Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@majussska1812 dúfam, že počkáme na Vás všetky veď máme byť medzi poslednými. 😉
Ahojte holky, tak idem sa pustiť do žehlenia, mám toho min. na 1.5 h, tak nech to zmáknem do obeda 😉 😉 Žehlenie strašne neznášam, 😒 😒 ale čo už, keď treba tak treba. Dožehlím a ozvem sa hneď potom... 😀 😀
@lucy125 presne aj ja zdieľam tvoj názor..tie dnešné deti - mládež ma uplne desí 😒 je to všetko akési nevychované, panovačné, zlé, drzé..minule som videla foto z diskoteky 15ročných detí pri "akte láske" (neviem ako by som to tu inak nazvala, ale snáď sa chápeme 🙂 akože normálne na diske v boxe..len mali stiahnuté nohavice..akože bolo to fakt na zaplakanie..to už keď si deti dovolia takéto niečo robiť na diske, čo z nich bude 😢 😢
ja som chcela dievčatko, môj chcel chalana, že o babu sa bude viacej báť, že mu príde v 15tich tehotná domov..ale zase keď vidím podaktorých chalanov..no neviem veru čo je lepšie..asi obe pohlavia majú mínusy aj plusy..neviem ako začnem vychovávať..či prísne či skôr kamarátsky.. 😖 ale myslím, že prísna ruka sa v dnešnej dobe hodí..
Ahojte baby, tak včera som bola v poradni a moja malinká má 1441 gramov, som v 30 tt. Dr. povedala, že to je normálna váha , tak dúfam. Je dolu hlavičkou, ale strašne sa mrví a kope tak neviem či to tak ešte zostane. Musím brať železo, mám kriticky nízku hladinu železa. Baby a strašne ma trápia hemeroidy , neviem neviem ako to bude ďalej - nemáte ten problém? Pijete niektorá kávu? Ja mám na ňu strašnú chuť ale neviem či je to dobré pre bábo, pijem síce jednu denne takú slabú ale vypila by som aj 4 keby sa dalo 😀 ..........
@kari55 Ahoj Kari ja pijem kávu lebo chodím ešte do práce a mám nízky tlak tak doktor mi povedal že lepšie si dať kávu. Kľudne si môžeš dať aj jednu slabšiu ráno a jednu poobede. Tiež mám hemeroidy kúpila som si na to nejakú masť čo mi doktor poradil a chodím na WC tak raz za 4 dni ale keď si dám za lyžicu olivového oleja tak to vždy pomôže. 🙂 🙂 🙂
@vebinka25 No ja tiež ešte pracujem a káva mi pomáha 🙂 Ja s WC problém nemám jem veľa jogurtov a zamiešavam si do nich ovsené vločky tak veľa ako len do toho kelímka vojde 🙂 a to mi pomáha. Ale mám bolesti skoro stále a čím je bábo vačšie tak viac tlačí na konečník a idem sa z toho zblázniť niekedy 😝 a to ešte treba rodiť 😝 a vraj to bolí o to viac tak ma chytá panika....ale myslím pozitívne 😀 samozrrejme
Holky už som opať tu, konečne ožehlené 🙂 🙂 ale som uplne K.O.ešte mi aj bruško stvrdlo, tak si musím dať pohov.Len poobede ešte chcem upiecť závinček s lístkového cesta a tvarohovou plnkou. 😝 😝 a budem len oddychovať. 😀 😀
@1ivanka1 Podla Biblie su to znamenia casov..Pise sa, ze deti budu neposlusne rodicom, drze, bezuzdne, celkovo ludia budu nezdrzanlivi milujuci viac rozkose ako Boha, sex budu praktizovat prevrateny- homosexualita..Dalsim znamenim bude stavba tretieho chramu v Jeruzaleme/ uz je pripraveny projekt/..Toto kedysi predpovedal Boh cez usta prorokov, a aj Jezis hovoril o znameniach casov, takze dobre si si to vsimla..Ludia viac budu chodit k vestcom, budu viac verit horoskopom, a carodejnikom, ako by mali verit Bohu a Jemu dat svoje srdcia, aby ich v den suzenia zachranil, lebo iba On ma tu moc..
V prisloviach sa pise, ze kto miluje svoje dieta, vychovava ho prisne, a nezdrziava prut od neho...
Takze ja budem vychovavat svoje dieta, a vychovam aj svoje prve laskou k spravodlivosti, cudnosti, zdrzalnlivosti...Nie vsetko jej vzdy kupim, to co chce, ale to co potrebuje..Vareska u nas je na programe, ked je neslusna, drza, alebo nepolsuchne na druhe slovo..Samozrejme jemne, ale tresty su sucast vychovy..Na zaciatku sme zacali velmi benevolentne, popustali sme hranicu a videli sme co to robi, mala nam skakala o chvilu po hlave, a my sme boli ako sasovia pre nu, a nie autority.. Ja sa musim ucit respektovat mojho muza a byt s nim jednotna, lebo aj to je zle ked otec povie nieco a mama ine...To som mala ja taku vychovu a ako pubertacka som bola no otras! Nasa mala ked sme prisni to berie, a kolko krat nam povie, ako nas lubi...Cize to dieta niekde vnutri v duchu vie, ze potrebuje pevnu ruku, lebo deti ako sa hovori sa nerodia tak ciste ako si myslime..Vsetci sa musime ucit do konca zivota a od zaciatku, lebo sa rodime do skazeneho sveta. Ist proti prudu je tazke, a vychovavat este tazsie...Je treba vela vysvetlovania, azasievania do deti dobrych zasad, a osobne si myslim ze bez lasky k Bohu ktory dal prikazania sa to neda, lebo dieta nepochopi moc, preco ma byt ine ako ostatni, ked bude v skole vidiet partiu ako droguje, moze ho to lahko zlakat, ak ma lasku k Bohu, a vie, ze Boh ho miluje, a pre neho krajsi plan v zivote, tak l neupadne...Tak to je moj nazor, a skusenosti.... 🙂 Prajem ti aby ti Boh pomahal pri vychove tvojho drobceka, a aby si sa nikdy nevzdavala.. 🙂
@1ivanka1 No však to, aj ja som chcela dcéru,ale asi by som sa o nu bála ešte viacej, že ju niekto znásilni, keď bude na diskotéke alebo tak, ale zase chlapec, ten može drogovať mať zlu partiu a pod, fakt má všetko svoje plusy aj minusy.Dufam, len, že to na prvý krát zvládneme a malý aj my budeme spokojní aj s ním aj s nami ako sme to zvládli.Ale vidím, že niekedy výchova nestačí, že rodičia sa sebe viacej snažia a dieťa si aj tak urobí čo chce 😒 😒 dnešná doba je zlá a krutá, ja si spomínam ako som sa v 12 rokoch hrávala s bábikami na deke pred činžiakom a dnes 12 tky su na disko, presne ako si opísala a vačšina z nich už prišla o panenstvo 😖 😖 čiže skrátka otras.A keď počujem ako sa 8 ročný chlapci vyjadruju na verejnosti, akými slovami a pritom džíny stiahnuté na pol zadku a v ruke cigareta, tak mi je z toho až zle 😖 😖 A aj rodičia veru musia by´t vo výchove jednotný,nie že jeden povolí a druhý zakáže, lebo aj to dieťa je potom z toho dosť zmatené.
No baby , pozerám že nie som sama 🙂 čo trochu zhrešia, ja totiž nepatrím do tej prísnej stravovacej skupiny. No a teraz keď som tehotná tak mám práveže chuť na všetko nezdravé 😀 a utešujem sa tým , že práve teraz si to můžem dovoliť 🙂 🙂 🙂 ...noooo ale aj zdravé veci sa snažím zakonponovať 😀 😀 😀 napríklad teraz práve tlačím jogurt s tými ovsakmi.... 🙂
Ja pijem každé ráno bielu kávu. A dám si občas aj kofolu 😉 . Tiež chodím do práce a káva ma naštartuje. Ja nie som kavickar v pravom zmysle slova, lebo si do nej davam dve lyzicky cukru.
@majussska1812 jej tak to je super 🙂 clovek si vzdy tak vydychne ked ma dobre spravy - potom zije aspon tyzdne v euforii 🙂 mna caka gynda v piatok, tak som zvedava kolko vazi a ako zas narastol. Uz sa tolko nemelie ako pred dvoma tyzdnami - asi nemam vela miesta 😀 inac vytok mam aj ja, ale to som ani s lekarkou neriesila...snad je to ok. Moja lekarka je fajn ale mam pocit ze nic nedramatizuje. aj mozno by niekedy mohla 🙂 nemala si nahodou bolesti v podbrusku - ako pri menstruacii. Nemala si to nahodou? u mna to zo zaciatku bolo "rozsirovanie maternice", potom zevraj kontrakcie - ale neznelo to presvedcivo...
Dnes som bola na ultrazvuku - momentálna váha bábätka - 2010g 😀 😀
@1ivanka1 hmmmm ano ma pravdu tvoja mamka...Ja sice nie som katolicka, lebo mne sa nepaci moc ucenie Katolickej cirkvi o odpustkoch, a to ze mas hriech ked nejdes na povinne sviatky, a o neomylnosti papeza, ale mam rada ludi aj katolikov, a su medzi nimi ozaj skutocne milujci ludia Boha, aj ludi, ktori dokazu pomahat, obetovat sa...Ja nechodim do kostola, my doma citame Bibliu, a modlime sa, a snazime sa poznavat Bozie cesty..Ozaj sa nam stalo vela zazrakov, uzdraveni, a vzdy sa o nas Boh postaral, ked sme uz nevladali....Takze aj tebe fandim, aby si svoje dietatko vychovala v ucte rodicom a Bohu..
Babenky ja premyslam o povinnom ockovani, a stale viac a viac mi to Boh potvrdzuje, ze ja svoje dieta tymito jedmi nedam napichat....Pocula som tucet zamlcanych pripadov autizmu, a dokonca aj smrtelnych nasledkov po ockovaniach deti....Tuto je prednaska jednej nemky, ktora s tymto zaobera.....POzrite si to koli vasim detom, prosim.....
http://blip.tv/durino/impfung-sinn-oder-unsinn-...

ahojte vsetky pekny slnecny den prajem, som sa tu zas ukazala po dlhom case, akosi to nestiham, moj drobec ma zamestnava odusu a malinka mi tiez dava zabrat a to je este len v brusku, co uz do toho este skola a skusky, tak ani nie je cas kuknut na web
chcem sa vas opytat ci idete niektora rodit do BA na Antolsku? koho si tam vybrat ako osetrujuceho lekara na ten posledny mesiac neviete poradit?