icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zz134
5. mar 2012

@riela pytala ale ta mi tvrdi ze nie. Ze toto co pisu , pisu o naroku...a narok = ze musis odpracovat tusim 272 dni minimalne aby si mala narok na MD. Jaj motam sa v tom. Pochopila si ma co chcem povedat. Som ako hotentot

riela
5. mar 2012

@zz134 a ty si pracovala pred nástupom na MD menej ako je tých 272 dní?
ale aj tak nerozumiem čo to má spoločné s tým či môžeš/ nemôžeš pracovať na dohodu počas MD.

riela
5. mar 2012

@zz134 idem cvičiť, ozvem sa neskôr.

zz134
5. mar 2012

@riela nie nie ja maka uz 15 rokov zuuurivo🙂
no ja len ze ci nemysli tym co tam vysvetluju ze kedy vznika narok na poberanie.Hovorim som hotentot...No nic...uvidim co na to odpise SP

majulosa
5. mar 2012

@den22 no tak je možné že ja tam zaspím lebo ja z 24hodín som hore len 4hod. Inak spím alebo drieme 😀

keira
5. mar 2012

@riela a co ides cvicit? 🙂

hrivushka
5. mar 2012

kolko vážia a meraju vaše babatka?? moja ma 717 gramov a 32 centimetrov. a ináč mate už brušká??? ja furt mame iba také mini 🙂 ráno je ovela menšie ako večer. a kedy su aktivne vaše babatka? či kopu hocikedy cez den? moja iba rano okolo deviatej a potom zas večer okolo osmej, ináč stale spí.

marianax
5. mar 2012

@mirka1210 😀 tak to ti musim dat za pravdu 😀

marianax
5. mar 2012

@mirka1210 teda naozaj si to velmi dobre napisala ja aj ked mam depky ale potom sa ukludnim a poviem si ved kolko ludi zije este horsie .......co sa tyka financii tiez vieme svoje a viem ze nie len my ako pises taky je teraz zivot a bud budeme bojovat alebo sa stale lutovat.....

marianax
5. mar 2012

@majulosa drzim palceky a daj vediet ako bolo 🙂

riela
5. mar 2012

@zz134 tak potom nárok na materský máš, pri toľkých odpracovaných rokoch 🙂 . písala si do sociálnej? tak som zvedavá čo odpíšu.
@keira chodím na cvičenie pre tehotné, na fit loptách, s činkami ...

buba12
5. mar 2012

@majulosa mňa to čaká v pondelok a odtial idem ešte aj zubárovi tak som zvedavá 🙂

buba12
5. mar 2012

@zz134 ja sa ti na to spýtam kolegynky zajtra tá tak nejako robila a dám ti presne vedieť tá má aj sesternicu na sociálke tak ona bude vedieť určite 🙂

silvia0201
autor
5. mar 2012

@hrivushka
@mirka1210 fajne ste sa rozpísali o svojich polovičkách 🙂 ja som pred 7. rokmi od zákonitého ušla 🙂 teraz mám veľmi dobrého chlapa, ale tiež tak trocha lenivého. ako písala mirka, trebalo by niečo okolo domu porobiť, ale nejak sa k tomu nemá, tiež je večne unavený a vystresovaný z roboty a teraz je celý týždeň v škole. predtým som sa na neho aj navadila, nakričala, ale bolo mi to prd platné, iba sa ofučal a potom mne bolo z toho zle, že som mu ublížila. tak som to nechala tak a keď sa mu chce, tak robí aj celý deň.
hlavne, že nás tí naši chlopi majú radi, no nie???

buba12
5. mar 2012

@hrivushka koľko teraz presne váži a meria neviem ale v poslednej dobe sa vrtí stále 🙂 predtým menej možno to bude aj tým že je stále väčší a väčší 🙂

majulosa
5. mar 2012

@buba12 by som sa zbláznila ☹

slavka1212
5. mar 2012

@marianax Ahoj .....nemas zac 😉 potom daj vediet aky si vybrala 🙂 ....ja uz nepracujem ...konecne som doma ..a ty ako sa mas so svojim malinkym pokladikom 😵 ?

riela
5. mar 2012

môj keď sa nemá k práci , tak tiež nič nerobím. nevarím, neperiem, nežehlím, neupratujem, nenakupujem. ale vydržím maximálne 3 dni 😠 . kiežby mi to šlo aj týždeň.

slavka1212
5. mar 2012

@silvia0201 ahoj Silvi .....no tak ono je tak .....s certom zle a bez certa este horsie 😀 a presne tak hlavne ze nas maju radi ....moj je tiez zdechly jak ves ale tak uz iba mavnem rukov a fajn 🙂 .....ako sa inak mas aj s princeznickou ? 😵

mirka1210
5. mar 2012

@silvia0201 asi to bude s tými chlapmi ako s tými kočíkmi 😀 ani jeden nám nie je úplne dobrý 😀 chceli by sme supermanov? 😀 hlavne že nás ľúbia,ako píšeš 🙂

riela
5. mar 2012

@slavka1212 dlho si tu nebola, už si prestala s robotou úplne?

marianax
5. mar 2012

@slavka1212 jej to je super ze uz si doma konecne si aj oddychnes ze? 🙂 a dakujem za opytanie dnes som mala nabity den bola som so sestrou ona ma synceka ktory bude mat o dva dni pol roka zlatusik a vela sme pochodili aj na nakup aj prechadzka a tak sme prisli k nam a varili obed 🙂 tak som naozaj dost unavena ani sprchovat sa mi nechce 🙂 ale inac dobre a ty ako? 🙂

slavka1212
5. mar 2012

@marianax tak aspon ti ubehol dnik a fajne sa vyspis ....u mna dobre da sa ....skoncila som uz lebo nie zeby som sa chcela lutovat ale uz som fakt nevladala ...hlavne vecer to upratovanie tie 3 hodky ma ubijali .....teraz ma caka doma praca ....kukam ze aj malovat by trebalo ale keby bolo skym ... 😒 normalne neviem odkial mam zacat 🙂

marianax
5. mar 2012

@slavka1212 to ti fakt verim 🙂 ale ved si prv poriadne oddychni e nehladaj si co doma robit robota neutecie 😀 ved potom uz budeme mat prace vyse hlavy 🙂

hrivushka
5. mar 2012

ja niekedy mam take čierne myšlienky že ma ani nelubi 😖 vam to hovoria chlapi? že vas lubia?? moj to povie maaalokedy. možno raz za rok. 😀 akože, nepotrebujem to počuvať každy den, ale niekedy by ma nejaky dokaz ze ma ma rad potešil. ružička, čokolada, spontanne objatie ako som mu chybala alebo niečo take...

mirka1210
5. mar 2012

@hrivushka také veci väčšinou po ukončení chodenia skončia ☹ a keď prídu deti ☹ ☹ ešteže sú tie narodeniny a meniny ☹ na vianoce si radšej kúpim sama, než by som mala dostať nejakú nepraktickú blbosť 😀 a ty mu vravíš, že ho ľúbiš? 😉

hrivushka
5. mar 2012

@mirka1210 už nie, ked ho ani nevidim. ešte ani teraz neni doma z roboty ☹ noo ale ja sa ho každy den aj opytam aky mal den, ked idem do obchodu vzdy mu donesiem nejaku maličkosť čo ma rad. su to take male veci ktore su dokazmi lasky. alebo mu navarim oblubene jedlo 🙂

mirka1210
5. mar 2012

@hrivushka ja Ťa úplne chápem 🙂 milovala som rozprávky o princeznách a romantické filmy 🙂 a tiež mi to veľmi dlho trvalo, než som si uvedomila, že v živote to je a bude úplne inak ☹ a najmä to vyrovnanie sa s tým, je ťažké ☹ oni to berú už ako samozrejmosť, že majú ten svoj all inclusive, keď prídu domov 😀 jediné čo ich zaujíma je jedlo,televízor a posteľ/od určitého veku len na spanie 😀 😀 😀 / niekedy sa sama divím,ako sa nám podarilo to tretie,keď už na seba nemáme čas ani tam 😀 2.5 ročná antikoncepcia 😀 spí medzi nami 😀 😀 😀 .Všetko to robí najmä táto bláznivá doba - stres,preťažovanie či fyzické a najmä psychické,robíš od svitu do mrku,neistota,............ ☹ ja sa tomu môjmu veru už ani nečudujem, že je na tom tak ako je,každý kto si len trochu môže v robote si na nich otvára hubu a len sa im vyhráža ☹ stres,stres,stres...a potom príde domov a jediné čo chce je sa dobre najesť a mať svoj kľud 😖

hrivushka
5. mar 2012

@mirka1210 len moj chlap nemá šefa, on je sam sebe šefom, nema ho kto buzerovať.. podla mna keby chcel, troška času si najde. kym som nebola tehotna mi to bolo jedno. išla som von, s kamaratkami, flakala som sa a tak... teraz sa mi nechce, ani ma to enbavi, čo budem s nimi robiť. mam 20r, žiadna moja kamoška ešte nema dieťa...niektore by aj chceli, ale bohužial, doba je zla, financie nepustia. ledva uživia seba, nie ešte aj dieťa 😒 na jednej strane som rada že sa mame dobre (relativne), mam čo do ust, nemusim každe euro v ruke tri krat obratiť kym sa rozhodnem čo kupit a čo nie. ale ide to velmi, velmi na ukor vztahu. tato doba vztahom vobec nepraje. všetci sa len nahanaju za niečim...za peniazmi, aby sa mali lepšie, aby vobec prežili. a život im popritom unika medzi prstami. ☹ ja strašne nechcem takto žiť, je to velmi smutne.

silvia0201
autor
5. mar 2012

@slavka1212 ahoj moja. presne tak ako píšeš.
mám sa fajn, hoci predvčerom mi nebolo všetko jedno. nevedela som ísť na veľkú... no myslela som si, že vypadne malá a nie tá druhá vec. som si myslela že skapem na wc. niečo hrozné. musela som si dať glycerínový čípok, aby sa to konečne pohlo. no a potom ma bolelo celý večer brucho. nadopovala som sa magnézkom a gujacuranom, tak sa mi potom trocha uľavilo.
a ty? ako sa máte ??