Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 no je to fakt o nervy takto dlho cakat 😒
@marianax je. ja už som rozmýšľala, že si radšej priplatím, aby ma zobrala prednostne, ako takto tam čurákovať. ale už to nejak dobačujem. utešujem sa tým, že to už dlho nepotrvá 😅
@silvia0201 no tak to ano to mas pravdu nedavno sme si tu pisali o tehotenskych nevolnostiach a uz sa chystame do porodnice 😀
@silvia0201 poznám to čakanie 😠 ráno o pol 9 beriem číslo a na radu sa dostávam okolo 13 hod ☹ a to sa ma len opýta či nejaký problém a povie ak by bol treba prísť 😠 sestrička popočúva srdiečko a idem domov 😖 nabudúce asi iba zavolám,že všetko Ok 😀 a nemusím nikam chodiť 😖
@marianax ty ani nehovor. ja som včera mylsela že tam aj skončím. brucho mi tvrdlo skoro každých 5 minút. a ja doma ešte nič kúpené... malú by som aj relatívne mala do čoho obliecť, len horšie je to so mnou. nemám nič. no také veci čo nosím doma to hej, ale tie by som do nemocky nezobrala.
ale do rána ma to prešlo. tentokrát 😅
@mirka1210 tak to je sila. a ty tam zabiješ celý deň 😖
už len treba nejak dobačovať a potom sa ukážeme len 1x do roka 😵 na preventívke.
baby, ja som tiež závisláčka na sladkostiach.. mám strach aby som drobčekovi neublížila... hm? 😖
babuľky,viete ma tu niektorá dostať do obrazu, ako na tom vlastne budem - mám nárok na materskú? a ak áno, z čoho mi ju vlastne vyrátajú, keď som naposledy robila v 2009 a odvtedy som na materskej a teraz poberám rodičovský???mala som vtedy zmluvu na dobu určitú,počas ktorej som otehotnela a išla som na PN - teda som bola v tej ochrannej lehote,že aj keď mi zmluva skončila skôr ako som nastúpila na MD, tak som papiere potom niesla bývalému zamestnávateľovi.Skončila mi PN a išla som teda na MD,ktorú mi vyplácal najskôr bývalý zamestnávateľ a potom sociálka,potom som začala poberať rodičovský a ten beriem doteraz,lebo malá bude mať 3 roky až 23.7.2012,teda som z toho jeleň...či budem mať nárok na materskú alebo len na rodičovský????keď nie som už v žiadnom pracovnom pomere teraz?? pred nástupom na poslednú materskú mám odrobených niekoľko rokov v kuse...
no ako tak hľadám info na nete, tak vidím, že nie... 😠pravdepodobne - naisto - to bude len ten rodičák
@silvia0201 no ja mam nejake lanove nohavice co som si kupila minule leto tak neviem ale ci sa do nm ich pomestim ale ved nejake kratasy nahodim ved bude teplo 😀
@vebinka25 my sme pred troma rokmi listovali v kalendári a našli sme si Ninku 🙂 a bolo rozhodnuté 🙂 a v našom okolí sme poznali len jednu,s inou sme sa ani dovtedy nestretli 🙂 potom odrazi ,že Andr..Bičan..vi sa narodí dcéra Ninka 😒 a odvtedy ako keby sa vrece s Ninkami pretrhlo 😒 😠 raz sme čakali u lekárky 3 Ninky 😒
požieračky sladkého - a čo budete mať, chlapčeka, či dievčatko? lebo niekto hovorí, že aj podľa takýchto chutí sa dá povedať, čo to bude...a ja ešte stále neviem... 😒

@marianax ja chodím kvôli PN každé dva týždne. no ale poviem ti, dneska riadny zabijak. tri hodiny som tam kysla!!! brucho mi poriadne tvrdlo, ešte aj keď sonovla dr, hovorí aké mám napäté brucho. ledva vedela nasnímať prietoky, lebo malá sa strašne začala vrtieť 😵