Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@vebinka25 ako vravis das meno podla vnutorneho pocitu..ved predsa kazde dietatko s tym menom bude ine speci osobnost... 😉 🙂 my ked sme niekomu povedali ze budeme mat Filipka tak kazdy struhol len sprostu poznamku ze Filipovia su takii a takii 😒 samozrejme na nasom nazore to nic nemeni tak to citime 😉 a verim ze bude dobry cloviecik.... v ktorom mene sa nenachadza niekto dobry al.niekto zly keby ze sa mame na to takto pozerat tusim sme vsetci bez mena 😀 a nepatrime do ziadneho znamenia... 😅 este aj to mam najradsej ked niekto hned podla znamenia sudi ludii oni su takii a takii ako v kazdom znameni sa najdu aj dobry aj zly ludia... no proste taketo nazory ma vedia pobavit 😀
@marianax no nevieme... 2x nám povedali že to vyzerá na chlapca... tretí krát že to môže byť dievčatko..a naposledy na 80% dievčatko... a my nachystaní, že budem doma jediná žena.. 🙂 Moje čudo náročné nie je, akurát nemusí karamelové veci.. práve zjedol kinder vajce a dve kinder tyčinky. 🙂 už likvidujeme výslušku polievačov.. 😖

@kika1111 no my cakame chlapceka pri prvom synovi som len kysle a slaninku a pod. a pri dievcatach len sladke a teraz tiez len sladke 😅