Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@riela dakujem som zvedava ku ktoremu sa nakoniec dopracujeme lebo len na nete pozeram tu v okoli nemame take obchody s dobrym vyberom a mm pracuje v cechach a tam su fakt lepsie ceny tak mozno mu len poviem tento a on uz len kupi hoc ma to stve lebo ja si chcem kociarik omakat a vidiet na zivo 😒
Jeden kociarik som tu dala ze ci sa vam paci a tento aky sa vam zda? pacia sa mi obidva ale tento troska viac 🙂 http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=278...
@tina2222 No vidíš Tinka, aj ja som Tina, len tu som macuka.. A čo čakáš? Mne povedali ze dievcatko, ale moze byt aj chlapecek, lebo doktor povedal ze 93%.. INak neviem ako vy, ale ja ledav dýcham ale citala som ze po siedmom mesiaci by to mal byt lepsie...Dnes sme behali po nakupoch, a nevladala som..:( Vobec este nemam pripravenu vybavu, ani perinku nemam po malej mi neostalo, lebo som mala pozicane...aUz som aj zabudla ako sa skladaju plienky 😀 ...Budem ako nováčik hoci uz mam krasne dievcatko 5 rocne, ritula moja krasna... 🙂
Dievčatá, viete čo sa mi stalo dneska, dostala som od jednej kolegyne (ktorá je tiež tehotná) email, že druhá kolegynka (tiež tehotná) v 35. tt, s ktorou som sa včera bavila na tému výbavička, a hovorila že akurát teraz išla na dovolenku a bud. týždeň sa chystá všetko popozerať a nakúpiť, tak dneska som dostala mail že porodila, si predstavte, skoro som odpadla, všetko je ináč ok, malý má 2200 g, 44 cm, ale je v inkubátore, keďže si ešte nedokáže regulovať telesnú teplotu🙂 No čo vy na to? Koncom apríla dám aj ja všetko do poriadku, a radšej si pripravím tašku do nemocnice, človek nikdy nevie🙂
bre branko, ako sa mate? par kontrolnych otazok 😀 aky mavate spanok? kolko ste dosial pribrali a kolko maju vasi drobcovia v brusku? 😀
Ja nemám moc dobrý spánok a myslím že drobeček rastie dobre..S tým spánkom je to v tehotenstve horšie. Nervy sú napätejšie a kôli brušku sa nie dobre nachádza poloha. Ja som vdačná že som doma, môžem dospať ráno..Nuž čo. keď sa nám detičky narodia zase sa len nevyspíme. 😀
dobre ranko vam prajem 🙂

http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=357... a teraz ?