icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

silvia0201
autor
28. mar 2012

@marianax ja chodím kvôli PN každé dva týždne. no ale poviem ti, dneska riadny zabijak. tri hodiny som tam kysla!!! brucho mi poriadne tvrdlo, ešte aj keď sonovla dr, hovorí aké mám napäté brucho. ledva vedela nasnímať prietoky, lebo malá sa strašne začala vrtieť 😵

marianax
28. mar 2012

@silvia0201 no je to fakt o nervy takto dlho cakat 😒

1ivanka1
28. mar 2012

@marianax ja som nikdy jablká nejedla lebo mi robili zle..netrávilo mi po nich asi tak tri dni 😒 a teraz mám na ne chuť...dcérka si ich asi pýta 🙂

silvia0201
autor
28. mar 2012

@marianax je. ja už som rozmýšľala, že si radšej priplatím, aby ma zobrala prednostne, ako takto tam čurákovať. ale už to nejak dobačujem. utešujem sa tým, že to už dlho nepotrvá 😅

vebinka25
29. mar 2012

@1ivanka1 Podobne len sladké a sladké nič viac nemusím aj moja Ninka je tiež na sladké vždy dá odozvu keď nejakú dobrotu spapám. 😉

marianax
29. mar 2012

@silvia0201 no tak to ano to mas pravdu nedavno sme si tu pisali o tehotenskych nevolnostiach a uz sa chystame do porodnice 😀

mirka1210
29. mar 2012

@1ivanka1 aj ja fičím na gumových medvedíkoch 😀

marianax
29. mar 2012

@1ivanka1 tak to je dobre ze si pyta vytaminky 😉 🙂

mirka1210
29. mar 2012

@1ivanka1 presne som na tom aj s jabĺčkami 🙂 pred pôrodom som ich moc nevyhľadávala,lebo mi nebolo po nich veľmi dobre a teraz ich mám denne v jedálničku 🙂 až mi ich tak pýta 🙂

mirka1210
29. mar 2012

@vebinka25 aj my máme doma Ninku 🙂 krásne meno 😀 tiež už od bruška fičala na sladkom a aj jej to ostalo 😀 teraz ja sladké veľmi nemusím,mám skôr také chlapské chute 😀 inak sladké veľmi môžem,len teraz keď čakáme chlapčiatko,tak našťastie nemusím 😀

mirka1210
29. mar 2012

@silvia0201 poznám to čakanie 😠 ráno o pol 9 beriem číslo a na radu sa dostávam okolo 13 hod ☹ a to sa ma len opýta či nejaký problém a povie ak by bol treba prísť 😠 sestrička popočúva srdiečko a idem domov 😖 nabudúce asi iba zavolám,že všetko Ok 😀 a nemusím nikam chodiť 😖

1ivanka1
29. mar 2012

@mirka1210 gumové veci sú naj 🙂 zjedla by som ich tonu

1ivanka1
29. mar 2012

@marianax ale menej sladkého by si mohla aj pýtať 🙂 🙂

1ivanka1
29. mar 2012

@vebinka25 aj ja som chcela vždy Ninku, ale majú to naši susedia tak som to prenechala bratrancovi.. 🙂

silvia0201
autor
29. mar 2012

@marianax ty ani nehovor. ja som včera mylsela že tam aj skončím. brucho mi tvrdlo skoro každých 5 minút. a ja doma ešte nič kúpené... malú by som aj relatívne mala do čoho obliecť, len horšie je to so mnou. nemám nič. no také veci čo nosím doma to hej, ale tie by som do nemocky nezobrala.
ale do rána ma to prešlo. tentokrát 😅

silvia0201
autor
29. mar 2012

@mirka1210 tak to je sila. a ty tam zabiješ celý deň 😖
už len treba nejak dobačovať a potom sa ukážeme len 1x do roka 😵 na preventívke.

kika1111
29. mar 2012

baby, ja som tiež závisláčka na sladkostiach.. mám strach aby som drobčekovi neublížila... hm? 😖

1ivanka1
29. mar 2012

@kika1111 podla mňa drobčekovi neuglížiš..

kika1111
29. mar 2012

@1ivanka1 každý mi rozpráva, že by som si mala sladkosti odpustiť....bola som na glukozových testoch, každý mi hovoril, aké to bude hnusné vypiť..no mne to chutilo, že by som si ešte dala..tak som mala dojem, že som asi chybná..

1ivanka1
29. mar 2012

@kika1111 no ja akurát viem, že v prvom trimestri by sa nemali veľa jesť sladkosti..ale čo dalej som nepočula..ale ja si teda sladkosti neodpúsťam 🙂 a ta sladká voda mi tiež nejako nevadila..tiež mi hovorili aký je to hnus

mirka1210
29. mar 2012

babuľky,viete ma tu niektorá dostať do obrazu, ako na tom vlastne budem - mám nárok na materskú? a ak áno, z čoho mi ju vlastne vyrátajú, keď som naposledy robila v 2009 a odvtedy som na materskej a teraz poberám rodičovský???mala som vtedy zmluvu na dobu určitú,počas ktorej som otehotnela a išla som na PN - teda som bola v tej ochrannej lehote,že aj keď mi zmluva skončila skôr ako som nastúpila na MD, tak som papiere potom niesla bývalému zamestnávateľovi.Skončila mi PN a išla som teda na MD,ktorú mi vyplácal najskôr bývalý zamestnávateľ a potom sociálka,potom som začala poberať rodičovský a ten beriem doteraz,lebo malá bude mať 3 roky až 23.7.2012,teda som z toho jeleň...či budem mať nárok na materskú alebo len na rodičovský????keď nie som už v žiadnom pracovnom pomere teraz?? pred nástupom na poslednú materskú mám odrobených niekoľko rokov v kuse...

21zabka21
29. mar 2012

@kika1111 no ja som tiež strááááášne na sladké, aj som bola pred tehotenstvom ale teraz to je hrozné. Každý deň by som zjedla aj 4 sladkosti.... tiež sa bojím či to malej neublížili lebo som čitala, že by sa sladké nemalo jesť :(

mirka1210
29. mar 2012

no ako tak hľadám info na nete, tak vidím, že nie... 😠pravdepodobne - naisto - to bude len ten rodičák

vebinka25
29. mar 2012

@1ivanka1 No mne sa tiež zdá že je to teraz viac frekventované meno ale každá Ninka je predsa iná osobnosť. Bolo to prve meno čo nás napadlo obom sa páčilo a už nešpekulujeme. A každý ju už volá Nina aj keď je v brušku. Len aby to nebol Ninko 🙂 🙂 🙂

marianax
29. mar 2012

@silvia0201 no ja mam nejake lanove nohavice co som si kupila minule leto tak neviem ale ci sa do nm ich pomestim ale ved nejake kratasy nahodim ved bude teplo 😀

mirka1210
29. mar 2012

@vebinka25 my sme pred troma rokmi listovali v kalendári a našli sme si Ninku 🙂 a bolo rozhodnuté 🙂 a v našom okolí sme poznali len jednu,s inou sme sa ani dovtedy nestretli 🙂 potom odrazi ,že Andr..Bičan..vi sa narodí dcéra Ninka 😒 a odvtedy ako keby sa vrece s Ninkami pretrhlo 😒 😠 raz sme čakali u lekárky 3 Ninky 😒

marianax
29. mar 2012

@mirka1210 jezkove oci to co za pristup ! niekedy je to fakt o nervy dufam ze ti tlak nemeriali ci 😅 no kdeze tak dlho aby tehotna cakala fuu 😠

kika1111
29. mar 2012

požieračky sladkého - a čo budete mať, chlapčeka, či dievčatko? lebo niekto hovorí, že aj podľa takýchto chutí sa dá povedať, čo to bude...a ja ešte stále neviem... 😒

mirka1210
29. mar 2012

@marianax tlak mi odmerali,našťastie,keďže obyčajne mávam nízky,tak to čakanie mi ho vždy upraví na suprový 😀

marianax
29. mar 2012

@kika1111 😀 kdezeby chybna neboj sa sladkostami by si nemala ublizit malinkemu i ja ficim len na sladkom vecsinou kysle voooooobec ani kapustu nic 😉