Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@mirka1210 no ja tiez dufam, ze po porode bude lepsie,lebo si neviem predstavit ako by som sa starala o male v takomto stave,aj ked na 100% to nebude, lebo to je moj dlhodoby problem akurat teraz je to este horsie 🙂
@marianax akurat smola, ze pri tychto bolestiach chrbta uz ani jezko nepomaha, lebo tie bolesti sa tahaju cez cely hrudnik,boky. dnes som hore od 4:30. nemohl som uz spat , bo polohu nanajdes ani ked sa poskladas a ked som bola na chrbte tak mi az do brucha vyrazalo.No chces nechces vstavat a cvicit aj ked pomoze len malicko.
@michelle1984 aj tebe všetko dobré 🙂
Ahojte, mám 37 čakám 3dieťa, termín 2.6.2012.
@mirka1210 jeej vidim ze do tretice tiez chlapcek 🙂))
@evcek gratulujem, vytuzena princeznaa 😉 😉 😉 😉
takze, posledna moznost 3D fotky je prec. cely cas mala pred tvarickou pupocnik a rucicku tak som videla otvorene ocko a tot vsjo. po kom to dite je 😀
ale mam krasnu 2D fotku hlavicky 🙂
@blackswan75 áno,tak jak u vás 🙂
@michelle1984 drobec malý 🙂 tak si nedala povedať ani na tretíkrát 🙂 to bude krásavica,keď je taká skúpa na pohľad 😀
@buba12 ja davam ortopedicke nohavicky od zaciatku a balim na siroko viem ze teraz to uz nie je v mode ale tak radsej chcem predijst tomu aby som potom dietatko trapila lebo takto od zaciatku mu to nevadi to siroke balenie ale potom uz balia dooooost siroko a vtedy naozaj su deti nervozne z toho 🙂 davam pampersku tak pozdlzne obycajnu plienku a tak ortopedicke nohavicky teraz ich robia aj na suchy zips tak nie je problem 🙂 samozrejme ze nedavam vkuse niekedy dam aj oddychnut nozickam ale je dobre podla mna balit na siroko aspon prve 2-3mesiace 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/michelle1984... jakú má tváričku už vyvinutú 😎
@michelle1984 jeee krásny profil maaa babatko
A už som objednaná na prípravné kurzy 🙂

@mirka1210 jezkove oci! to vazne? to ja fakt asi zijem v snoch.