Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
http://dino.sklep.pl/nowy/emjot-hitreec-2012-sp... a co poviete na tento? 🙂
Ahojte kočky 🙂 Tak náš malý mal dnes na poradni podla usg 1420 g, až som sa prekvapila, že až toľko. A to som zatiaľ ani tak veľa nepribrala, doteraz 7 kíl. A od poslednej poradne mu narástli vlásky, mal takého ježka na hlavičke 😀 Tak prinajhoršom, keď už nebudem vládať tlačiť, tak ho vytiahnu za šticu 😀 😀 😀
@blackswan75 fúúúúúúúúúha. to aby som pomaly začala baliť. kua, ale neviem čo!
@silvia0201 no veru moja ty uz to mas za par 😀 😀 😀 vsade je pisane skoro to iste tu je taky orietacny zoznam 😉 http://www.dietaaja.sk/zoznam-do-porodnice-anto...
@blackswan75 veď to, za pár a som s toho už patrične na nervy 😅 už dneska som malej dohovárala, nech sa neserká a nech ma dlho nepotrápi. nech sa poponáhľa na tento sku.... svet, keď príde jej čas. tak dúfam, že ma počúvne a nezatne sa. idem kuk zozonam. dúfam, že z neho neskolabujem 😵
pre pana krala dievcat vy mate take velke deticky. Mne v pondelok doki povedal ze asi 750 g normalen zacinam mat komplexy ved kazda tu mate babatko nad kilo.
Baby mozem sa uz teraz kupat v teplej vode vo vani, alebo sato neodporuca cele tehotenstvo? prve 3 mesiace som sa tomu snyzily vyhybat, ale teraz je to ako balzam na chrbat, ale aj tak mam obavy tak ci neviete ako to je.
@indys no ja som asi staromodna ale ja sa nekupem v tehu vlastne ked rozmyslam ani ked nie som tehu nekupem sa lebo stale len na rychlo osprchovat ale kupat sa hmm dlho som si neposedela vo vani 🙂 ale jednoducho sa nekupem v tehu v teplej vode pre istotu ale mozno aj mozes pri nejakej odporucanej teplote 🙂
ufff .....vy sa uz balite pomaly tehulky ??? 🙂 potom hodte do mna zoznam lebo som mimo z toho 😅
@slavka1212 blackswan75 hodila stránku, kde je zoznam. kukni.
@silvia0201 vdaka ....idem kuk .... 🙂
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=345... viem ze uz vas asi otravujem s tymi kociarmi ale zrejme som sa predsa konecne rozhodla pre tento juuuj jak sa mi paaaci len ci sa aj podari kupit 🙂
ahojte žienky moje zlaté, idem zajtra na poradňu, tak držte palce, aby bolo všetko ok, síce asi usg teraz robiť nebude, ale dúfam, že mu nebude vadiť, že som nepribrala iba pol kila od poslednej poradne🙂 peknú noc vám prajem🙂
@anella07 no tak toto keď čítam tak som najedovaná na ňu aj ja!!! to čo je za kozu?? to môj lekár vôbec nerieši koľko som pribrala, ani sa tým nezapodieva, skôr ho zaujíma ako sa cítim at´d..no podľa mňa by si tam mala mať poznačené lieky a aj komplikácie počas prvého tehu..ale tak sa mi zdá, že oni do tých knižiek nezapisujú nič..asi je to pre nich práca navyše....ja som mala infekciu moč. ciest..takisto mi to tam nepoznačili i keď je to tam napísané..
@chelonka ahojte všetky, nič moc, dneska bola len taká malá poradňa, tlak, mám trocha zvýšený pulz (ale predtým som pobehala celé zámky, obchody, nakúpila...možno preto🙂, moč ok, vyšetril ma, neotváram sa, takže je asi dobre, na váhu nepovedal ani mäkké f, dokonca mi sestrička furt závidí, aká som štíhla, naozaj som ani deko nepribrala inde než na brucho🙂 Odteraz už budem chodiť každý 2. týždeň🙂 O dva týždne mám aj usg, tak hádam bude malý v poriadku🙂
Az teraz som si vsimla ze mi admin zmazal nejaky komentar ale ja uz ani neviem aky ze nemam nadavat hmmm ako som ja nadavala 😕 😀

taska do porodnice ma byt pripravena 6t predporodom to znamena v 34tt 😉