icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

atkotka
16. mar 2012

@hrivushka 🙂 Ja mám podobné, ale všetko ostatné mi narástlo kvalitne - dnes som si bola kúpiť novú podprsenku a skoro som odpadla, z mojich nuliek mám plné trojky! No aj zadok narástol, len to bruško zaostáva

atkotka
16. mar 2012

@marianax Mne lekár v nemocnici (chvíľu som si tam pred 3 týždňami poležala) tiež povedal, že mám čakať skôr, tak o týždeň, no ale mama vraví, že chlapci si zvyknú pobyt v brušku predĺžiť

marianax
16. mar 2012

@atkotka no je to aj individualne moj najstarsi sa narodil o den skor 😀 a dievcata o viac dni skor poslednu som mala o tyzden skor 🙂

hrivushka
16. mar 2012

@atkotka ja takisto 😀 predtým som žiadne prsia nemala, teraz pomaly trojky, aj zadok pekne rastie 😎

atkotka
16. mar 2012

@hrivushka No len nech nám to ostane aj po kojení 😉 ušetríme na silikónoch

riela
16. mar 2012

@marianax páči, krásny je 🙂

marianax
16. mar 2012

@riela dakujem som zvedava ku ktoremu sa nakoniec dopracujeme lebo len na nete pozeram tu v okoli nemame take obchody s dobrym vyberom a mm pracuje v cechach a tam su fakt lepsie ceny tak mozno mu len poviem tento a on uz len kupi hoc ma to stve lebo ja si chcem kociarik omakat a vidiet na zivo 😒

buba12
16. mar 2012

@marianax Peknučký aj praktický 🙂

marianax
16. mar 2012

@buba12 dakujem no zatial stale len pozeram ani pri jednom som si takto kociarik nevyberala 😀

riela
16. mar 2012

@marianax aj ja pozerám teraz hlavne na nete, porovnávam technické parametre 🙂 a predstavujem si ako ho vynášam na druhé poschodie 😝. ja si pôjdem tiež radšej vyskúšať.

lucy125
16. mar 2012

@marianax Jéj Lukáško je krásne meno aj my sme chceli ale už jedného máme v rodine, tak sme chceli meno, ktoré v rodine ešte nie je a martinko ešte nie je. 🙂 🙂

marianax
16. mar 2012

@lucy125 no vidis a ja mam zas brata martina tak ze bude lukaško 😀 ja som prv chcela šimonka 🙂

marianax
16. mar 2012

Jeden kociarik som tu dala ze ci sa vam paci a tento aky sa vam zda? pacia sa mi obidva ale tento troska viac 🙂 http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=278...

lucy125
16. mar 2012

@marianax Ja som mala len pre dievča dve mená, že bude holka a nič, mal to byť Petrík po mužovi, ale on že nie tak Martinko 🙂 🙂 🙂

macuka
16. mar 2012

@tina2222 No vidíš Tinka, aj ja som Tina, len tu som macuka.. A čo čakáš? Mne povedali ze dievcatko, ale moze byt aj chlapecek, lebo doktor povedal ze 93%.. INak neviem ako vy, ale ja ledav dýcham ale citala som ze po siedmom mesiaci by to mal byt lepsie...Dnes sme behali po nakupoch, a nevladala som..:( Vobec este nemam pripravenu vybavu, ani perinku nemam po malej mi neostalo, lebo som mala pozicane...aUz som aj zabudla ako sa skladaju plienky 😀 ...Budem ako nováčik hoci uz mam krasne dievcatko 5 rocne, ritula moja krasna... 🙂

macuka
16. mar 2012

@marianax No teda tak tebe to letí? Mne teda nie..ale zase som rada ze som doma na PN..Ja som ucitelka, a ked si predstavim, ze s takym bruchom by som este aj deti ucila, tak si to neviem predstavit... 😖

marianax
16. mar 2012

@macuka tak to ta uplne chapem ved aj tie nervy pri tolkych detoch v skole nie su tak pevne xixi

sandy80
16. mar 2012

@marianax tento sa mi ešte viac páči🙂

sandy80
16. mar 2012

Dievčatá, viete čo sa mi stalo dneska, dostala som od jednej kolegyne (ktorá je tiež tehotná) email, že druhá kolegynka (tiež tehotná) v 35. tt, s ktorou som sa včera bavila na tému výbavička, a hovorila že akurát teraz išla na dovolenku a bud. týždeň sa chystá všetko popozerať a nakúpiť, tak dneska som dostala mail že porodila, si predstavte, skoro som odpadla, všetko je ináč ok, malý má 2200 g, 44 cm, ale je v inkubátore, keďže si ešte nedokáže regulovať telesnú teplotu🙂 No čo vy na to? Koncom apríla dám aj ja všetko do poriadku, a radšej si pripravím tašku do nemocnice, človek nikdy nevie🙂

keira
17. mar 2012

bre branko, ako sa mate? par kontrolnych otazok 😀 aky mavate spanok? kolko ste dosial pribrali a kolko maju vasi drobcovia v brusku? 😀

sandy80
17. mar 2012

@keira hlásim: spánok:: by aj bol pokojný, keby som nemusela min. 2x vstávať k môjmu "veľkému" malému synovi; kilá: dosiaľ 3 kg; drobec: pred 2 týždňami mal 800 g🙂 Hlásenie ukončené!!! Pekný slnečný deň prajem každému🙂

buba12
17. mar 2012

@marianax aj ja mám od ABC tie sú podľa mňa dobré aj kvalitovo sice nemám ešte toľko skúseností ale zatiaľ som počula len chválu na ne 🙂

buba12
17. mar 2012

@sandy80 aj my sme v robote tri tehotné :D

marianax
17. mar 2012

@buba12 ano no tak to rada pocujem 🙂

marianax
17. mar 2012

@sandy80 ktory ten druhy co som dala? aj mne sa ten druhy viac paci 🙂 dufam ze sa nam ho podari kupit zrejme kociarik kupi manzel v cechach kedze tam su lepsie ceny no uvidime 😕

macuka
18. mar 2012

@marianax to mas teda pravdu, nervy su len jedni..a ja ucim husle, takze si vies predstavit ze ked tie deti vrzgaju ako tekla vo vcielke Máji, tak sú ťažko skúšané moje nervičky 😀 ...Ale inak som ja pokojná učiteľka, súcitná pretože však sama som kedysi vrzala.. 😀

macuka
18. mar 2012

Ja nemám moc dobrý spánok a myslím že drobeček rastie dobre..S tým spánkom je to v tehotenstve horšie. Nervy sú napätejšie a kôli brušku sa nie dobre nachádza poloha. Ja som vdačná že som doma, môžem dospať ráno..Nuž čo. keď sa nám detičky narodia zase sa len nevyspíme. 😀

eemmaa
18. mar 2012

dobre ranko vam prajem 🙂

marianax
18. mar 2012

@macuka tak to ano to mas pravdu 🙂