icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

sperka
25. apr 2012

Oficiálne od dnes na MD 🙂

lucy125
25. apr 2012

@sandy80 Veru aj mi chceme druhé dievčatko, už aj mená máme.Ale musíme aspoń dva roky počkať, na radu mojej Dr. lebo ja som po umelom na tretí krát ☹ a že telo si musí od hromonov čo som do seba napichala aj od tehu hormonov oddychnuť, tak si mám po šestonedelí prísť pre antikoncepciu 😉 tak aspoń dva roky vydržíme s naším krpcom.Ale ke´d druhý bude opaťchlapec, tak neva, ako vravíš, malý sa aspoń bude mať s kým hrávať. 😀 😀
@michelle1984 Juj moja, no to ti nezávidím. Ja spím aj doma zle, a to som v klude a oni vám tam šupnu rodičku.Ale zase jej už závidím, ochvílu, ak už aj nie ma potom a bude jej hej. ty pekne oddychuj ak sa ti dá, dospi do obeda noc, čo si prebdela. 😉 😉 😉 a pohladkaj malinku za mńa 😀 😀

lucy125
25. apr 2012

@sandy80 Ja som síce prvorodička, ale na MD som od včera už 😀 😀 😀

lucy125
25. apr 2012

Juj holky, idem variť obedík, dnes zapekané palacinky so syrom, plnené kur. maskom, šampionmi, kukuricou a fazulkou+hranolky k tomu, mňamky 😝 😝 😝

macuka
25. apr 2012

No dobre babenky ja sa dnes sfotim, ale aj vyyyy dobreeee? 😉

sperka
25. apr 2012

@lucy125 to znie dobre, už som hladná 🙂

lucy125
25. apr 2012

@sperka Však aj my a to sme ešte len pred pol 10h vstali 🙂 🙂 🙂 Už sa robia palacinky a masko dusí so zeleninkou 😝 😝 😝 mńamky mňam 😝 😝 😝

tina2222
25. apr 2012

@sperka Ja chvala bohu tiež 🙂

sperka
25. apr 2012

@tina2222 predpôrodné šestonedelie 🙂

sperka
25. apr 2012

@lucy125 ja som raňajkovala o 7:30, ale znie to dobre, jedla by som zas! 😀

lucy125
25. apr 2012

@sperka Aj ja odkedy som tehu, stále som hladná a stále papám.Ani neviem kolko váži malinký, už vyše mesiaca mi ho asi nevážila, alebo mi to nepovedala, ale v pondelok dalšia poradňa tak sa spýtam 🙂 🙂 🙂

1ivanka1
25. apr 2012

@mo7 no dúfam, ale bojím sa toho..veľmi.. 😢 😢

1ivanka1
25. apr 2012

@mirka1210 mne sa to zdá také drastické, že vysávačom 🙂 🙂 že aby som tomu chúďatku nevytiahla všetko z nosných dutím 🙂 ale určite kúpim takú vysávačovú 🙂 🙂

1ivanka1
25. apr 2012

@macuka tak tak máš pravdu, malé deti majú radi zdrobneniny, to chápem, to som aj ja tak reagovala 🙂
ale Danielka je pekné aj Dany.. 🙂
aj ja budem moju maličkú volať zdrobnelinkou ale ešte neviem akou 🙂

1ivanka1
25. apr 2012

@eemmaa ďakujeeem 🙂

1ivanka1
25. apr 2012

@zuzu4444 v 31tt 1600g

macuka
25. apr 2012

@1ivanka1 ano meno je niekedy tazke najst, skus hladat aj podla toho co to znamena..Urcite sa ti nieco zapaci. 😉

macuka
25. apr 2012

@sandy80 ano poznam tie mena..Ja riesim teraz tiez to, ze ak sa predsa len narodi chlapcek, ze ja nemam meno...Ale pride ak to tak bude..Len som uz nastelovana na dievcatko. To je hruza s tymito omylmi.. 😀

sandy80
25. apr 2012

@macuka ja som v mojom okolí ešte nikdy žiadny takýto omyl nezaregistrovala, buď kľudná, bude to princeznička🙂

macuka
25. apr 2012

@michelle1984 no tak si mala "peknu noc"..Ale aj horsie sa stáva. Dospinkáš cez den. To je teraz uz najtazsie, lebo sme velmi podrazdene a netrpezlive..Ty si netrpezliva v nemocnici a my doma..Vsetko ma obmedzuje, nemozem urobit nic..Pri vsetkom fucim ako slon tak to radsej necham a zase len sediet ako kvocka na vajciach 😀 Je to dost na psychiku..Kebyze som maliarka, aspon namalujem tucet krasnych obrazov haha, ale co mam robit okrem pc? vsetky moje zaluby nemozem vykonavat koli brusenku, jedine citat tak to ma zachranuje..Ale momentalne nemam nic rozcitane okrem mojej oblubene Biblie, lenze to mozem len trosku citat a premyslat...Telku doma nemam co som a rada, ved su tam same s...y! A to ty tam uz budes az do porodu vsak, ked si otvorena? Moja, vydrzkaj, hovor si, ze su aj horsie veci, viem viem ze sa mi to povie... 😒

lucy125
25. apr 2012

@sandy80 Vidím, že rozoberáte mená, tak my sme mali mená vybraté ešte keď sme nemali ani detičky 😀 😀 😀 mali sme dve pre chlapcov Martin a Peter a dve pre dievčatká Lilliana a Vanessa😀 😀 😀 takže keď druhý bude chlapec, alevo dievča nebude s tým problém, aj keď by boli dvojičky dievčatká 😀 😀 😀
@macuka
@1ivanka1

macuka
25. apr 2012

@sandy80 😀 hej? no ved uvidime..pre istotu hovorim stale tomu klbku babatko, aby som nepoplietla jeho sexualnu identitu... 😀

macuka
25. apr 2012

Baby ja mam problem...Ja uz neviem ked idem cikat, tak s prepacenim ja si nedociahnem na zadok...Som ale neslusna, ze...ale je mi to smiesne... 😕

lucy125
25. apr 2012

@macuka Juj moja, som na tom rovnako ako ty. neviem či je to tým 35tt, alebo tými 20 kg navyše. kolko si pribrala ty?Inak tiež sa ledva hýbem, na postely sa pretočím an druhý bok tak asi o 10 min, všetko mi trvá vačnosť, keď niekde idem musím sa 1 hod dopredu pripraviť aby som vobec stíhala 😒

sandy80
25. apr 2012

@lucy125 problém bude keď to budú nabudúce dvojičky chlapci 😀 😀 😀

lucy125
25. apr 2012

@macuka Moja, my sme asi prepojené, ja mám to isté opať 😀 😀 už mi je to smiešne, že ti na všetko odpisujem rovnako, ale fakt je to tak, tiež mám brušisko veliké, už si nevidím ani na spodok ani pri zrkadle 😀 😀

lucy125
25. apr 2012

@sandy80 No to hej, lebo pre chlapca máme už len jedno meno, po manželovi Peter, ale hádam sa nám už aj dievčatko splní.Ale však to je jedno, hlavne nech su všetky zdravunké 🙂 🙂

macuka
25. apr 2012

Jaj babenky, ja mam hrozne nizky tlak, zase som skoro odpadla...Zase som len vodu liala do seba, ☹

miskaska
25. apr 2012

My s priateľom rozmýšľame nad menom Eduard, ale nikomu sa nepáči 😒 . Vraj je to také tvrdé meno...ale podľa mňa je veľmi milé Edko, Eduško 😝 .

lucy125
25. apr 2012

@macuka Moja dávaj si pozor, daj si nejaký kofeín, kávu, colu, čokolvek+vodu nech sa ti zdvihne tlak, lahni a vyvýš si nohy nad hlavu a hlavne otvor pri seba okno. 😉 😉 Keď máš nizky tlak, nič nerob, ja som už ráno vypila nescu s mliekom teraz pijem ochutenu minerálku že príchuť káva+cola 😀 😀