icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lucy125
22. apr 2012

@michelle1984 Jaj až tak?To tam možeš zrovna zostať a porodiť. Však od 37tt, su už normálne porody- 😉 😉 😉 No ale hádam to také zlé nebude, keď zistia, ešte pár dní, že nemáš kontrakacie a neotváraš sa, hádam ťa pustia aj skor.Budem ti drža´t palčeky, aby to tak bolo 🙂 🙂 Ale ak ťa to uteší buď rada, že si v takej nemocke ako si, keby si bola tu v našej, tak by ťa už previezli na psychiatriu 😀 😀 😀 😀

lucy125
22. apr 2012

@marianax Neboj, jasné že ti niečo dá 🙂 🙂 🙂 a hneď ti bude lepšie.Však ťa nemože takto nechať a na alergiu je kopec leikov, ktoré sa možu užívať aj v tehu a my sme už v dosť vysokom štádiu 🙂 🙂 🙂 ja zajtra začínam 35tt 🙂 🙂 a aj materskú, jupííí 😀 😀 😀

marianax
22. apr 2012

@michelle1984 ze tam budes do 37tt? viem ze ti to uz musi riadne liezt na nervy ale naozaj mas tu nas a my na teba myslyme a velmi drzime palce aby bolo vsetko ok 😉

michelle1984
22. apr 2012

@oksi77 nemám moja čo písať, absolutne žiadne zmeny, len furt ležím a čakám čo mi povedia. sami akoby nevedeli ako tu budem dlho ☹

marianax
22. apr 2012

@majussska1812 oj tak to ma teda ale nazlostilo 😠 to co je za pristup ja niekedy nechapem muzsku logiku 😠 moja ukludni sa v prvom rade viem ze je to tazke ale aspon trocha nechaj ho nech sa opija kolko vladze a nechcem ti radit ale ja by som urobila tak ze ak by potom aj prisiel na navstevu odmietla by som ho nevysla by som z tej izby aj keby som neviem ako chcela......juj moja mrzi ma to tu si v nemocke co je dost na nervy a tu ta este on zerie 😒 ale ako hovoria baby mysly v prvom rade na maleho (pomsta bude sladkaaaa) takto hovorim ja salena vychodniarka 😅

michelle1984
22. apr 2012

@lucy125 no, padli už aj také reči že do porodu tu budem ☹ a to je to, mne absolutne nič neni. všetko sa mi upravilo. oni mi povedali na rovinu, že neveria že budem doma ležať

marianax
22. apr 2012

@lucy125 dakujem moja za tvoju podporu dufam ze naozaj mi bude stacit ten nasonex nechcem skusat nieco ine kvoli srdiecku toto mam odskusane a dobre mi urobilo ved uvidime dam vediet 😉

marianax
22. apr 2012

@vlnka81 jezkove oci mile od neho ved si krestanka no super .........no budem sa snazit a povedat nieco potom to tu napisem ako sa mi to podarilo 😅

lucy125
22. apr 2012

@marianax Jasné, daj vedieť potom aj ja napíšem ako som dopadla 🙂 🙂 🙂 Však jej na rovinu povedz čo ti pomáha a robí dobre, keď by ti dávala niečo iné. 🙂 🙂 🙂 Neboj pomože to, uvidíš 😀 😀

lucy125
22. apr 2012

@majussska1812 No presne ako píše marianax ani ja by som za ním nevyšla, keby došiel za mnou. Takto ho aspoń potrestáš a hádam si uvedomí, čo urobil, keď mu to doteraz nedošlo 😖 😖 😖

marianax
22. apr 2012

@lucy125 dakujem moja si zlata urcite jej poviem ona je velmi dobra doktora tak by s tym nemal byt problem 🙂

lucy125
22. apr 2012

@marianax No tak to je super, keď je dobrá. teraz už moc dobrých a ochotných doktorov nenájdeš, tak si ju treba vážiť 😀 😀 😀

buba12
22. apr 2012

@hrivushka mne sa spravil pri brade ekzém alebo niečo také už to mám asi tri mesiace tak čakám až porodím či sa to zahojí 🙂

vlnka81
22. apr 2012

@michelle1984
@majussska1812
jejda zenicky, citam ze ste v nemocke, to mi je fakt strasne luto. ja zo srdca neznasam nemocnice, uz teraz sa hrozim ze tam budem po porode zostavat par dni...ja mam pocit ze niekedy na slovensku sa veci dramatizuju a nechavaju ludi brat lieky a zostavat v nemocnici dlhsie ako je potrebne. ja zijem v Belgicku - tu je zdravotnictvo katastrofalne - belgani zatial nevymreli len kvoli tomu ze maju fantasticku predporodnu/poporoodnu starostlivost. Fakt je to tu na najvyssej urovni. Ale to som musela najprv stratit 20% svojej vahy ( z 52kg som bola na 44kg - doteraz som sa z toho uplne nespamatala) a az potom ma poslali do nemocnice. Po 4 dnoch som z nej zdrhla ze mi uz je dobre 🙂 pocula som ze na SK ides do nemocnice hned po 5 dnoch silnych nevolnost a na 10 dni a potom sa mas preventivne vracat naspat. Pomooooc - to by som asi neprezila...
ani neviem ako by som vas potesila - mne uz proste z tej nemocnice preskakovalo a nic ma tam nebavilo. ani som sa nevedela s nikym porozpravat lebo francuzsky ani holandsky neviem ☹ je mi to fakt luto. ale ste odvazne silne bojovinicky a urcite to vsetko zvladnete! drzim palce
a majuska ten tvoj chlap ma asi stresy z otcovstva ze takto salie! chudatka muzi - my musime 9 mesiacov riesit vsetky moznoe zdravotne problemy a naladove vykyvy, potom porodit, potom kojit a este aj vychovavat a aoni chudatenka maju stresy! O tyzdne idem bratovi na svadbu - juj tak rada by som si dala vinecko a vytancovala sa - ale myslis ze vladzem? ☹ ☹ ☹ Podla mna sa ten tvoj da dokopy - len je asi zatial v soku 😒 urcite sa to ale zlepsi!!!

vlnka81
22. apr 2012

@marianax drzim palce mariani 🙂 urcite sa nenahnevaju, ja som presvedcena ze ta maju velmi radi - len im nedochadza...urcite napis ak nieco poriesis 🙂

majussska1812
22. apr 2012

@lucy125 ja ho vobec nespoznavam,mozno je to tym,ze ja ho nikdy nikam nechcem pustat. Tak to teraz asi vyuziva ked som prec. Len si vybral akurat nevhodnu dobu. Ale som si povedala,ze kaslem teraz nanho ,drobcek je prednejsi.. ale ked budem doma,mu to spocitam.!! Velmi ma sklamal ☹

marianax
22. apr 2012

@vlnka81 dakujem moja urcite napisem 😉

vlnka81
22. apr 2012

@macuka Maci uz som ti v piatok odpisovala, napisala som toho vela a bum vybila sa baterka na notebooku a ja som bola uz taka hotova a unavena ze som to uz nechala tak ☹ inac to ockovanie mam kazdy den v hlave...mali sme velmi busy tyzden aj vikend ale zas sa do toho pustim. Manzel nemal na to este cas ale slubil ze si to tiez pozrie a zamysli sa...
vdaka za linky, idem ich pozriet...

lucy125
22. apr 2012

@majussska1812 Presne tak ako hovoríš, teraz sa na neho vykašli, nedvíhaj tel. neodpisuj na sms, nech mu už DOJDE do mozgu čo robí, doma mu to pekne spočítaš, ešte bude ľutovať toho čo urobil 😒 😒 😒 Malinký je na prvom mieste 😉 😉 😉

buba12
22. apr 2012

Baby a čo hovoríte na odsávačky na soplíky aké sú najlepšie? Lebo dosť si chvália tie čo napojíš na vysávač ale počula som aj o nejakej na baterky tak teraz neviem čo je lepšie 😒 a ako budete dávať spinkať malinké budete dávať aj perinku alebo len v spacom vaku? Poradte nemám skúsenosti 😀

lucy125
22. apr 2012

@buba12 Fúha, odsávačka napojená na vysávač? ja mám klasickú, na ručný pohon 😀 😀 😀 😀 ani na baterky som nepočula, že by boli.Ja budem asi najprv dávať spinkať v perinke po mesiaci bude stačiť spací vak, hlavne ak budu horúčavy. neboj aj ja som bez skuseností 😉 😉

majussska1812
22. apr 2012

@vlnka81 vies moja,len teraz by mal bit primne,a nie ma este jedovat ☹ ... Bo mam bit len vklude. ☹ a takto mi to len zhorsuje.. ale couz narobim,asi kazdy chlap potrebuje vypnut. Len nemusel to prave teraz ☹

majussska1812
22. apr 2012

@lucy125 no ved ho nechapem, dnes pisti co spravil vcera. A dnes to spravi zase.. sak ked sa unormalni mu poviem svoje... Dufam,ze zajtra pojde do roboty. Lebo uz ozaj...

lucy125
22. apr 2012

@majussska1812 No však to nechápem, že urobí zle, plače že už to neurobí, že je mu to ľuto a ochvílu ešte v ten deń to urobí znovu 😖 😖 😖 😖 otrasné.Dúfam, že sa už umúdri a nejako pekne ti to vynahradí 🙂 🙂

vlnka81
22. apr 2012

@majussska1812 plne stebou suhlasim....a chapem tvoje pocity ☹ snad je ot len nejaka prechodna faza a skoro sa umudri 😉

macuka
22. apr 2012

@lucy125 si proste uzasna...Obdivujem tvoju vytrvalost, vieru a lasku... 🙂

lucy125
22. apr 2012

@macuka Ďakujem 🙂 🙂 ale až tak hádam nie 🙂 🙂 ty vieš tak krásne o všetkom písať nie ako ja. 😉

macuka
22. apr 2012

@vlnka81 vies co ja som to tiez musela nechat tak, lebo mi bolo z toho zle, a normalne som bola tak zhrozena, ze som musela prist na ine myslienky, ale s manzelom sme to pozreli a nejdeme ockovat to sme pevne rozhodnuti...Ja som este aj o potravinach pozerala o GMO gentechnicky modifikovanych, a tiez ma zatriaslo, ze to co jeme...Kukala som ze tesco, hypernova, kaufland vsetky predavaju uz tieto svinstva...Bila napriklad nie...No a pre babatka vraj odporucaju len bio potraviny, ked nechceme aby zlapali choroby podobneho druhu ako z ockovania....Je mi z toho zle, to co si mam kupit kravu, kozu, sadit doma zemiaky, kukuricu, a nebyt zavisla na tomto state, ci co to uz ide za doba....

macuka
22. apr 2012

@marianax tak kedy mas termin...ja 19 jun...Dakujem mojka, aj ty sa drzkaj si strasne mila zienka, mam ta rada...Skoda ze v okolo nemam take kamosky ako som vas tu spoznala...Ja tiez neviem ci nebudem sekciou lebo mala je otocena stale hlavkou hore...

macuka
22. apr 2012

@lucy125 no...ale vsak to vsetko len dar, nemam to od seba, je to od Boha, On ma naucil zivotu, a dal sa mi poznat...Kedysi som bola uplne iny clovek, keby niet Boha, tak sedim niekde zdrogovana, alebo prostitutka, alebo mozna horsie, bola som troska, na dne,takze za vsetko vdacim Jemu a preto o Nom pisem, aby ludia vedeli, ze ozaj je dobry a Zachranca...A ty tiez krasne pises, a hlavne mas srdce plne lasky a tuzby.. 🙂 cmuk