Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@hrivushka nič v zlom, ale týto samošefovia sú najhorší 🙂 len robota robota a robota , poznám takých,majitelia firmy a sú menej doma ako ten môj ☹ ale tak nemôžeš mať všetko,tiež to myslím len v dobrom 🙂 aspoň,že tie peniažky Ti nechýbajú,čakáš bábo - sústreď sa na to z čoho máš a môžeš mať radosť 🙂 napísala si to veľmi presne,že všetci sa len nahanajú za niečim....každý za tým svojím ☹ si ešte veľmi mladučká,plná ideálov a snov 🙂 každá si tým prešla,sústreď sa na bábo,užívaj si to,chystaj a nakupuj výbavičku 🙂 viem,že samota je zlá a najhoršia tá,keď sa cítiš sama vo dvojici ☹ale neprepadaj depresiám,veľa žien by ti ho závidelo 🙂 každá má svoj kríž,mám kamarátky a tiež by ti vedeli rozprávať svoje ☹ ona polroka po pôrode robí od rána do večera a on si sedí doma ☹ iná je zas na malú sama,zomrel ešte pred jej narodením,´daľšia prichádza o zrak,deti sú už väčšie a nikto ju nechce zamestnať,invalidný len polovičný a muž je stále v práci aby to nejak zvládli - aj tak nezvládajú ☹ žiaľ je to ťažké - život je ťažký ☹
@silvia0201 presne tak,musíme sa naučiť vžiť aj do ich kože 🙂 ktorá to nedokázala,neskončilo to dobre ☹ keď nepije,nebije ťa a deti,snaží sa akuto korunu zarobiť,čo to porobí okolo domu a má rád deti a teba,aj keď ti to nehovorí každý deň ...musíme si uvedomiť,že nie je nám súdené byť princeznami a ideto...ja si občas tak poviem,veď aj on mal svoje sny,chcel by to,ono a nemá,lebo robí na rodinu - druhý nerozmýšľa nad rodinou,ide kúpi si,prepije ☹
@mirka1210 presne tak ako píšeš. môj ex bo, presne taký. samé dlhy, krčma a kamaráti. my sme boli až na konci. boli to kua ťažké časy, hlavne vtedy, keď som musela ísť do rakúzka, aby som dokázala uživiť rodinu...
@silvia0201 veru,niekedy si človek musí so silami siahnuť až na dno ☹ ale potom keď sa dokáže z toho dna zdvihnúťje zrelší,silnejší a vie si viac vážiť aj to trocha čo má a uvedomí si,že mu vlastne nič strašné nechýba 🙂keď má človek zdravie,jeho najbližší su zdraví a akútu korunu/euro 😀/ ideto
@mirka1210 presne tak. chyba je len v tom, že človek je strašne sprostý a nespokojný tvor. ale čo už. 😝
@silvia0201 tak nám treba teda 😀 😀 😀 dobrú noc 😎
@mirka1210 😀 😀 😀 😀 veru treba. dobrú 😀
@marianax my chodime do noweho targu. mame to najblizsie. Boli sme v obchode babyboo
http://www.babyboo-nowytarg.pl/
dievcata dnes si idem po vysledky na diabetologiu, tak dufam, ze budu ok lebo som mala aj v moci cukor
@silvia0201 tie glycerinove cipky pomahaju prosim Ta? a su neskodne pre tehu? a daju sa kupit bez predpisu? ja mam anemiu a nasadili mi brutal zeleto tak mam dost problemy na wc...umieram kazdy den. lekarka mi dala iba masticku :(
@zz134 pomáhajú. glycerín funguje tak, že rozpustí príliž tvrdú stolicu tak, aby sa mohla dostať von. no a či sú neškodné pre tehu to neviem. ja som si zobrala ešte z roboty asi 4ks pre takýto prípad. a neviem ani to, či sa dajú kúpiť bez lekáraskeho predpisu, to by si sa musela opýtať v lekárni.
Dobré ránko tehulky 🙂

@hrivushka chlapi sú divné tvory. ale musíme ich trocha pochopiť. ja som sa naučila pri prvom. neboj sa, tam som nedostala pekného slova, len aká som ku... a pi... atď a to aj od jeho materi. pár x som aj dostala, ale to hneď malo odozvu, tak od bitky upustil a ostalo len slovné ponižovanie.
tak som sa naučila vážiť si toho čo mám a viem sa tak trocha vžiť do jeho kože, lebo ja som tiež robila 12.-tky a ráno som vstávala o 4.30 a domov som prišla o 21.30. takže majú toho dosť.
nám je teraz dlho a preto sa dožadujeme viac pozornosti.