Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 tak drzim palce ...potom daj vediet ci ste kupili .... 🙂
@slavka1212 tak dievčšatá, mám kočík doma 😀 😀 😀 teším sa. vyzerá ešte lepšie ako na obrázku. ako nový. ešte postieľku a budem spokojná. malá môže prísť na svet 😅
@silvia0201 no super moja ...tak mala si stastie a aj normalna maminka to musela byt ked tak za rozumnu cenu predala ......lebo poniektore sa tu s cenami necitia na bazari 🙂 super som rada ...mas o jednu starost menej 😉
@slavka1212 veru. som veľmi rada. akurát som drahému povedala, že ho kľudne mohla predať aj za 200 éčiek, v takom dobrom stave je ten kočík. povedala by som, žš je v 100% stave, len trocha sú ošúchané kolieska.
to som si všimla aj ja. na bazoš dávajú kočík za 650 éčik. chápeš?? na bazoši!!! konečne ešte postieľku.
@silvia0201 kolieska sa osuchaju aj nove tak ci tak ....cena ja fakt ze dobra ...a aj ten kocik dizajn a tak sa mi paci ...ze moderny je ........bo keby si mi napisala kupila som kocik za sto eu ....a nevidela by som foto tak by som sebe dumala ze nejaku libertu kozenu mas 😀
kočky, ja som tu len tak na blink, ak náhodou je niektorá z okolia KNM a potrebovala by nie nový kočík aj keď v stave ako nový, tak nech kukne moje inzertné foto, predávam DORJAN SPORT LINE 3
@slavka1212 aj staré kočáre teraz idú do módy. 😀 ale ich cena je nenormálna.
už aj sesterka mi povedala, aby som jej tento kočík odložila 😀 ak by náhodou mala ešte jedno bábo. no len chlopa jej ešte k tomu treba 😀
@silvia0201 fajne si kupila fajne 🙂 a ja kukam ze ty mas uz meno pre copanu .....krasne meno Alexandra .......nie je moc otrepane .... 😉
@slavka1212 no to bola jedna z možností, ale na 100% to nie je. ešte sme sa nedohodli a mám taký dojem, že sa ani nedohodneme. 😠 neviem ako to celé dopadne s menom. a ty, teda vy?? máte už vybraté meno?
@silvia0201 on si vybral sam .....po sebe ....Jan .....Honzicek ....len neznam jak ho tu budu volat ...a tiez sa nechce dohodnut 😠 ...ja som chcela Simon bez mekcena alebo Sebastian .....a dievcenske vybral zas on Petra a ja som ho nejak ukecala na Nataliu ....ale to nam asi netreba holcicka to tentokrat zrejme nebude 🙂
@slavka1212 no to je nejak podobne aj u nás, môj zas silou-mocou chce Silviu. ja toto meno neznášam 😖 tak neviem na akom mene sa nakoniec dohodneme.
ale to nemáš ešte na 100% že to bude chalan. čo ak predsa to bude baba, ha? veď test ti vyšiel ružový, nie??
@silvia0201 teším sa, pekné meno - ako moje🙂
@silvia0201 😀 jej super moja tesim sa s tebou 😀
@slavka1212 moja suseda ma Simona ale volaju ho Sajmon alebo Sajo len im to takto nedovolili zapisat tak pise sa Simon ale volaju ho Sajmon 🙂
@sandy80 jej. ty si alexandra?? no ale to nie je 100% ako som písala slávke. ešte sa budeme poriadne naťahovať dokým as dohodneme. 😵
@marianax ešte postieľku. ale tú asi kúpime novú. minule som bola v galante a nová drevená stojí 52E+ 20E bambusový matrac, tak ma to víde tak isto akoby som kupovala v bazári. cenu sú niekedy otrasné-myslím bazoš- nevedia čo už majú pýtať.
@silvia0201 no tak to je pravda niekedy ma tie zenicky fakt sokuju s tymi cenami 😀 ja postielku mam po poslednej Emmke ale chcem vybavicku do nej inu lebo mam len v ruzovom 😀
Ako ste sa vyspali tehulky? Mne sa snivali zas nejake somariny 🙂 Zelam vam krasnu nedelu 😉
http://www.webareal.sk/umacika/eshop/1-1-Oblece... pozrite co som nasla 🙂
tento vikend som sa rozsupla, nechala som v obchodoch 150€ na detske vecicky. a to kazde tak okolo 3€ tak si predstavte jaku ma mala garderobu teraz 😀
@silvia0201 krásny kočík za super cenu 🙂
@marianax aj sa ti nejako prejavujú tie bloky?? lebo mne jedna mudr našla šelest alebo niečo na srdci, proste nepozdávalo sa jej to, potom som išla na utz srdca, tam bol taký nepríjemnnješí lekár 😒 , taký akože čo ma tu všetci otravujete 😖 a behom pár sekúnd ma vyšetril a povedal, veď tam nič nemáte...
no ale ide o to, že ako náhle som v polohe ležmo na chrbte tak ma niečo akoby pod srdcom tlačilo a nemôžem dobre dýchať... 😖
dievcata chystate sa balit vasich drobcov do periniekn alebo zavinovaciek?
@indys do ničoho, lebo bude horúco 😀 a na jeseň už vyrastú aj zavinovačku aj perinku. 😀
ale keď tak, tak zavinovačka.
@1ivanka1 no vies co ja som mala problemy dlhsie s tym ze som pocitovala busenie alebo akoby preskocenie srdiecka a to je najneprijemnejsie neznasam to ☹ ale uz viem ze toto nie je nebezpecne len proste neprijemne a ma to vela ludi aj zdravych no a tie bloky mam iba v noci necitim to ale su tam a to mi zistili ked som mala holter to je na 24hodin ta napoja normalne to mas na sebe akoby ekg robis bezne to co stale a potom ti to odpoja a cakas na vysledky ze ako ti pracuje srdiecko no ja som mala tiez takeho lekara ktory neviem ci jeho vinou ci cim nezistil nic az pred rokom mi to bolo zistene a tak chodim uz pravidelne aj do Presova na aritmologiu 🙂 moze byt ze sa mi to zhorsi no budem dufat ze nie.....je lepsie vyhladat lepsieho lekara ked s tym nie si spokojna lebo aj od toho to zalezi ale myslym ze selest sa da vyliecit aspon moj syn to mal ked sa narodil a je z toho chvala Bohu vonku 🙂

@slavka1212 akurát tam ideme, tak som zvedavá, či aj v reáli vyzerá tak dobre ako na obrázku.