Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@silvia0201 ty si aká šikovná?! ..mňa nenapadlo hladať u číňanov takú.. budem musieť pobehať ich obchody, iba v jednom som pozerala a nemali, tak som si hovorila, že oni také niečo asi nepredávajú..
@milacik0106 jasne ze zvladneme ved mame podporu jedna v druhej 😉
@michelle1984 juj moja verim ti naozaj musis byt silna a vydrzat drzim palceky velmi silno 😉
@marianax to je super,že sa Ti dalo tak pekne kojiť...čo by som ja dala za to,keby aspoň do pol roka 😒 prvá 2.5 mesiaca 😒 a aj to žila asi len na čaji 😉 a druhá 2 týždne ☹ no o ničom 😒 a teraz sme na tom ešte horšie s korunkami,takže to kojenie by mi padlo vhod nielen kvôli malému,ale aj finančne 😉
@blackswan75 moje boli aj alergicke na tie huggies takze tiez by som neodporucala vobec nesaju 😒
@monuska342 všade čítam,že je 😖 ale bárs by si mala pravdu 😉 myslím,že to zmenili pri pani Rad...ovej ☹ ako keby si tie deti neboli seberovné 😠 muž robí od 18 rokov,ja mám už tiež pekne odpracované a náš malý nemá nárok...lebo 😠 asi pôjdem medené káble kradnúť a drevo do hory a požiadam o sociálne bývanie 🙂 možno potom si aj náš Miško zaslúži 🙂
a keďže patrím k tým sprostým 😉 nejdem po tých medených kábloch 😀 ale štartujem auto a idem malej zaviesť papier do zberu do školy 😀 😀 😀
@mirka1210 oj chuda ale mozno by sa rozbehlo po case no ale nie kazda zena ma to mliecko take ake ma mat 😕 mozes potom skusit urobit tak ze ked odsajes do pohara a nechas postat ked sa urobi taka kozka na vrchu to znamena ze mliecko je dobre ja sommalu davala k prsniku na zaciatku takmer stale aj pri vareni bola prisata som si pripadala ako ciganocka 😀
Baby dnes ma vážili, po týždni, som pribrala 3 kilá 😀. Ktovie koľko pribrala z toho malá 😎
@mirka1210 ani ty si nekojila?? no ani ja. ale ja na zázrak neverím a neverím, že budem aj teraz, lebo mám na pi... bradavky, ale pokúsim sa teraz s klobúčikmi. čo ak predsa motyka vystrelí 😀 😀 😀 ak nie, no neposeriem sa. odchvala som dve deti na umelom, odchovám aj toto tretie 😀
@kika1111 no ja som pôvodne chcela kúpiť v riadno obchode pre detičky, ale bola tam našťastie so mnou kamoška a namiesto 13e-stála podprda, som platila len 2,50 za jednu. oni majú všetko (číňania)
@mirka1210 ja som dneska videla v letáku tie podprdy. neni ani tam zlá cena.
@marianax tak najprv som kúpila vložky do podprdy+dve šatočky v detskom obchode, potom v 101 drogérka mega vložky dve balenia, nožničky, mydlo, oleja predávačka mi dala ešte dve vzorky šampónu a telového mlieka pre malé. no a nakoniec som oplieskala najviac peňazí a to som kúpila jedno body, set pre malú v ktorom príde domov, troje dupačkových tepláčkov, tie najmenšie, jedny celé dupačky, no a pre mňa troje sťahovacích nohavičiek, aby mi potom dobre držali vložku, aby mi nelietala hore dolu, dve podprsenky a nočnú kmošeľu s gombíkmi. ešte musím zohnať tú odsávačku a môžem pomaly dávať dokopy tašku a môže ma pomlay chytať depka s pôrodu-ako sa poznám. nech to už mám(e) za sebou.
a dneska mi dorazila postieľka. už len miesto jej nájsť a poskladať ju.
@marianax Ahoj dakujem vam.Termin mam jeden je 5.6 a druhi je 12.6 a pohlavie je na sto percent chlapec 🙂 a vi
@mirka1210 jej a uz mate vibrate meno pre chlapceka. Tak budem tikat 🙂 a ti mas kedi termin
nevem co si zobrat do porodnice pre babetko. Som nevispata furt chodim na vece .... 🙂
@marianax dokonca, no tak som mala pravdu, tiez mi nevyhovovali, ja som pouzivala iba pampers ale baby niektore vraj tie z DM baby love su vraj tiez vyborne a maju dobru cenu. 😉 😉 😉 😉
ahojte 😉 mozem sa pripojit k debate? ja tiez cakam mimčo a termin mam na 10 juna 🙂
@gaborova11 No tak tych chlapcov v okrese Čadca bude asi viac 😉
ahojte, tak po dlhom case konecne zase tu...ale dokoncovala som pracu, a dokupovala veci pre krpceka, dnes sme mali poradnu mame 1,9 kg ale sme dost nizko, takze ze mam odychovat...to sa vobec da?? ja to neviem 😒
inak tiez mi kamoska vravela ze huggues pretekaju....
@gaborova11 vsak na stranke cadcianskej nemocnice mas presne napisane co potrebujes ty aj babo
baby poculi ste to, niekde na internete som citala, ale uz si nepamatam kde, ze v roku 2012 sa ma narodit viacej dievcat a zevraj sa kazda tretia dozije nad 100 rokov🙂
Baby neblaaznite, ake slabe mlieko? To je fakt mytus...
Na dojcenie sa mozete prichystat dopredu, po celej sr je kopa laktacnych poradkyn, ktore ochotne pridu a pomozu. Ich zoznam a vela dalsich uzitocnych info o dojceni je na www.mamila.sk
@myska183 dik nevedela som 🙂
@tamona no to bude vela chlapcekou .
@majam27 ahoj a kde budeš rodiť? V Nitre? ja mám rovnaký termín

@mirka1210 ja som ani pri prvom nemala zaplatenych 270 dni a dostala som 🙂 to nieje podmienka