icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

monuska342
13. apr 2012

@mirka1210 ja som ani pri prvom nemala zaplatenych 270 dni a dostala som 🙂 to nieje podmienka

kika1111
13. apr 2012

@silvia0201 ty si aká šikovná?! ..mňa nenapadlo hladať u číňanov takú.. budem musieť pobehať ich obchody, iba v jednom som pozerala a nemali, tak som si hovorila, že oni také niečo asi nepredávajú..

marianax
13. apr 2012

@milacik0106 jasne ze zvladneme ved mame podporu jedna v druhej 😉

marianax
13. apr 2012

@michelle1984 juj moja verim ti naozaj musis byt silna a vydrzat drzim palceky velmi silno 😉

marianax
13. apr 2012

@mirka1210 ja som poslednu kojila 2,5roka je to uz vela ale cele tehu som velmi velmi chcela kojit neviem ci je to psychykou ale mala som aj 3zapaly no i tak som vydrzala teraz tiez chcem urcite kojit no nie az tak dlho 🙂

mirka1210
13. apr 2012

@marianax to je super,že sa Ti dalo tak pekne kojiť...čo by som ja dala za to,keby aspoň do pol roka 😒 prvá 2.5 mesiaca 😒 a aj to žila asi len na čaji 😉 a druhá 2 týždne ☹ no o ničom 😒 a teraz sme na tom ešte horšie s korunkami,takže to kojenie by mi padlo vhod nielen kvôli malému,ale aj finančne 😉

marianax
13. apr 2012

@blackswan75 moje boli aj alergicke na tie huggies takze tiez by som neodporucala vobec nesaju 😒

marianax
13. apr 2012

@mirka1210 no ved ja som prveho kojila len mesiac mala som hrozny zapal druhu 4,5mesiaca tretiu len 3mesiace a teraz tak dlho lebo som velmi chcela a aj som sa natrapila ale nejak som to vydrzala a ty mas malo mliecka ?

mirka1210
13. apr 2012

@marianax skoro žiadne a len taká mliečna vodička 😒 a to som prikladala každú hodinu a aj si dobre chytila 😒 asi to mám po mame,jej sa vôbec netvorilo 😖

mirka1210
13. apr 2012

@monuska342 všade čítam,že je 😖 ale bárs by si mala pravdu 😉 myslím,že to zmenili pri pani Rad...ovej ☹ ako keby si tie deti neboli seberovné 😠 muž robí od 18 rokov,ja mám už tiež pekne odpracované a náš malý nemá nárok...lebo 😠 asi pôjdem medené káble kradnúť a drevo do hory a požiadam o sociálne bývanie 🙂 možno potom si aj náš Miško zaslúži 🙂

mirka1210
13. apr 2012

a keďže patrím k tým sprostým 😉 nejdem po tých medených kábloch 😀 ale štartujem auto a idem malej zaviesť papier do zberu do školy 😀 😀 😀

marianax
13. apr 2012

@mirka1210 oj chuda ale mozno by sa rozbehlo po case no ale nie kazda zena ma to mliecko take ake ma mat 😕 mozes potom skusit urobit tak ze ked odsajes do pohara a nechas postat ked sa urobi taka kozka na vrchu to znamena ze mliecko je dobre ja sommalu davala k prsniku na zaciatku takmer stale aj pri vareni bola prisata som si pripadala ako ciganocka 😀

michelle1984
13. apr 2012

Baby dnes ma vážili, po týždni, som pribrala 3 kilá 😀. Ktovie koľko pribrala z toho malá 😎

silvia0201
autor
13. apr 2012

@mirka1210 ani ty si nekojila?? no ani ja. ale ja na zázrak neverím a neverím, že budem aj teraz, lebo mám na pi... bradavky, ale pokúsim sa teraz s klobúčikmi. čo ak predsa motyka vystrelí 😀 😀 😀 ak nie, no neposeriem sa. odchvala som dve deti na umelom, odchovám aj toto tretie 😀

silvia0201
autor
13. apr 2012

@kika1111 no ja som pôvodne chcela kúpiť v riadno obchode pre detičky, ale bola tam našťastie so mnou kamoška a namiesto 13e-stála podprda, som platila len 2,50 za jednu. oni majú všetko (číňania)

silvia0201
autor
13. apr 2012

@mirka1210 ja som dneska videla v letáku tie podprdy. neni ani tam zlá cena.

silvia0201
autor
13. apr 2012

@marianax tak najprv som kúpila vložky do podprdy+dve šatočky v detskom obchode, potom v 101 drogérka mega vložky dve balenia, nožničky, mydlo, oleja predávačka mi dala ešte dve vzorky šampónu a telového mlieka pre malé. no a nakoniec som oplieskala najviac peňazí a to som kúpila jedno body, set pre malú v ktorom príde domov, troje dupačkových tepláčkov, tie najmenšie, jedny celé dupačky, no a pre mňa troje sťahovacích nohavičiek, aby mi potom dobre držali vložku, aby mi nelietala hore dolu, dve podprsenky a nočnú kmošeľu s gombíkmi. ešte musím zohnať tú odsávačku a môžem pomaly dávať dokopy tašku a môže ma pomlay chytať depka s pôrodu-ako sa poznám. nech to už mám(e) za sebou.
a dneska mi dorazila postieľka. už len miesto jej nájsť a poskladať ju.

gaborova11
13. apr 2012

@marianax Ahoj dakujem vam.Termin mam jeden je 5.6 a druhi je 12.6 a pohlavie je na sto percent chlapec 🙂 a vi

gaborova11
13. apr 2012

@mirka1210 jej a uz mate vibrate meno pre chlapceka. Tak budem tikat 🙂 a ti mas kedi termin

gaborova11
13. apr 2012

nevem co si zobrat do porodnice pre babetko. Som nevispata furt chodim na vece .... 🙂

blackswan75
13. apr 2012

@marianax dokonca, no tak som mala pravdu, tiez mi nevyhovovali, ja som pouzivala iba pampers ale baby niektore vraj tie z DM baby love su vraj tiez vyborne a maju dobru cenu. 😉 😉 😉 😉

majam27
13. apr 2012

ahojte 😉 mozem sa pripojit k debate? ja tiez cakam mimčo a termin mam na 10 juna 🙂

tamona
13. apr 2012

@gaborova11 No tak tych chlapcov v okrese Čadca bude asi viac 😉

kkristin
13. apr 2012

ahojte, tak po dlhom case konecne zase tu...ale dokoncovala som pracu, a dokupovala veci pre krpceka, dnes sme mali poradnu mame 1,9 kg ale sme dost nizko, takze ze mam odychovat...to sa vobec da?? ja to neviem 😒
inak tiez mi kamoska vravela ze huggues pretekaju....

myska183
13. apr 2012

@gaborova11 vsak na stranke cadcianskej nemocnice mas presne napisane co potrebujes ty aj babo

myska183
13. apr 2012

baby poculi ste to, niekde na internete som citala, ale uz si nepamatam kde, ze v roku 2012 sa ma narodit viacej dievcat a zevraj sa kazda tretia dozije nad 100 rokov🙂

labutka
13. apr 2012

Baby neblaaznite, ake slabe mlieko? To je fakt mytus...
Na dojcenie sa mozete prichystat dopredu, po celej sr je kopa laktacnych poradkyn, ktore ochotne pridu a pomozu. Ich zoznam a vela dalsich uzitocnych info o dojceni je na www.mamila.sk

gaborova11
13. apr 2012

@myska183 dik nevedela som 🙂

gaborova11
13. apr 2012

@tamona no to bude vela chlapcekou .

anulienka_nr
13. apr 2012

@majam27 ahoj a kde budeš rodiť? V Nitre? ja mám rovnaký termín