Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@riela Ahoj 🙂 ďakujem za radu, nadtym fotenim som rozmyslala 🙂 asi to tak urobím 🙂 ja uz som vyoblievana. 🙂 veľa vody baby 🙂 nech sme pekné🙂
@adulka165 ja som tiež alergicka uz ale 6rokov. Mala som astmu. Ja jar leto to je najhorsie,bez inhalatoru a kvapiek do nosa stratená ☹ noci prebdene,co mi tak piskali priedušky. a vies čo som urobila,ostala som tehotná a všetky lieky vyhodila. A je mi lepšie 🙂 nechcem to zakriknut neviem ako to bude teraz,ale zatiaľ zvladam 🙂 dufam,že som to nezakrikla 🙂
@silvia0201 moj zlaty manzel mi aj navaril aj napiekol 😀 vela mi pomohol kedze uz zajtra ide do prace tak aspon na tych par dni co je doma si oddychnem 🙂
@michelle1984 no hovorim pouzivala som bubchen na zadocek rybaciu mast a aviril ano ten sme aj my pouzivali ked sme boli malinky 🙂 jhonson by som sa bala pocula som o nom ze su z neho alergie 😕
@majussska1812 no ten strach je prirodzeny hlavne je aby nad nami ten strach nedostal prevahu 🙂 ja som prasky pouzivala normalne ci persil alebo ariel a aj avivaz ale moja sestra pouziva myslym aj prasok aj avivaz batole 🙂 a normalne biele pradlo aj na 60tku periem ale ak nie je nejak spinave staci aj 40tka 🙂
@adulka165 hm no sila s tou alrgiou mala som jedine na macky a i to po porode no minuleho roku mi zistili aj na travu raz a ja uz ani neviem co vsetko samozrejme aj na tie stromy co teraz kvitnu 😒 no ja som vecsinou doma ale budim sa uz na to ze mam plny nos vsetko ma svrbi a okycham sa jak slonica potom to zas trocha prejde a na vecer znova no ak to len pri tom ostane vydrzim 🙂
Ahojte, myslela som si, že tu dneska nikto nebude🙂 Veselý veľkonočný pondelok Vám prajem, aspoň že nám slniečko takto krásne svieti🙂 Moji chlapi išli šibať, tak čakám, kedy už dorazia🙂
@marianax ako tebe dobre. ja som si musela všetko sama spraviť. ty, ale včera som si myslela, že mi je amen, tak ma boleli kríže 😝
@marianax dakujem 🙂 tento týždeň sa nato dam,dúfam ze bude pekne vonku nech mi to pekne schne...
Baby 🙂 som sa chcela spitat je normalne,ja celé tehotenstvo papam citrony,aj každý den. bud si vytlacim do vody ale len tak spapam,drahy ked ma vidi ho obraca,ze take kyslé,ako to môžem. Dúfam,ze to malemu nevadi ☹ teraz mam úchylku aj na mrazené jahody,maliny,uz som vsetko popala z mrazaka 🙂
@majussska1812 😀 vobec to malemu neublizi takto som ja jedla ked som cakala prveho syna citron mi bol malo kysly 😀
@silvia0201 juj moja ti verim ze si mala dost dobre ze je uz po sviatkoch tak uz len oddychuj 🙂
@majussska1812 od 30t bi si ale nemala papat ziadne citrusove lebo babo moze mat alergie.ale ked ti chuti...
@oksi77 moooja neboj priprav sa hlavne psychycky to je dolezite a dolezite je aj pekne pokojne dychat ziadne fufu ako to davaju v telke ixixi sustred sa na dychanie a uvedom si ze kazdou kontrakciou pomahas dietatku na svet vsetko bude dobre len nestresovat ta ulava po porode je nadherna 🙂 😉
@oksi77 Ajoj moja, si moja krvná skupina, aj ja sa moc bojím porodu, som prvorodička a už sa neviem dočkať keď budeme s malým doma z nemocnice, lebo ani z našej nemocky nemám dobrý pocit, ale ten porod ☹ ☹ už som počula rozne veci, tak neviem vobec na čo sa mám pripraviť. 😒 Ja sa bojím aj injekcie 😀 😀 ale keď som tri krát zvládla umelé, hádam prežijem aj toto. 😉 😉
@marianax Tak ďakujem 😀 😀 😀 aj keď mne to ako hrdinstvo moc neprijde 😀 😀 ale čo by som pre drobca neurobila, keď prirodzene to nejde.Ty strach z porodu nemáš?Aspoň mi tak pohodovo pripadáš, ja sa bojím injekcie, aj zubára 😉 😉 ja som taký poserko zo všetkého 😀 😀 Najviac sa bojím tých bolestí a toho nastrihnutia a zašívania, aj o prepichovaní plodovej vody som už všeličo počula aj čítala, človek nevie čomu má uveriť ale asi len na vlastnej koži, keď to prežije, bude vedieť porovnávať a posudzovať. Dúfam, že nám to tu všetkým dopadne na výbornú a v júni si popíšeme, čo sa ktorej ako narodilo a budeme šťastné, že sme už s krpcami doma. 🙂 🙂
tak, uz som tu 2 tyzdne a boli ma vsetko okrem brucha. z tej postele som cela stuhnuta a ubolena a fest ma boli ruka kde sa mi netrafila do zily. mam tam modrinu jak grepfruit. postel mi tu skripe a pisti len co sa trochu pohnem, akoze krasa tu spat. zajtra sa chcem vypytat na to skolenie o EPI tak som zvedava ci ma tam pustia ked mam furt len lezat.
Baby chcem sa opýtať aj vy cítite keď sa čká bábetku v brušku - tej mojej sa tak 3x do dňa čká je to normálne ?
@adulka165 mojmu sa cka aj viac krat do dna....asi to bude tym ze mam hrozne rada sladke 🙂 aj mojmu prvemu sa ckalo tak casto a je v poriadku 😉
@adulka165 mojej tiez casto 🙂
@michelle1984 Ahoj, no ja viem presne ako sa cítiš.Na začiatku tehu som bola 8 dní u nás v nemocke a hroza .Najhoršie sestričky, ani do bufetu ísť ani nič a pritom som ani ležiaci pacient nebola 😒 😒 Postel škrkala a škrípala, spať sa nedalo pred 5h ráno budíček, aj keď som žiadne injekcie ani lieky nebrala, otrasné niečo o strave ani nehovorím a o velkých vizitách dva krát týždenne, kde sme museli mať super upratané už vobec nie.Takže ťa viem pochopiť že by si najradšej utekala domov ležať. Ja mám zajtra poradňu a bojím sa čo mi povie Dr. že čo je s tým mojím skráteným krčkom na 1cm, či sa neotváram alebo tak.Ale dúfam, že nie, lebo sa cítim po fyzickej stránke dost dobre na 33tt+2Akurát idem k pediatrovi, aby mi dal do tehu knižky potvrdenie, že nám zoberú malého k nim ako pacienta 😉 😉 Držkaj sa viem, že je to tam ťažké, len nech sa malinkej darí. 🙂 🙂

@marianax ahoj no ja som od 18cky silný alergik bez liekov som nevydržala ani jednu sezónu, takže ten sprej čo ty používaš mne zase nezaberal, je to individuálne teraz mi dala Avamys tak som riadne zvedavá či mi pomôže inak to potom nevidím ako trčať doma ... ☹