icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

michelle1984
8. mar 2012

@marianax ja už ani gombíky neriešim, pod kabát sa riadne naobliekam tak zapnúť kabát potom ani nepotrebujem 😎

marianax
8. mar 2012

@miskaska hm neviem mne tam nesedia kolieska a tie rucky ale samozrejme rozhodnutie je na tebe 🙂

marianax
8. mar 2012

@michelle1984 velmi velmi drzim palceky 🙂

mirka1210
8. mar 2012

@michelle1984 jééééééé...vidíš... 🙂 ďakujeme 🙂 aj tebe všetko krásne 🙂

marianax
8. mar 2012

@michelle1984 dakujeme moja napodobne aj tebe pekne si to napisala 🙂

marianax
8. mar 2012

Tak zienky moje dnes nic nerobit a venovat sa len samej sebe urobte si radost cim kolvek a zelam kraaasny dnik vam i vasim malinkym pokladikom 🙂 😉

monuska342
8. mar 2012

@mirka1210 ja neviem a naco teda take matrace vyrabaju ak su nebezpecne?mi sme chceli co najhrubsi a najkvalitnejsi aj nas prvy syn ma taky len on ma inu postielku a nemoze to byt kvoli tomu aby babo nevyskocilo s postielky?skusala som to na starsom a on by odtial este nevedel vyskocit tak ja neviem som s toho blbec 😒

mirka1210
8. mar 2012

@marianax 🙂 🙂 🙂 ďakujem 🙂 🙂 🙂 aj Tebe krásny dník a aj malému drobčekovi 🙂

monuska342
8. mar 2012

@miskaska tie kolieska su hrozne s tym v zime moc neprejdes a takisto ak je to uz pouzivany kocik tak budu dost vyhrkane a tie rucky su lepsie pri vanicke spojene s tymto sa ty bude blbo jazdit 😒

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 to kvôli tomu vyskočeniu asi nebude 😒 ako som už vravela,neviem to na 100% len sa mi také niečo v súvislosti s hrúbkou matraca vybavuje 😒 popýtaj sa ešte,možno niečo k tomu zistíš viac 😉

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 kto tým výrobcom rozumie,veď aj na gumenej kačičke je napísané,že nevhodné pre deti do 3 rokov ☹ oni si skrátka stále len chránia svoj chrbát 😠

monuska342
8. mar 2012

@mirka1210 pytala som sa v obchode a tam mi povedali ze je to najlepsi matrac tak ja neviem 😒 on je kokosovy takze je dost tvrdy a zaborenie tvaricky snad nehrozi....ved ked ho dam na nasu postel mi mame este hrubsie matrace myslis ze aj tam by to bolo nebezpecne?

mirka1210
8. mar 2012

@michelle1984 🙂 🙂 🙂 po kom je taká hanblivá 😀

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 ?????? viem len toľko čo som už napísala 😒 o tých kokosových som počula,že vraj sú veľmi odporúčané 🙂 skús popozerať niečo v tejto súvislosti na internete 😉 možno nájdeš vysvetlenie,lebo ja predavačom veľmi radšej neverím 😉 a na to,že či by to bolo nebezpečné vo vašich posteliach...to všetko je otázka toho či sa niečo stane alebo nie,ak nie je to super,ak áno,povedia,že malé dieťa nemá čo spať vo veľkej posteli???????? aj naše spávali na veľkých s nami🙂

michelle1984
8. mar 2012

@mirka1210 asi po jej mame :DDD ja sa hanbila ešte na strednej :DDDDDDDD

monuska342
8. mar 2012

@mirka1210 dakujem ze si mi poradila uvidim teda inak matrac sa mi velmi paci aj nova postielka :D teraz mame dve postielky v spalni je to ako keby sme mali mat dvojicky 🙂 maly len chodi obzerat ze co to tam pribudlo 🙂 vcera som sa snazila najst vsetko mozne ale nic konkretne som o tom nenasla manzel mi stale hovori ze nic nehrozi ale ja neviem mi zeny sme ine 😀

michelle1984
8. mar 2012

To snád nie, vonku sneží ☹ ☹ a ja sa tešila že už je jar

mirka1210
8. mar 2012

@monuska342 asi má muž pravdu 🙂 ja som tiež nič nenašla,spomínajú to len v súvislosti s používaním monitoru dychu - a aj to píšu,že môže byť 3-12cm vrátane kokosového...takže,zachovaj kľud 🙂

zz134
8. mar 2012

@riela nieco som hodila ale ostatne musim pofotit...mam toho tolkoooooo

monuska342
8. mar 2012

@mirka1210 dakujem upokojila si ma uz nebudem stresovat 😀

hrivushka
8. mar 2012

ja mám takýto kočík len je inej farby, čo na to hovoríte? http://de.shopping.com/Hauck-Ontario-Felix-Ball...

michelle1984
8. mar 2012

Lol, práve si manžel prečítal na nete že je mdž a porad mi volal že všetko dobré blabla, že si váži že som žena, a že som jeho žena a že si váži že som tehotná 😀 😀 ja sa rehotala jak kôň

mirka1210
8. mar 2012

@michelle1984 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zlatý 😀

mirka1210
8. mar 2012

@hrivushka myslím,že super voľba 🙂 keby som nemusela často vpratávať kočík do tak malého kufra ako máme v aute,tiež by som išla po takomto type 🙂 myslím,že sú super po každej stránke a toto je zrovna ten typ,ktorý je super ovládateľný aj keď je prehodená rúčka či tam alebo tam a priestranný 🙂

hrivushka
8. mar 2012

@mirka1210 auto mame našťastie velké, ja som chcela takúto klasiku, podmienka bola nafukovacie velké kolesa, budem vela času tráviť vonku. (mám aj psy, s nimi treba tiež vela chodiť von). mne sa tie "novodobé" kočíky vobec ale vobec nepáačia

mirka1210
8. mar 2012

@hrivushka ja mám tiež niekedy pocit,že tie kočíku sú ako z sci-fi 😀 ale nič proti každej výberu,čo sa páči nám,nemusí sa zas iným 🙂 podstatné je,aby sa každá našla ten svoj ideál a bola s ním spokojná 😀

riela
8. mar 2012

@zz134 bude to fešáčik 🙂
@michelle1984 aký zlatý manžel!
@hrivushka ten tvoj (kočík) je tiež moderný a novodobý 🙂, dobrý výber.

ja som zatiaľ dostala k mdž 2 čokolády od kolegov. by som sa s vami rada podelila. nech nepriberiem sama z nich.

mirka1210
8. mar 2012

@michelle1984 aj u nás je škaredo,vyzerá to tiež že príde sneženie 😒 nič sa mi nechce a tak si len tak leňoším,ale musím ísť dnes na veľký nákup do mesta ,na poštu... 😒 takže či chcem alebo nie,musím vytiahnuť auto z dvora von.... ☹ nejak nám rapluje brána,to sa zas namakám,než ju otvorím ☹

hrivushka
8. mar 2012

@riela
@mirka1210 tak hej, nie je z 15.storočia 😀 pre mna maximalne novodobý je takýto napriklad, vidavam ich dosť často ale neviem neviem, taký by som ja osobne nechcela http://www.zlacnene.sk/detail/kocik-stokke-xplo...

mirka1210
8. mar 2012

@hrivushka to je ten typ,čo by som si ani ja nikdy nekúpila 🙂 skrátka,nevedela by som sa s ním stotožniť 🙂 ale nemôžem povedať že sú škaredé,tým to nie je 😉 sú nadčasové,myslím dizajnovo 🙂 a kto má rád takéto nadčasové výstrelky módy - schvaľujem,nech si kúpi 🙂 tieto babuľky by zas nevyšli s našimi ani len na dvor,lebo sú zas podľa nich nemoderné 🙂 ako som už písala,každá máme svoj štýl,vkus,požiadavky a preto je tých kočíkov chvalabohu toľko na výber 😀