icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

eemmaa
24. apr 2012

@lucy125 tak ja mam ked tak po sestre po malej a teraz caka druhe dievcatko tak o vecicky nebudem mat nudzu a ako ta tak citam tak mam pocit ze sme asi vo vsetkom na tom rovnako lebo ani ja nemozem spat na chrbte lebo potom sa mi uplne zablokuje chrbat tak spim iba na lavom boku 🙂 a co sa tyka bolesti chrbta tak posledne dni ich mam stale....

eemmaa
24. apr 2012

@1ivanka1 ja som si kupila na vysavac a nieje to vobec take hrozne ako to vyzera a mam krsna a ta si sama zoberie vysavat a vysava si sopliky 🙂 to len tak hrozne vyzera ale je to uplne v pohode vyskusaj to na sebe a uvidis 🙂

1ivanka1
24. apr 2012

@eemmaa vidíš to je dorbý nápad..ale asi to závisí aj od rýchlosti vysávača..my máme len jednu rýchlosť.. 😖 ten bude asi nevyhovujúci 😒

eemmaa
24. apr 2012

@1ivanka1 aj ja mam iba taky vysavac a teraz kukam na tu odsavacku a tu je pisane ze to ide na prikon od 800-1800 w tak ze sa toho neboj 🙂

1ivanka1
24. apr 2012

to máš napísané na tej odsávačke? no musím ja pozrieť čo máme na vysávači a podla toho kúpim 🙂

eemmaa
24. apr 2012

@1ivanka1 hej to je na tej ostavacke napisane. Ja pracujem vo firme ktora distribuje lieky do lekarni a tak som sa pytala, ktora je dobra a hned som si ju kupila tak ze sa toho dako ani nebojim 🙂

macuka
24. apr 2012

@lucy125 😀 Uz to vydrzime...Ja uz si nic nejdem ani kupovat, naco...Aj ja som nosila jeden tehu sveter cely cas, celu zimu a dobre ze prisla jar, lebo vetrovka akurat vydrzala, skoro uz praskla

macuka
24. apr 2012

@lucy125 no jasneeeeeee, ved som si ta pridala, ukazuje ti to? 🙂

macuka
24. apr 2012

@1ivanka1 takze cakate dievcatko? Mne dva krat povedali ze dievcatko, ale vraj moze byt chlapec nakoniec...Tak ja nechapem, mam nakupene ruzoveeeeee. 😀 No stáva sa...Ester znamena hviezda alebo tak cosi...Ja mena vyberam preto take lebo su biblicke a vsetky tie pribehy ovladam, napriklad Ester je nadherny pribeh, ako si kral vybral spomedzi vsetkych divcat prave Ester, a prave ju si Boh pouzil aby zachranil zidovsky narod pred nepriatelmi na kralovskom dvore. je to fascinujuce, vysiel aj film Noc s Kralom sa vola..Noemi zase je smutnejsi pribeh, ale nakoniec konci velmi dobre...Je dolezite aby sa tvojmu manzelovi pacilo meno ktore vyberiete spolocne...my mame dcerku Danielu.. 🙂

lucy125
24. apr 2012

@macuka Nie práveže mi to ani na IP neprišlo, ani mi to vo fotobloku neukazuje 😒 😒 skusim ešte raz

lucy125
24. apr 2012

@macuka Ukazuje mi to priatelstvo ešte nepridané ☹ ☹ skus ty, na mńa

1ivanka1
24. apr 2012

@macuka no zatiaľ to bolo vždy dievčatko, tak dúfam, že to bude dievčatko!! mám už koooopec vecí ružových a dokonca aj šatôčky 🙂 ale počula som aj ja mnoho prípadov, že z dievčatka bol pri pôrode zrazu chlapec..takže istá si budem až po pôrode 🙂
ja príbehy nepoznám ale význam mien si čítam.
Daniela je pekné meno, ale páči sa mi v takom znení ako je..celkovo sa mi tie naše slovenské komoleniny mien nepáčia..

1ivanka1
24. apr 2012

@eemmaa a akú to máš? pošli link..

macuka
24. apr 2012

@lucy125 Lucinka uz by to malo byt dobre.... 😉 Nieco som tak stukla, tak zrejme som to vtedy zle nejako...dobru nocku Tebe aj drobcovi aj manzelovi

macuka
24. apr 2012

@1ivanka1 chapem...Daniela sa aj mne najviac paci, ale moja mala je hakliva ked to poviem, ona len zdrobnelinky ako Danielka, Danuska, Dadinka a Dany este znesie....Vsak male deti si myslia ze sa hnevame ked nezdrobnelime. 😀 Aj ja som sa hnevala ked mi niekto Martina ako malej povedal...proste to tak v nas nejak je.

macuka
24. apr 2012

Zienky co keby sme sa pofotili v tychto poslednych dnoch na pamiatku a dame to sem tie fotky, nech mame pamätnu stranku, a potom zase babatka pofotime....hm??? 🙂

chelonka
24. apr 2012

@macuka jasneeee perfektný nápad 😀

lucy125
24. apr 2012

@macuka Ďakujem ti pekne, aj tebe dobru nocku aj detičkám, aj drahému, nech sa dobre vybuvinkáš, cmuk 🙂 🙂

keira
25. apr 2012

bre ranko, prosim vas, kde ste nakupili deky a osusky a kolko cca ks?

marianax
25. apr 2012

@macuka uuuuzasny napad som za 😀 😉

anulienka_nr
25. apr 2012

@macuka no šup šup sem niečo hodiť autorka nápadu nech nás motivuješ 🙂

sandy80
25. apr 2012

ahojky, čítam si Vás každý deň, aj keď nie vždy prispejem🙂 malý mi už 2 dni spinkal v škôlke, zatiaľ pekne zaspal ani neplakal (ževraj), no ráno si ešte furt poplačká, vždy sa nájde dôvod🙂 prečo ideme ešte 2x, prečo je tam jedna nie druhá učiteľka, prečo mu nedovolím ráno pred ochodom pozrieť 2 rozprávky, prečo iba jednu, prečo tam dneska nie je upratovačka (naša susedka)...hrozné 😀

@macuka s tými fotkami je to dobrý nápad🙂 ináč ja som mená tiež aj podľa významu vyberala: Samuel znamená meno Božie, Mathias je dar Boží 🙂
a dievčatká, chcela by som si Vás dať medzi priateľov aj ja postupne, ak dovolíte, takže vás asi so žiadosťou všetky "budem otravovať" a kto si nepraje dať si ma medzi, nič sa nedeje, absolútne sa neurazím 😀
ja sa chystám v pondelok na poradňu, tak som zvedavá, čo povie ohľadom cisaráku - zase sa opýtam, kedy asi🙂 neviem či ma nevypíše aj na materskú - už ste ju niektorá taká, čo ide rovno z rodičovskej dovolenky na materskú vybavovali? čo treba a kam zobrať? stačí ísť k zamestnávateľovi? poraďte mi prosím mamičky s malými deťmi🙂

@lucy125
@eemmaa
no veru, dievčatko by som aj ja po prvom chlapčekovi bola rada prijala, ale bude to zase chlapec, tak sa teším aj jemu, už ho teraz ľúbim nadovšetko, a aspoň si Samko bude vedieť zahrať s ním "chlapčenské" hry - furt kritizuje sesternicu, že sa s ním nechce hrať futbal, basketbal, na skateboarde jazdiť...🙂

michelle1984
25. apr 2012

Baby zlate, ja tu umriem. Celu noc som nespala. Dali nam sem rodicku co celu boziu noc rozdychavala kontrakcie kazdych 5 min. Takto si oni predstavuju kludovy rezim? Vacsi klud by som veru mala doma.

mirka1210
25. apr 2012

@michelle1984 bože. a to tam nemajú vzdycháreň....chúďa,mňa by z toho asi chytili kontrakcie,ako by som ju chúďatko musela počúvať 😒

mirka1210
25. apr 2012

@1ivanka1 neboj sa jej 🙂 ja som mala podobný postoj ,že preboha,???s vysávačom??? 😲 ale až teraz uznávam,že to bol iba môj predsudok a malej som tým robila zle,lebo klasické odsávačky jej skoro nič neodsali a potom jej to v noci zatekalo a mala problém ešte aj s prieduškami... 😠 v
´daka mojím predsudkom,som jej spravila horšie ako bola 😢 naposledy bola taká chuchmavá,že som ju radšej kúpila aj keď s obavami, ☹ a nevieme si ju vynachváliť...a pritom mi ju kamarátka tak vychvaľovala,mala ju pri malom od narodenia...a ja som neverila,že to môže byť dobré a hlavne normálne 😀 vyťahovať soplíky vysavačom 😀 😀 😀

mo7
25. apr 2012

@1ivanka1
pohodicka spravime lavou zadnou aj pri prvom som robila statnice rok po porode

michelle1984
25. apr 2012

@mirka1210 moja ani nevrav. to sa mi skoro aj stalo. odkedy zacala predychavat, mala co mi v bruchu robila. natahovala sa, zacala sa tlacit von, kopala ma do rebier, stale sa pucila a hemlesila, ja take bolesti. teraz jak tu neni tak zase som v poho. rano uz sla rodit. navyse mi to jej rozdychavanie slo do snov co ma len mikrospanky chytali a normalne ze nocne mory som mala. a furt som sa budila a uz potom nielen kvoli nej ale aj z tych snov.
ona mala byt na inom oddeleni ale maju tu plno. rizikove, porodnicke a sestonedelie. total natresk.

zuzu4444
25. apr 2012

Baby kolko vazia vase babatka?

michelle1984
25. apr 2012

@zuzu4444 daco cez 2 kila 🙂