icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

michelle1984
5. apr 2012

@mirka1210 hm, tak to neni dobre mok. a aspon castejsie na prehliadky chodis? mne to magnezko v infuzkach pomohlo aby sa skludnila mala a potom som brala den tabletky a na dalsi den sa to zhorsilo. tak mi davaju aby sa zastavilo otvaranie a kontrakcie.
ten strach tam je veru. bojim sa ze aby jej tie lieky neublizili, bojim sa ze ked sa narodi ci bude zdrava. prezit vraj prezije ak by sa teraz narodila. ma 1310g tak by bola 2 mesiace v inkubatore kym nadobudne vahu a silu

mirka1210
5. apr 2012

@michelle1984 ako som už raz tu napísala, že nabudúce sa mi tam ani neoplatí toľko čakať,keď ma ani nevyšetrí 😠 len mu zavolám poviem , že ako tak som OK a som na tom úplne rovnako ,ako keby som si tam odsedela 5 hodín 😠 teda viem prt 😀 tak či tak 😀
áno,v týchto týždňoch tt sú to už veľký bojovníci,tí naši krpčekovia 😉 ak by sa narodili tak prežijú 🙂 len ich treba omnoho viac vypiplávať 😉 maličkých 🙂 tak aspoň do 36tt nech si tam ešte hovká 🙂 malinká 😉 a ten môj tiež 😠 veru babuľky,nech nám to všetkým dobre dopadne 🙂

mirka1210
5. apr 2012

@michelle1984 tak sa pekne majte 🙂 idem sa chystať na tú polikliniku ☹ malá je riadne prechladnutá,noštek zapchatý, 😒 no aspoň budem mať čo v noci robiť,keď nemôžem spať aj tak... ☹

marianax
5. apr 2012

@michelle1984 moja zlata kolko si musis vytrpiet ale nakoniec bude vsetko v poriadku 🙂 drzkaj sa vela na teba myslyme 🙂 😉 a malinkej odkazujem nech este vydrzi nech sa velmi neponahla 🙂

michelle1984
5. apr 2012

@mirka1210 tak to vám prajem rýchle uzdravenie a nech je s miminkom všetko v poriadku
inak ked tam zaklopeš ako bolestivý prípad to ťa tiež nechajú tak dlho čakať?

hrivushka
5. apr 2012

včera som bola na ultrazvuku, všetko je v poriadku, mala už je otočena dolu hlavou, a má 1800 gramov. kde sa mi to zmesti do toho brucha, nechapem 😀

miskaska
5. apr 2012

@hrivushka Mne môj doktor povedal, že bábo sa môže otočiť v bruchu aj v deň pôrodu. Teda nechápem ako, keď vtedy sú tam už riadne natesno, ale to len reagoval na moju otázku, že ako je malý otočený 😉 .

dulkagabulka
5. apr 2012

reakcia na reláciu Medicína na temu Moderné metody porodov
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/nase-aktivity/i...

tamona
5. apr 2012

@hrivushka No ja som bola na ultrazvuku dnes a moj maly uz ma 1865g... Tak drzte sa... 😉

marianax
5. apr 2012

@mirka1210 a teba tvoj doktor nevysetri zo spodu aj ked mu to napriklad povies?

marianax
5. apr 2012

@mirka1210 juj skore uzdravenie moja ....vcera som nemohla spat ja a tak som rozmyslala nad tymi mamickami ktore nemozu spavat 😖 chudata co teraz by sme mali najviac oddychovat ze 😕

michelle1984
5. apr 2012

uff baby, moja má len 1310g a čo to tu čítam, šak ja mám krpca 😕

hrivushka
5. apr 2012

@michelle1984 ja som si myslela že moja bude mat asi tolko čo ma tvoje, kedže brucho nemam žiadne. a doktor že 1800 gramov 😕 ale ono je to dost nepresne, čo som počula, tieto vypočty hmotnosti.

michelle1984
5. apr 2012

@hrivushka no tak o 500g sa snád nepomýlil :D

hrivushka
5. apr 2012

@michelle1984 vklude sa mohol, akurat dnes som tu na MK čitala o tom, a stalo sa to vela babám, doktor povedal že babo ma 2,5 kila a narodilo sa trojkilove, alebo tak. aj o kilo sa sekli 😀

michelle1984
5. apr 2012

@hrivushka no uvidíme čo za prcka sa narodí

monuska342
5. apr 2012

@michelle1984 mne povedali 3300 a za dva dni som isla rodit a maly mal 4kg tak to snad nepribral za 2 dni 😀

buba12
5. apr 2012

@michelle1984 držím päste nech všetko dobre dopadne hlavne sa neboj to nepomôže ani tebe ani bábu

bambulka248
5. apr 2012

ahojte.viem ze je to trochu od temy, ale myslite ze pozeranie hororov moze v tehu uskodit? s muzom sa chystame zajtra na ,,zenu v ciernom,, no citala som tu diskusiu ohladom tohoto a pisu ze to nieje dobre. Tak som teraz nejaka zmatena. Som sa tesila na to a teraz neviem ci vobec ist.

michelle1984
5. apr 2012

@bambulka248 tak ja si myslím že čo pozeráš nijako neovplyvňuje tehotenstvo. jedine ak máš nálady, tak aby ťa nezaskočilo že sa tam rozplačeš, to sa stalo kamoške 😀 😀 . ale škodiť rozhodne nie 😎

bambulka248
5. apr 2012

@michelle1984 dakujem upokojila si ma. aj mne sa to zdalo take pritiahnute za vlasy. mozno ked sa zlaknem tak sa trosku zlakne aj drobec ale pochybujem ze by ho to mohlo nejako poznacit ci vyvolat predcasny porod

michelle1984
5. apr 2012

@bambulka248 to jak keby si pozerala komédiu a predčasne porodila z toho smiechu 😀 to sú total nezmysli 🙂

bambulka248
5. apr 2012
marianax
6. apr 2012

@michelle1984 ahoj moja ako sa dnes mate ako malinka? 🙂

majussska1812
6. apr 2012

Ahojte môžem ísť medzi vás? Je tu niektorá s tn?

marianax
6. apr 2012

@majussska1812 ahoj ja nie som z tn ale vitame ta tu kludne sa pridaj budeme radi 🙂 pohlavie uz viete?

majussska1812
6. apr 2012

@marianax 🙂 áno budeme mať chlapca a ty ? Ako sa cítiš?..ako to prezivas vsetko?

dulkagabulka
6. apr 2012

nádherný porodny pribeh...možno raz aj na Slovensku taky ženy budu moct zažit

http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

michelle1984
6. apr 2012

@marianax ajoj, malinka je asi riadne nadrogovana, len malinko ju citim. furt spi obcas sa pomrvy, obcas otoci, nekope a co je hlavne netlaci sa dole. z infuziek som uz presla na tabletky lebo uz mi zili praskali. sa mi sestricka netrafila a celu ruku som mala opuchnutu. furt lezím sak co ine. uz som dostala vsetky 4 injekcie na vyvoj pluc tak ak by sa narodila sme vraj za vodou. dufam ze sa nenarodi. zatial sa o to nepokusa 😀

michelle1984
6. apr 2012

mamicky prajem vam krasne prezitie veľkonočných sviatkov aj cez toto sychrave pocasie. nech vas nikto neoblieva a nesibe, teraz ste chraneny druh 😉