icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
17. apr 2012

@anika159 to máš pravdu. mňa zas najedovali v SPP. o 2 dni neskôr som zaplatila a hneď upomienka za 2 EUR. ale to že predtým dostávali platby vždy o týždeň skôr - nevadíííí.

anika159
17. apr 2012

@lucy125 ved to nenavidim zehlenie... Hm no tak si zvyknem...ake az ked doprerabame... Zatiekol nam sprchovaci kut. Cela stema je mokra...musia to komplet prerobit:( to bude este neporiadku...

anika159
17. apr 2012

@riela no le bez tychto veci sa nepohnes...radsej zaplatit ako nech ti maju potom vyrubit sumu ze neaplatili ste pokutu terz po2 rokoh to robi......miliardu...

lucy125
17. apr 2012

@anika159 Fuha to je nepríjemné, ale poznám to, my sme sa od januára do 18.02.pomaly sťahovali, každý deń bez auta prenášali veci, prerábali byt a pod. Predtým sme boli v 1. izb. byte a teraz máme 3 izb. velkometrážny,tak o tom neporiadku a zatečených stenách to viem pochopiť.Len nech vám to opravia a budeš ma´t pokoj, lebo aj toto vie pekne vystresovať. 😒 😒

riela
17. apr 2012

@anika159 tak už ti sesternica všetko pripravila vopred. Ja operiem, ožehlím len nové.

anika159
17. apr 2012

@lucy125 no ja som slobodna matka kedze s drahym nie sme svoji a sme spolu ze rok a pol 🙂)) ale zatial sa mi nezda ze by niekam odchadzal🙂 hihihi

majussska1812
17. apr 2012

@vlnka81 Ahoj 🙂 poradna na gynde dopadla dobre 🙂 maly je dolu hlavickou,co je dobre aby tam aj tak ostal 🙂 len som chudokrvna tak mi dal lieky,a este aj cipky bo mam zapal,stale mavam vytok ☹ som pocula aj maleho srdiecko bije mu ako zvon 🙂 len nech je zdravucky...

anika159
17. apr 2012

@lucy125 a to som este rada ze sa to stalo am kde sa to stalo lebo sme dali vytapetovat detsku izbu ktora susedi s kupelnou ale Vdakabohu tu stenu to nazasiahli...to by ma porazili lebo som vsetko podla tapety vyberala🙂))

lucy125
17. apr 2012

@anika159 No si ale predstav, že nemáš ani priatela, že bývaš trebárs v garsonke, si na pnke a zamestnávatel ti takéto niečo urobí, že zrazu nedostaneš ani €.Ako budeš vysvetlovať že nezaplatíš nájom, plyn, elektrinu a iné veci, že nebudeš mať na lieky, ani na stravu?Strašné niečo v tomto štáte inak ani sociálku v NR nepochopím, lebo oni dobre vedia, do kedy to musia poslať spať aby som peniaze dostala a pritom to tak neurobia ☹ ☹ a vedia, že iný príjem k tomu nemám.

bbarboraa
17. apr 2012

@macuka nie vobec mi nevysetroval krcok... aj som si myslala ze by mohol ale nejako sa k tomu nemal... a oddychuj jaaaaaj chodim kazden den do skoly, diplomovka, sttanice.. moc sa neda lezkat :( ale urcite budem brat magnezko poctivo (v letaku je ze 2 tabl. 3x den 1.tyzden liecby) aptm ze 1 tbl. 3x dokonca tehu...aj ty si to tak brala?

buba12
17. apr 2012

@lucy125 tak to už ti neviem povedať :(

lucy125
17. apr 2012

@anika159 No to by bol gol už ☹ ☹ to máte fakt šťastie všetko potom prerába´t a pod to dokáže dobre nahnevať teda aspoń mńa. 😀 😀 Ja som dos´t výbušná povaha-Baran, najma teraz v tehu má aj neumytý tanier dokáže dobre rozhádzať alebo rozplakať. 😀 😀

anika159
17. apr 2012

@lucy125 Ja viem... Iem ako to myslis som o hcela len trosku odlahcit lebo to su strasne predstavy... Ja som si pred par rokmi pivedala ze len pozitivne budem mysliet lebo toto ma desi... A hovorim si ze vsetko sa na dobre obrati...alennaozaj presne to o pises si radsej ani nechcem predstavit...

lucy125
17. apr 2012

@anika159 Však toto si musí človek hovoriť , že dobre nejako bude, lebo by sa z toho človek aj zbláznil 😒 😒 ale je to na zaplakanie, že v tomto štáte nikomu na nikom nezáleží, hlavne nie na obyčajných luďoch, však nech sa o seba postarju ako vedia, nie?Hlavne aby sme platili odvody štátu a iným inštituciam, ale keď potrebuje človek pomocť nech si pomože sám 😖 😖 na zaplakanie podla mńa.

anika159
17. apr 2012

@lucy125 ja sice panna ale o to beriem veci citlivejsie... Moja skaba chvilka cez vikend....dieta zodpovednost strach ako to zvladneme vychovame ho dobre? Pozriem na draheho ...preco nemoze mat hned 18? Skoro spadol od smiechunzo stolicky... Len ja som bola z toho vaaszne v tej chvili ba nervy🙂))) a mna to nenahnevalo lebo mam teraz nejlepsiu vyjednavaiu zbran ktorej ziaden chlap rootnik opravar nepovie nie ...brusko🙂

lucy125
17. apr 2012

@anika159 Tak s tým bojujem aj ja, tu výchovu, v dnešnej dobe je to strašne ťažké, by´t aj prísnym aj kamarátskym rodičom, strašne nástrahy na nich čakaju, ke´d vidím tie unosy, drogy a zlé partie 😒 😒 je mi z toho na nič, na jednej strane som chcela dievčatko, ale o to by som sa ešte viacej asi bála, ale keď vidím čo robia chlapci od puberty a ani super výchova nezaberá, je mi na zaplakanie 😒 😒

macuka
17. apr 2012

@bbarboraa to ti mal vysetrit krcok...Ak ti bude tvrdnut brusko vela, tak urcite zajdi k nemu...10 x je vraj este normal, ale toez by ta mal pozriet...Ja tiez beriem 3 x 2 tablety, ale uz asi mesiac..Potom sa to zvykne vysadit pred porodom..On ti povie kedy. Mna tak udrziavali pri prvej dcerke, plus mi aj do zily pichali, lezala som 2 tyzdne v nemocnici...Chodis do skoly? Nuz to ti neporadim, ale sa sanuj, aby ste obe dobre dopadli..Prehodnot, spocitaj ako casto ti tvrdne, a tak nejak sa zariad... 🙂

gaborova11
17. apr 2012

@mirka1210 nic sa nestalo kazdi sa pomili. Tak budeme mat spolu chlapcov som rada stwbou hlavne ze to bude zdrave a neospravedlnuj sa jasne.A ako sa mas

bbarboraa
17. apr 2012

@macuka dakujem za rady urcite nic nebudem podcenovat.. ved babatko je najvacsia priorita... 🙂

macuka
17. apr 2012

@bbarboraa presneeee.

vebinka25
18. apr 2012

Ahojte ja som bola včera na ultrazvuk a o 10 dní znova mám hraničnú prechodnosť prietokov k malinkej .Nedostáva to čo by mala a placenta sa posúva pod dnu tak sa nám to začína komplikovať dúfam že to nie je také vážne veď som ešte len 31tt a malinka ma 1,5kg. ☹

anika159
18. apr 2012

@lucy125 no asi tak... Niekedy aj ked sa na seba pozriem si hovorim ze hadam moje dieta take blaznostva ako ja vymyslat nebude...nie ze by som si myslela ze som zle vychovana...len som sa pustala do ituacii ktore by vacsina ludi oznacila ako nebezpecne...a hlavne ja neviem o chalanoch nic... Sme dve sestry a mam same sesternice len dvoch bratrancov... Takze to bude uplne nove nieco opat...

sandy80
18. apr 2012

Ahojte moje zlaté, tak dneska bral muž malého na celý deň k svokrovcom - mám pre seba celý deň, iba chcem trocha poupratovať, poumývať dlážku, poutierať prach a navariť, to je všetko🙂 A musím skočiť do obchodu aby som nezabudla 😀 😀 Takže dneska bude relaaaxxxx🙂 Ani neviem, čo so sebou 😀
@anika159 ahoj, vitaj. ja žehlím tiež z toho jediného dôvodu, ako baby (nenávidím žehlenie) ale kvôli baktériám a mikróbam treba na začiatku aj nové, aj použité veci🙂

@lucy125 ani mne nedal doki papiere na MD, na poradňu idem až 3. 5., vtedy sa s tým budeme zaoberať (mi bolo povedané), nevadí, ja som ešte na rodičovskej dovolenke (do cca 20. 5. už sa nepamätám presne), takže to nebudem riešiť ani sa s tým stresovať, neviem u Vás ako, ale u nás v NZ tá sociálna poisťovňa, tá ochota žien čo komunikujú s klientmi je niečo "úžasné", nedá sa s nimi vôbec 😠

tinka5
18. apr 2012

Ahojte všetky, tak aj ja som sa už pustila do žehlenia a veru sa mi tiež nejako nechce a na 13.00 bežím na ultrazvuk...jááááj ako sa teším, verím, že bude všetko OK 🙂 😉 🙂

sijust
18. apr 2012

@marianax dakujem,si zlata...snad to nejako zvladnem...bojim sa tej neistoty,vobec neviem co sa bude diat...ale zvladli to ine,tak musim aj ja... 🙂 teba to caka uz piaty krat...jeej,pozerala som fotky,mas krasnu rodinku 🙂

majussska1812
18. apr 2012

@vebinka25 juuj babulka, neboj to bude dobre,drobcek to este dozene 🙂

eliz14
18. apr 2012

ahojte možem sa aj ja pridat??? tiez mam termin v juni 🙂

mo7
18. apr 2012

@marianax
dakujem, manzel sa strasne tesi ze sa mu to podarilo

1ivanka1
18. apr 2012