icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

1ivanka1
6. mar 2012

@indys no raz som tam už bola..teraz len volať..dúfam že tam nebudem musieť zase.. 😒

1ivanka1
6. mar 2012

@zz134 aj ja mám 8kg navyše a stááále chuť do jedla.. 😒

macka2236
6. mar 2012

ahojte, som tu nová a pridám sa k diskusii. 😉 chcem poradiť, mam problem s trpnutim ruk, nemam ich opuchnute ale necitim prsty a vnoci to boli, myslite že to je nebezpečné?

sijust
6. mar 2012

Ahojte dievcata,idem sa trosku poradit...za mesiac som pribrala 4kg...uz mam hore 8kg sa hrozim ako to pojde v poslednom trimestri...pritom jem ako predtym...vsetci mi hovoria,ze to mam len v brusku...mam ho ako ako balon,ale myslite,ze to moze byt aj zadrziavana voda?zacali mi puchnut prsty,tlak mam velmi nizky...tak neviem...dakujem za kazdu odpoved 🙂

macka2236
6. mar 2012

@sijust ahoj, ja som pribrala asi 3 kg za cele tehotenstvo ale bruško mam ako pred porodom 😀 určite to maš vodu tie kilá a dokazom toho je aj to opuchanie prstov, ja som opuchnuta na prstoch a aj mi hrozne trpnu až to boli.neviem čo s tou vodou nahromadenou v tele...

sijust
6. mar 2012

@macka2236 ahoj,asi to bude to vodou...lebo 4kila za mesiac sa mi zdaju strasne vela...ved sa snazim jest zdravo,neprejedam sa...napijem sa,uz to ide hore...uvidim co mi povie dr.v pondelok idem na tu sladku vodu...snad to nebude z cukrovky 😒 ale dakujem za nazor 🙂 ty si v kolkom tt?

michelle1984
6. mar 2012

Najhoršie čo môže v tehotenstve byť je dostať kaz až do koreňa. Zubár mi nemôže spraviť snímok a bez snímku nemôže riadne vyplniť 😒

hrivushka
6. mar 2012

včera som pozerala zamenu manželiek, neviem či ste to niektorá videli. bola tam rodina s malými detmi, žili v otrasných podmienkach. tak som si tak povedala že bože aký som ja rozmaznanec, vadí že mi že frajer je vkuse v robote...a pritom niektorí ludia žiju sto ráz horšie 😒

michelle1984
6. mar 2012

@1ivanka1 nechceš mi požičať pár kíl? 😀 😀 ja mám o 5 viac zatiaľ ale riadne to na mne ani vidieť neni. ked poviem niekomu že som už v siedmom tak len vyvalujú oči že kde to dieťa mám 😀

michelle1984
6. mar 2012

@hrivushka mne toto povedal aj môj. že sa rozčulujem že je furt v práci ale že môžem byť rada lebo mám všetko čo chcem, že iné rodiny sú na tom horšie a že keby nebol furt v práci tak toľko nezarába a hlavne teraz ked ja už nerobím. neviem, občas mi to príde akoby mi dával za vinu že nerobím. oni tí chlapi si asi občas neuvedomujú ako sa môžu verbálne ženy doktnúť a hlavne ked je tehotná a viac citlivá. minule celý deň plakala, som mala normálne depku že som furt doma. Hrivushka ak si sebecká potom asi aj ja. môžem byť rada že nebývam niekde v garsonke v podnájme ale že máme vlastný velký byt, že mám za čo jesť. ale ja furt nespokojná 😒 😒

zz134
6. mar 2012

@michelle1984 jaj nezaaavidim! btw mne sa v piatok zlomil zub! spodny predny!

milacik0106
6. mar 2012

@zz134 aj mne pred mesiacom .. a to až tak, že včera som bola na otlačok korunky ... blinkala som prvýkrát v tehu a to rovno na pani dr. 🙂 hehe ešteže je taká milá a zlatá, že nakoniec sa ona mne ospravedlňovala ...😉 A o 10 dní budem mať nový pekný celý zúbok

michelle1984
6. mar 2012

@zz134 no to tiež neni bohviečo, ja k nemu čul furt chodím len na výplne bo trvácnu plombu mi nechce dať kým neuvidí snímky. takže po pôrode som tam na rtg jak na koni :D

zz134
6. mar 2012

@silvia0201 tak som si ich prikupila 🙂 tie cipky. Uvidime ci to pomoze ...

zz134
6. mar 2012

@milacik0106 jaj ale ja enchcem korunkuuuu...idem tam vo stvrtok tak som zvedava. ja chcem svoj zubok krasny spat :(

milacik0106
6. mar 2012

tak ja to mám na 5ke dole ... a tam mi korunka porcelánová nebude vadiť práve naopak bude to lepšie ako trhať zub a mať dieru medzi zubami 🙂

hrivushka
6. mar 2012

@michelle1984 to aj ja takto...nič mi neni dosť dobré 😒 aj si to uvedomujem aka som niekedy zlá a snažím sa to zmeniť....

ináč už máte vybraté mena?? ja stale nič 😠 nevieme sa vobec zhodnut s priatelom na žiadnom mene.

hrivushka
6. mar 2012

a s výbavičkou ste na tom ako?? ja už mám skoro všetko, akurát mi chýba ešte pršiplášť na kočík, taška na kočík, a autosedačka-to vajíčko. vecičiek som kupovala len minimum, strašne vela vecí som podostávala a ešte aj dostanem dalšie...tak sa mi zdá zbytočne kupovať ešte plno nových, ved deti rastú rýchlo.

michelle1984
6. mar 2012

@hrivushka juj ani nevrav, posledné mesiace som nič iné nerobila len sedela nad tým rozšíreným kalendárom a dumala nad menom. s mojím drahým manžílkom je to ohubu, lebo s ním sa na niečom dohodnúť, to je nula bodov. nakoniec som si nad tým sadla s kamarátkou a sme spolu vybrali meno Sára. manžel odsúhlasil, asi aby som mu dala pokoj :D ja ho raz zabijem :DDD

michelle1984
6. mar 2012

@hrivushka kks ja nemám ešte nič 😀 nejak si dávam načas

marianax
6. mar 2012

@1ivanka1 tak to ano 😒

marianax
6. mar 2012

@1ivanka1 ved to zalezi od teba ako si vyberies vyber si to co ti bude viac vyhovovat vies kazdy ma iny nazor ale pri tvojom kociariku zalezi na tvoj nazor 🙂

marianax
6. mar 2012

@indys no ja len tak pozeram mm urcite nebude chciet nic kupovat ani pri jednom som akosi nic nekupovala asi je to aj mojim okolim ze to maju takto zauzivane ale vela krat ma uz taha nieco aspon male kupit 😅

marianax
6. mar 2012

@zz134 ja som pribrala 7kg a som o 3tyzdne dozadu oproti tebe 🙂 netreba stresovat po porode sa schudne raz dva a tehulku su predsa kraaaaasne 😀

michelle1984
6. mar 2012

Som zvedavá, z tých čo máme termíny v prvom júnovom týždni, ktoré porodíme v máji 😀

1ivanka1
6. mar 2012

@michelle1984 hmm tak to ti závidím..ja budem ako bomba 😀 a dám ti aj 7 kg..len 1kg váhu dieťatka si ponechám 🙂

zz134
6. mar 2012

@michelle1984 ja mam ze 31.5.

1ivanka1
6. mar 2012

@hrivushka ani my sa nevieme zhodnúť na žiadnom mene 😉

hrivushka
6. mar 2012

@michelle1984 no ja som si radšej všetko vybavila nakupila teraz nech potom nemusim už s velkym bruchom chodiť 🙂 ešte aj tak musime prerobiť izbu, tak bude toho dosť.

ináč ja by som už najradšej mala aj ten porod za sebou, ja sa toho strašne bojim 😀 a kde budete rodit??? ja pojdem asi na kramare

hrivushka
6. mar 2012

@1ivanka1 tak som rada že nie som sama a stale neviem ako mam malú volať 🙂 až mi jej je luto že ešte nema meno 😀