Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@michelle1984 počkaj,ešte budeš aj prenášať 😉
@mirka1210 juj to zas radsej nie 😀 su tu aj take a riadne su nervozne 😀
@michelle1984 veď sa dočkajú 🙂 nie sme predsa slonice aby sme ich nosili 2 roky 😀
ahojte dievčatá.
ja som dneska bola na poradi, no poviem vám, odsedela som si tam pekné tri hodiny. dr malú pomerala, všetko je ok a váži 1460g.
ako tu čítam, poniektoré si dobrovoľne-nasilu skúšajú nemocničné prostredie. len nech všetko dobre dopadne...
@michelle1984 No vidíš, maičká je kludná, všetko bude ok 🙂 🙂 Stravu nech ti pekne nosí drahý, lebo z osobnej skusenosti viem, že tá v nemocke je strašná.mysme si aj pizzu objednávali, ale my máme na gynde otrasné sestričky, asi najhoršie v celej nemocke a vobec sa im to tam nepáčilo, že sme si dovolili jesť aj inu stravu ako tú ich 😒 😒 😒 Držkaj sa, dobre bude 😉 😉
baby ja mám stáááále chuť na sladké...teraz som zožrala asi kilo gumových medvedíkov..ja budem mať 100kg než porodín 😒
@michelle1984 jooj chudatko, tiež som si poležala týždeň 😒 čo ti bolo? držím palčeky a skoré uzdravenie..no a o strave nehovorím, schudla som tam 1,5kg..čo by až tak veľmi nevadilo 🙂
tak baby, dnes som mala poradnu. bude to teda dievcatko🙂 a vazi herecka 1630g. co sa tyka priberania, tak som nabrala 8 kg, myslim, ze je to tak akurat. a este boli sme dnes kuknut v polsku a zalubila som sa do jedneho kocika so super cenou ze 280 eur resp. nejakych 7000czk a to obsahuje hlboku vanicku, sportovu cast, vajicko, tasku, sietku.
@silvia0201 super spravy moja tesim sa 🙂
@marianax aj ja som bola rada, keď mi hovorila dr, že všetko ok. a čo ma najviac potešilo drobec je už KONEČNE!!! hlavou dolu a pevne dúfam, že to aj tak ostane 😵
@silvia0201 super moja myslym ze uz sa neotoci tesim sa s tebou 🙂 😉 ja mam maleho uz asi od 20tt dole hlavickou no ale ako vies rodim cisarakom 😅
ahojte maminky. Vcera som mala poradnu a moj maly velky drobec uz ma 1690 g a doktorka mi hovori, ze sa mam pripravit ze pojdem o take dva tyzdne skor tak teraz neviem ci sa mam tesit alebo byt v strese, ze sa to dako priblizilo 😒
@michelle1984 Držím päste nech ste obe v poriadku 🙂
@marianax no ja neviem. však uvidíme o dva t. idem znova.
@silvia0201 ja idem 17aprila a mozno ma uz tiez bude posielat kazde dva tyzdne 😅

@michelle1984 ano jasne vlozka bez nohaviciek to som dodrziavala len pred vizitou 😀 hovorim tie sietkovane nohavicky v prvych dnoch dobra vec a hlavne v lete sa budu rany dobre hojit lebo sa to tam predsa lepsie vetra 😀