Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
baby nekúpili ste niektorá náhodou kočík Tako laret??
@1ivanka1 ja sem neprispevam ale občas vás kuknem a my sme ho kúpili v Poľsku 🙂 sivej farby..
@silvia0201 silvi mna pobolievalo tak dva dni spat a to uplne pod bruskom,nevedela som z coho,ale asi to bolo z dlhej chodze,bo ten den som nachodila fakt vela,som musela normalne zastat,ale aj tak to nepreslo,ked som prisla domov,tak som si lahla no a odvtedy sa to nezopakovalo,ale uz si budem davat pozor,nebudem robit uz take dlhe ture 😉
@chelonka bud ten druhy alebo kokos molitan kokos 🙂
@valilienka2 ahoj a nechces sa k nam niekedy aj pridat? 🙂 pozeram ze aj vy budete mat chlapceka 🙂
ahojte, ako ste na tom s tvrdnutim bruska?
@marianax áno čakáme chlapčeka, čertíka nášho..občas sa môžem pridať 🙂
@valilienka2 budem rada ked sa niekedy pridas a nieco napises 😀 😉 uz sa ti to riadne krati ze pozeram ze riesis epiduralku ja som nemala ani pri jednom dietati ale mozno aj preto lebo mi to nikto nenavrhol a nebola taka moznost si to dat pichnut u nas myslym ze to este stale nerobia ale je to na kazdej zene ako sa rozhodne ved na nete je o tom velmi vela keby si chcela vediet ci to nejak malemu neublizi a zalezi aj na tom ako zvladas bolest a najviac aky ten porod bude mozno ho nebudes ani potrebovat 🙂 ja idem na cisarsky a budem mat spinal a toho sa bojim viac asi psychycky ze tam budem lezat a vsetko vnimat aj ked ma to boliet nebude 😕 a mas uz nejaku vybavicku?
@lenca6482 ja sama neviem z čoho ma tak začalo bolieť. no ale včera mi nebolo všetko jedno... už som si fakt mylsela, že skončím na pohotovosti. jedno ma však udržalo doma a to to, že mi nejak extra netvrdlo brucho. keby mi bolo, neváhala by som a šla by som. dneska je to oveľa lepšie. pobolieva, ale nie až tak jak včera. som zvedavá na zajtra....
@silvia0201 setri sa hlavne
@lenca6482 snažím sa, ale musím aj volačo robiť. a to pri troch chlapoch musím. aj dneska som robila palacinky, chcela som pôvodne špagety, ale netiekla voda, tak som ich robila po sediačky. hodina pauza pred telkou a potom znova dať kuchyňu do poriadku. údel ženy, ktorá má dve pubertálne deti a chlapa. kiež by som bola nezadaná 😝 ale to by som zas plakala, že som sama... takže so mnou ani tak, ani tak 😝 😝 😝
@katus193 to je milé od teba, že si em nakukla 😅 čo máš nové??
@silvia0201 noooo prisla som sa na vas mrknut ako sa mate 😉 Ale vidim ze dobre, drobcekovia rastu.JA sa mam dobre, tiez rastieme aj viac ako treba ale co uz 😖 zmierujem sa s tym ze Samko bude velky chlap 😅 len dufam ze nebude presahovat 4kg 😅 A ty sa ako mas 🙂 ? Moja oddychuj, dnes sa citis uz lepsie?
@silvia0201 inac aj ja sa chystam robit palacinky na vecer 😝
@valilienka2 koľko vás tam vyšiel?

baby kerý matrac by ste vybrali?
tento
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1015...
alebo
tento
http://www.mimisk.sk/product_info.php?products_...