icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
5. mar 2012

@hrivushka chlapi sú divné tvory. ale musíme ich trocha pochopiť. ja som sa naučila pri prvom. neboj sa, tam som nedostala pekného slova, len aká som ku... a pi... atď a to aj od jeho materi. pár x som aj dostala, ale to hneď malo odozvu, tak od bitky upustil a ostalo len slovné ponižovanie.
tak som sa naučila vážiť si toho čo mám a viem sa tak trocha vžiť do jeho kože, lebo ja som tiež robila 12.-tky a ráno som vstávala o 4.30 a domov som prišla o 21.30. takže majú toho dosť.
nám je teraz dlho a preto sa dožadujeme viac pozornosti.

mirka1210
5. mar 2012

@hrivushka nič v zlom, ale týto samošefovia sú najhorší 🙂 len robota robota a robota , poznám takých,majitelia firmy a sú menej doma ako ten môj ☹ ale tak nemôžeš mať všetko,tiež to myslím len v dobrom 🙂 aspoň,že tie peniažky Ti nechýbajú,čakáš bábo - sústreď sa na to z čoho máš a môžeš mať radosť 🙂 napísala si to veľmi presne,že všetci sa len nahanajú za niečim....každý za tým svojím ☹ si ešte veľmi mladučká,plná ideálov a snov 🙂 každá si tým prešla,sústreď sa na bábo,užívaj si to,chystaj a nakupuj výbavičku 🙂 viem,že samota je zlá a najhoršia tá,keď sa cítiš sama vo dvojici ☹ale neprepadaj depresiám,veľa žien by ti ho závidelo 🙂 každá má svoj kríž,mám kamarátky a tiež by ti vedeli rozprávať svoje ☹ ona polroka po pôrode robí od rána do večera a on si sedí doma ☹ iná je zas na malú sama,zomrel ešte pred jej narodením,´daľšia prichádza o zrak,deti sú už väčšie a nikto ju nechce zamestnať,invalidný len polovičný a muž je stále v práci aby to nejak zvládli - aj tak nezvládajú ☹ žiaľ je to ťažké - život je ťažký ☹

mirka1210
5. mar 2012

@silvia0201 presne tak,musíme sa naučiť vžiť aj do ich kože 🙂 ktorá to nedokázala,neskončilo to dobre ☹ keď nepije,nebije ťa a deti,snaží sa akuto korunu zarobiť,čo to porobí okolo domu a má rád deti a teba,aj keď ti to nehovorí každý deň ...musíme si uvedomiť,že nie je nám súdené byť princeznami a ideto...ja si občas tak poviem,veď aj on mal svoje sny,chcel by to,ono a nemá,lebo robí na rodinu - druhý nerozmýšľa nad rodinou,ide kúpi si,prepije ☹

silvia0201
autor
5. mar 2012

@mirka1210 presne tak ako píšeš. môj ex bo, presne taký. samé dlhy, krčma a kamaráti. my sme boli až na konci. boli to kua ťažké časy, hlavne vtedy, keď som musela ísť do rakúzka, aby som dokázala uživiť rodinu...

mirka1210
5. mar 2012

@silvia0201 veru,niekedy si človek musí so silami siahnuť až na dno ☹ ale potom keď sa dokáže z toho dna zdvihnúťje zrelší,silnejší a vie si viac vážiť aj to trocha čo má a uvedomí si,že mu vlastne nič strašné nechýba 🙂keď má človek zdravie,jeho najbližší su zdraví a akútu korunu/euro 😀/ ideto

silvia0201
autor
5. mar 2012

@mirka1210 presne tak. chyba je len v tom, že človek je strašne sprostý a nespokojný tvor. ale čo už. 😝

mirka1210
5. mar 2012

@silvia0201 tak nám treba teda 😀 😀 😀 dobrú noc 😎

silvia0201
autor
5. mar 2012

@mirka1210 😀 😀 😀 😀 veru treba. dobrú 😀

indys
5. mar 2012

@marianax my chodime do noweho targu. mame to najblizsie. Boli sme v obchode babyboo
http://www.babyboo-nowytarg.pl/

marianax
5. mar 2012

@indys dakujem moja 😉

marianax
5. mar 2012

@indys no krasny obchodik a su tam aj vyhodne ceny urcite ze 🙂

indys
6. mar 2012

@marianax no urcite nizsie ako u nas, len lutujem, ze som na zabudla pozriet este zavinovacky.

1ivanka1
6. mar 2012

@den22 nebudem..už som rozhodnutá..zatiaľ to vyzerá tak, že som bez kočíka.. 😒

1ivanka1
6. mar 2012

@mirka1210 áno je to tak, ide to súčasne polohovať tak ho nechcem..príde mi to ako dosť veľká vada za 600e..aj ja som pozerala po tako, tiež myslím že by sa tam dalo niečo vybrať...bexy tiež nie sú zlé, dorjany sa mi až tak nepáčia ale sú veľké pohodlné..tak neviem

1ivanka1
6. mar 2012

@marianax no niekto hovorí, že je to zbytočné to otáčanie športovej časti, ale neviem no nepríde mi to zbytočné..

1ivanka1
6. mar 2012

@mirka1210 no to teda nevyrobili...niekedy si prídem už vadná lebo so žiadnym kočíkom nie som spokojná 🙂

1ivanka1
6. mar 2012

@marianax 2012 som ešte nevidela na živo. ale počula som ,že aj tá cena bude úžasná 😒

indys
6. mar 2012

dievcata dnes si idem po vysledky na diabetologiu, tak dufam, ze budu ok lebo som mala aj v moci cukor

1ivanka1
6. mar 2012

@indys aj ja si tam musím dnes volať..tiež som tam asi niečo mala 😒

indys
6. mar 2012

@1ivanka1 to ti tam staci zavolat? ja musim ist osobne

zz134
6. mar 2012

@hrivushka Ahoj a v ktorom si tyzdni? Ja som v 28 a mne sa zas zda ze mam obr brucho a maly ma uz 1,2kg !

zz134
6. mar 2012

@buba12 jej dakujem si zlata!

zz134
6. mar 2012

@silvia0201 tie glycerinove cipky pomahaju prosim Ta? a su neskodne pre tehu? a daju sa kupit bez predpisu? ja mam anemiu a nasadili mi brutal zeleto tak mam dost problemy na wc...umieram kazdy den. lekarka mi dala iba masticku :(

silvia0201
autor
6. mar 2012

@zz134 pomáhajú. glycerín funguje tak, že rozpustí príliž tvrdú stolicu tak, aby sa mohla dostať von. no a či sú neškodné pre tehu to neviem. ja som si zobrala ešte z roboty asi 4ks pre takýto prípad. a neviem ani to, či sa dajú kúpiť bez lekáraskeho predpisu, to by si sa musela opýtať v lekárni.

milacik0106
6. mar 2012

Dobré ránko tehulky 🙂

hrivushka
6. mar 2012

@zz134 ja som v 27-mom. ale lekarka povedala ze mala je akurat velka. tak ja neviem že prečo to brucho nemam 😀 lekarka hovorila že mam velmi pevne brucho, predtym som ho mala take svalnate a uplne ploche, tak možno preto mi pomaly rastie, alebo ja fakt neviem

hrivushka
6. mar 2012

@zz134 ináč ja mam toto isté. ja mam anemiu odjakziva ale teraz sa mi este zhorsila, musim brat zelezo ale mam z toho strasne bolesti zaludka 😒 stale mi skusaju menit tabletky ale je to o tojm istom

zz134
6. mar 2012

@hrivushka aj mne stale menia tabletky. Je to hroza :( no a nasadzujem dietu ked sme taki tucnii

hrivushka
6. mar 2012

@zz134 vieš čo, ja sice brucho nemam ale pribrala som už skoro 10 kil 😠 možno aj preto že predtym som skoro nič nejedla a bola som dost chuda tak telo si asi robi zasoby alebo čo. ale štve ma to riadne

zz134
6. mar 2012

@hrivushka ja som pribrala 8...a hrozim sa ako to pjde dalej :(