Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 máš pravdu.
tak to si dobre v predstihu nakúpila 😀 😀
@majussska1812 Dobre tak, len si pekne pospi a uvidíš hneď bude lepšie. len sa netráp, aj keď viem, že to ide len velmi ťažko, ver, že ja som prežívala to isté, tak ťa plne chápem. myslí na malinkého, aby bol v poho, aby sa ani on netrápil. 😉 😉 Veď si tam kvoli jeho zdraviu, aby bol zdravunký a šťastný.Držkaj sa moja, dobre bude uvidíš. Dobru nocku a držkaj sa 🙂 🙂
@silvia0201 No aj ja si myslím to isté, keď vidím tie ceny, že čajík pre deti od ukonč. 1 týždńa po porode, že 4€ skoro som odpadla.Ešte mám v dmku nejaké akcie a keď to má trčať v obchode a má to odbru záruku radšej vezmem akciové, ako potom brutus predražené 😉 😉 😉 Však peniažkov je málo a ešte menej bude, keď sa krpci narodia a o rodičovskom pomlčím, neviem ako sa dá vyžiť mamičkám zo 194,70€ 😖 😖 😖 By sa mohli akože spamatať, mňa ten rodičovský čaká pred koncom roka 😢 😢 😢 a už teraz neviem ako to bude len z jedného platu, drahej hypot. a vysokého nájmu.
@majussska1812 super chod spiinkat.sen je najlepsi liek 🙂 zapametaj si to.a potom sa ti cele telo ulavi aj 🙂
@lucy125 moja ja ked som sla prvy krat rodit to som mala len 19 povedala mi doktorka ze keby som tu nemala znamu tak ma neodrodi lebo ona robi len cisarske a sestricka na mna co ste necitali knihy ako sa rodi? a ja som nemala ziadne tlaky nevedela som co pichli mi injekciu odrazu strasne bolesti a tlac ked nemas tlaky no horor ale uz som zrelsia a mudrejsia uz si poviem 🙂
@lucy125 je to na zaplakanie....
a to ficko rozbehol svoje vládnutie požičaním si a ešte nezabudol dodať, že mu vláda nechala prázdnu pokladnicu kkt!!! ale keď mu predtým nechala plnú, tak to si neotváral chrapinu...
je to skôr žobračenka, ale nejak si budeme musieť pomôcť, lebo neverím, že rodičovský bude niekedy vyšší. ja keď som bola na MD s prvým chlapcom som mala 4000 SK a to bolo pred 14.rokmi
@marianax No však to, hovorím aký su mudri všetci. je to na zaplakanie celé naše zdravotníctvo, aj ich prístup. Hlavne, že štrajkuju za vyššie platy ☹ ☹ ☹ Keby sa tak aspoń k ľuďom chovali, ale možme čakať. Fakt jedine, ak máš nejaké super známosti, alebo niekoho so sebou si do teba tak nedovolia, ako normálne. nejako si budem musie´t manžela pri sebe vybojovať. 😒 😒 😒
@silvia0201 Však hej, rodičovksý určite už vyšší nebude, ale najedovalo ma, ak to Krásne zmenili, z 220e na 194,70€ ☹ ☹ Keby aspoń tie detské tovary neboli také drahé, ale aj lieky aj všetko je to otras a to malinké to má len na pár dní všetko ☹ ☹ nie ako my, že si kupiš drahšiu vec a máš ju tri roky, ono to má max tri mesiace a je ti to k ničomu, a kupuješ odznovu, otrasné niečo. veru uvidíme čo táto vláda urobí, tá predtým nás pekne zrujnovala ☹ ☹
@silvia0201 Silvinka, ale ved ty mas dve deticky, tak uz by si sa nemala tolko bat porodu nie? 😀 Sa mi hovori, ved viem viem...Pozri ak by malo DS aj to moje, prijmem ho ako milovane...Vynosila som, dala do Bozich ruk, a nech sa deje Jeho vola..Poznam ludi co maju deti s DS a naucili sa aspon viac milovat srdcom, a nie ocami... 😉 Netrap sa, vobec sa netrap, aj ked viem ze my zeny mame tu tendenciu, lebo sme take uzkostlive..Ale povzdbudzovat sa musime, lebo kto z nas vidi co len za roh? a predsa sa rozhodujeme dat zivot a spolupracovat s Bohom, ze naplname zem..Tak sa tesim, ze som vas tu vsetky stretla, a ze sa mozeme spolocne spoznavat a povzbudzovat k dobremu.. 🙂 Ja nemam nic pobalene, zatial...Dnes sme boli vonku, a bolo tak pekne ze by mi nik nemohol pokazit tu radost ak nielen ja sama 😀 ...Ale nastastie som sa drzala v dobrej nalade, a tesila som sa ako dcerka s manzelom behaju po trave, a ze vsetko je aj tak v Bozich rukach...
@macuka Teda ty tak krásne o všetkom píšeš a podla mńa máš svatu pravdu 🙂 🙂 🙂 Čo bude to bude a my to nijako nemožeme ovplyvniť čo sa stane a ako to Boh s nami zariadi 😉 😉 a, že naozaj je všetko v jeho rukách a myslí to snami len a len dobre, ale bohužial, my si to sami vieme aj tak pekne pokaziť.Ale čo už to sme my ľudia, nedokonalé tvory, čo si myslíme, že sme tí najdokonalejší 😒 😒 😒 😒
@oksi77 no uz som hore. dnesna noc bola lepsia ako ta vcera...sice ma boli hlava zase..v noci na pobolievalo brusko..ale potom som zaspala.. som si povedala,ze plakat uz nebudem,no uvidim bo ma moj drahy priatel v noci nasral,neviem kade zblinal ☹ ale musim to koli malemu vydrzat...aspon sa pokusim byt v pohode.
@majussska1812 ahoj moja som rada ze ti je lepsie 🙂 ked nekrvacas tak to je v pohode.ukludnissa a zajtra ta pustia domou 🙂 nech ta nic nerozhodi s priatelom sa to visvetli vies chlapy su chlapy 😒 ked budes mislet na babo tak ti to spravi dobru naladu.tak sa drzkaj.a pis co a ako co doktori hovoria ako to s tebou vizera o.k? 🙂
@majussska1812 a júnovky dobré ráno! to je dobre že je ti lepšie 🙂, tak nech ti to aj tak ostane. možno bol pozerať futbal ako ten môj 🙂.
Dobre ranko dievcata ako sa dnes mate? a co mate na plane u nas v noci riadne lialo teraz je pod mrakom ja nejdem von zajtra sa chystam k alergologicke lebo som uplne hotova ☹
@majussska1812 drzkaj sa moja viem ze ti to kazdy hovori ale ty vies ze vydrzat to musis kvoli dietatku a muzi? hm vsetko poriesis potom teraz sa s tym nezapodievaj 🙂
@oksi77 no ráno som mala trosku hnedý,taký krvavy vytok,ale doktorka ma pozrela,že ked sa este objavi ten vytok nech poviem ale zatiaľ chvalabohu nie. Skusala mi brucho,ze mi daju este jednu infuzku a že sa uvidi,ci vecer dalsiu..
@majussska1812 jasné, nebuď kvôli nemu nervôzna, chlapi sa tiež snažia svoj smútok nejako spracovať - tomu tvojmu určite doma chýbaš, nenachádza svoje miesto, tak sa šiel prejsť - aj on to prežíva že nie si s ním, ver tomu🙂 úplne ťa chápem, ja vždy keď som v nemocke, revem o stošesť, márne si poviem, že už budem silná a prestanem, príde to na mňa a hotovo🙂 nevadí, o chvíľu ťa pustia domov neboj sa🙂 držíme ti palce a cez deň sme tu keby si potrebovala si pokecať, že júnovky? v kuse tu niekto z nás je 😀
u nás zatiaľ krásne svieti slnko, polievočka sa mi už varí, mäsko a zemiaky pripravené, len ich treba vložiť do rúry na obed, chystám malého, nech ide von s otcinom, kým je pekne🙂
@marianax moja zlatá, viem že tá alergia je hrozná, ja som mala na začiatku tehu hrozné stavy, keď som všetky tabletky vysadila, ale potom mi dala imunologička spray do nosa a kázala šumivé calcium si dávať, a odvtedy je to lepšie🙂 dokonca mi dala aj nejaké tabletky, keby ten môj stav už bol neznesiteľný, nech si dám, ale zatiaľ som si nepotrebovala dať. kludne si od doki vypýtaj niečo na alergiu, aby si sa netrápila toľko, veď to je hrozné:(
Kokos sak sú ty chlapy niektorý blby,vidí,ako mi je,ako som natom,najprv je milí dobrý,a včera vsetko pokazil ☹ vie,ze mám byt v klude a on si v pohode bol v bare ☹ .a potom,že čo mi stale je ked sa mi to tu zhorsuje. ☹ dúfam,ze bude všetko dobré ☹
ahojte baby idem trošku hodiť inšpiráciu a urobiť Vám chúťky 😀 som sa dnes rozhodla urobiť Jogurtový krémeš - už sa chladí som zvedavá ako bude chutiť 😝 a ešte som začala variť segedínsky s domácimi knedlíkami tak dnes riadne obžerstvo 😅
@majussska1812 Ahoj moja, to je fajn, že ti je už lepšie, Ja viem, že ťa drahý naštval, ale asi mu bolo doma samému smutno a išiel sa "vyplakať" nejakému kamošovi na plece.Už je doma, už je dobre určite sa nad tým netráp, cez týždeń už nepojde nikde a bud. víkendík si ho pekne krásne postrážiš doma,lebo určite ťa na víkend domov pustia. 😉 😉 😉 Taksa držkaj už len kvoli malému. Ja tiež nič moc v noci a to som spala doma pri manželovi 😉 😉 stále ma nejako pobolieva brucho, keď ležím alebo vstávam, alebo neviem čo, ale malý kope, výtok nemám, nekrvácam ani kontrakcie nie su tak hádam to je tým, že maternica je už veľmi veľká. Držkaj sa moja a drahý ti to určite nejako vynahradí 😀 😀 😀
@adulka165 Ajoj, jaj veru že jogurtový krémeš, mńamky, ak sa ti bude chcieť hoď mi prosím recept na IP 😀 😀 😀 😀 vyskúšam, ďakujem. Ja robím rybičku v pikantnej omáčke a opečené zemiačiky k tomu 😝 😝 😝 😝 Napečené mám, zlatá švagrinká včera urobila citrónkový koláčik, tak to mám bez starosti. Dnes je celkom pekne idem hodiť niečo prať, nech mám pokoj 🙂 🙂
@marianax Ahoj, u nás je celkom fajn, na to západe 😀 😀 😀 Zatial slniečko svieti, tak pijeme s drahým kávičku a ideme dať niečo oprať nech sa mi to uschne.Zajtra sa ozvi ako si dopadla u alergologičky, verím, že alergia je hnusná vec, našťastie ju s manželom nemáme, lebo ja nádchu strašne neznášam a ke´d ju už mám, potom min 3 mes kašlem, čo sa mi hlieny dostanu na priedušky a nejde to ničím von 😢 😢 😢 Tak sa snažím čo najviac nádche vyhýbať. Ja dnes posledný deń na Pnke 🙂 🙂 🙂 od zajtra nastupujem na matersku 😀 😀 😀 hurá, hurá a idem na tu poradňu, tak mi držkaj palce. potom sa ozvem, keď dojdem okolo 12.45h domov 😉 😉
@marianax u nás je pekne slnečno, teplučko. idem prať, doupratovať čo som včera nestihla. ráno som si aspoň auto bola povysávať, lebo čistý chliev to už bol 😀.
@majuska, @sandy80 ja som sa včera doobeda rozrevala, keď som si prečítala starý mail od mojej kamošky. písala mi ako prebiehal jej cisársky a ako jej maličkú ukázali a len ju pohladkala a dala jej pusinku 🙂 . tak ma to dojalo.
@majusska1812 preto niekedy rozmýšľam, či by mi nebolo lepšie so ženou 😀. ja som čučala doma, keď ležal v nemocnici a príjmala som od štvrtej ráno jeho sms a telefonáty - čo mu mám priniesť (kávu z mc donaldu si objednal 🙂 a niečo na raňajky aby som mu doniesla - lebo v nemocnici ťa nechajú vyhladovať 😀 že), krabičku ibuprofenu - lebo mal bolesti. potom mu v pokoji trebalo vysvetliť, že keĎ má bolesti, treba zazvoniť na sestričku a tá mu pichne injekciu alebo mu dá nejaký liek.
pavlovov podmienený reflex mi funguje, keď tu čítam čo máte alebo idete variť, piecť 😀

@lucy125
@oksi77 DAKUJEM idem si skusit pospat.. ja nechcem plakat ale to same ☹ stale dookola. Skusim pospat,zajtra hadam bude lepsie. Brusko mam teraz volne 🙂