Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte babenky dnes som mala krasny ale i zvlastny sen s malinkym pekne kopkal a natahoval sa a zrazu som videla ako vystrel rucku bola vidiet krasne zretelne aj prsteky tak som mu vlozila svoj palec a on ho pekne stlacil ale som sa zlakla aby som nieco neurobila tak som pustila stale nad tym snom rozmyslam 🙂
Juj ako sa mi dnes nic nechce posledne dva dni som kmitala len pratala a varila a pod. ale dnes uz by som len lezala ceeeely den 😅
@marianax Ja zas naopak, z toho večného ležania som už taká oddýchnutá, že by som najradšej vyupratovala celý byt. Ale ležím ďalej 😖 a len sa na ten bordel pozerám a snažím sa prekonať a neísť upratovať
Pekne ranko baby... dnes tak pekne a ja lezim... Od vcera vecera ma boli v podbrusku,tak picha ....az do susky ☹ ... Ja necem celi den lezat,len ked chodim to boli....
@michelle1984 Neboj, kmitania okolo malickej si este uzijes 😉 ..tak to ber tak, ze oddychujes do zasoby.
@michelle1984 Ahoj moja, len pekne oddychuj, viem, že je pekne a už si uležaná z nemocky, ale kým sa ešte dá, tak ležkaj, bordel ti neujde 😉 😉 😉 Príjemnejšie ležka´t doma s drahým ako v nemocničnej izbe na nechutnej posteli.Ešte si pár týždnov uži a oddýchni. ja som spala už druhu noc strašne do 5h rána hore, ani oko som nezažmurila, pichalo ma v pošve, tlaky na mechur, potila som sa, proste otras ☹ ☹ ☹ ☹ Ešte ma aj hlava neznesitelne bolela, tak som hodila paralen do seba.teraz sa idem trošku prebrať kávou, teda seba aj malého, lebo ten ešte v brušku spinká a niečo dobré na obedik uvariť. zajtra mi drž palce, idem do poradne 😒 😒
@majussska1812 Ajoj aj ja mám tie tlaky pichlavé do pošvy+malý otrasne tlačí na mechur, idem na wc pár kvapiek a o 5 min ako keby som opať mala plný mechur, otrasné niečo. Do rána som už druhu noc nespala, idem niečko uvariť a vyvaliť sa na gaučík, pekne oddychuj mojko. 🙂 🙂
@lucy125 a co to je ked to tak boli,picha?? Dufam,ze uz po obede pojdem von... Do nemocky sa uz nechcem vratit... ☹ ...
ahpjte babenky krasne rano vam zelam, ja som sa tak uzasne vyspala vdaka Bohu, juj taka som oddychnuta, a rano krasny spev vtacikov, teplucko..Ostala som sama manzel s dceruskou odisli na Bohosluzby, a ja kukam co urobit, ale sa mi nechce do nicoho pustat, len si tak uzivam... 😀 Prajem vam krasny den plny bezstarostnych chvil, a uzivania sa dobreho...
@majussska1812 Joj no neviem, keď ma tam pichalo, volala som kolegyni a tá svojej švagrinej, čo má doktorát z porodnictva a gynekologie a ,že to je další prejav blížiaceho sa porodu, tak mi to vysvetlila.Aj mńa pichá do pošvy a tlačí, tlaky tam mávam, ale neriešim už. keď idem von, sem tam si aj držím spodok, mám pocit ako keby malý už chcel hlávku vystrčiť. Som ale rada, že nie som jediná, neboj poobede už pojdeš von, mňa to nebolieva celý deń. 🙂 🙂 🙂 🙂
@macuka Ajoj, juj až ti závidím, ten super spánok. 😅 😅 Ja som už druhu noc bola do 5h rána hore ☹ ☹ ☹ ešte ma aj hlava bolela, som musela hodiť paralen, bolo mi teplo, tlaky do mechura, pichanie v pošve, proste otras.Akurát som sa trošku prebrala kafíčkom, idem niečo dobré uvariť a celý deń len leháro budem mať.Aj malý sa už pomaličky preberá. zajtra o 12h poradňa mysli na mńa, nech je všetko ok.Držkaj sa a dávaj bacha na tlak, aby sa ti niečo nestalo moja. 🙂 🙂 🙂
@lucy125 noo presne tak si aj ja chytam brusko,taky pocit ako keby mal vypadnut... Tak vydrzim v posteli 🙂 nech to poobede prejde. Dakujem si ma ukludnila,ze niesom sama... 🙂 pekny dnik
@lucy125 budem držať, nech všetko dobre dopadne. 🙂 ale presne ako hovoríš, lepšie doma ako tam. síce sa brutál nudím, ale aspoň viem, že bude malá v poriadku
@miskaska práve tohoto sa bojím. ako sa prepnem z tohto režimu nič nerobenia do režimu obskakovať dieťa. bude to taký šok pre moje telo :D
Juj baby keby ste ma čul videli. Po mesiaci v nemocke som sa konečne pozrela do vysokého zrkadla a pozerám že toto som ja? mesiac som si nevidela v zrkadle brucho a teraz? šak som jak balon :D a navyše ked sa mi malá konečne prešupla hore a už nenalieha hlavičkou, tak je ešte väčšie :D
Ahojte baby nás uz zo štatistiky môžete vyradit. 21.4 3:45 sa nám narodil Jurko. Domov pôjdeme dúfam ešte v máji ale darí sa mu dobre len nám ešte musí dorast. Držte sa a zvladnite tie posledné týždne v pohode a stasti
@majussska1812 Aj ja som rada, že v tom nie som sama, ešte doma trošku oddychuj. 😀 😀 😀
@michelle1984 ďakujem pekne, no lepšie doma ako v nemocke, to je jasné, zajtra dám vedieť ako som dopadla, dufam, že všetko bude ok a ešte dva týždne nejako vydržím 😉 😉
@indys Juuj gratulujem a v dobrom závidím, že už to máš z krku a už si budete len užívať. Mňa to čaká pri najlepšom o 2 týždne ak vydržím na sekciu, ak nie, tak aj skor.Držkajte sa, ak možeš pošli nám foto Jurka. 🙂 🙂
@indys moooooooja zlata normalne mraz po mne presiel ked som si to precitala a ako prislo to nahle alebo ako si rodila? ako sa mate a maly ako? velmi velmi vam drzim palceky nech rychlo pekne rastiete a nech idete cim skor domov juj nemozem uverit 😕 ozvi sa ak budes moct a podaj nam informacie myslyme na teba 🙂
@indys v 34.tt? A všetko v poriadku? Nejaké komplikácie? Držím palčeky nech je všetko okej. Koľko váži a meria? Isto je to drobček 🙂 🙂 Prajem nech ste obaja v poriadku 🙂
ja už toto fakt nechápem, dnes som 34+6 tak kua prečo mi tu píše že som 36
@marianax No tak to sme nespali, dve 😒 😒 😒 .Som už nevedela ako si mám lahnuť, strašne teplo sme mali v spálni, otras.K tomu bolesti a druhá noc v keli ☹ ☹ ☹ No aj ja idem asi v 37-38tt na tu sekciu, teda ak ešte vydržím nerodiť normálne dovtedy ale hádam hej, zajtra začínam 36tt 😉 😉
@miskaska No však hej, len už akosi neviem čo so sebou, každým dńom je to horšie a horšie, ale hádam ešte nejako to vydržím 😉 😉 😉 utešujem sa že v tých letných horučavách nebudem mať už na sebe 20 kg nad váhy navyše ale malý batožtek v kočíku 🙂 🙂 🙂 a močový mechur opať v poriadku 😀 😀 😀 😀
@michelle1984 Skus is prehodi´t dátum porodu v profile, podla menzesu, podla tehu knižky, ja to tak mám podla menzesu nie podla UZV 😉 😉 a vychádza mi to na deń presne.
@lucy125 to je dosť problém lebo menzes som mala naposledy 28.6. 😀 😀 takže mám už mesiac po termíne pôrodu 😀
@lucy125 mi ideme dnes si sadnut s kamosmi do restiky tak som zvedava kolko tam vydrzim sediet lebo sedenie mi robi velke problemy....a este kolko vydrzi sediet maly 😀 dufam ze aj dnes nas caka pekny dnik 😉
@indys jeeej gratulujem tak mate nakoniec aprilovciatko 😉 a co sa stalo?zrazu si dostala kontrakcie?
@michelle1984 Aha, tak to nechápem potom 😉 😉 😉 ja som mala menzes naposledy 29.08. tuším 🙂 🙂 a presne mi vychádza aj termín porodu na 05.06.

@majussska1812 😀 tak, aby sme sa vsetky len nestazovali. Ja musím povedať, že sa cítim veľmi dobre...keď idem nie rýchlym tempom, tak ma ani nepicha v bruchu, vladat vladzem, sil mam dost, brusko ma zatial obmedzuje minimalne, nohy neopuchaju, chrbat boli iba obcas...Síce sa mi už horšie spí, ale aj to sa dá zvládnuť. Dnes som mala dlhšiu prechádzku, mám konečne na návšteve mamku a malému sa prechádzky páčia...ukolíše ho to a spinká. Najviac sa hmýri, keď oddychujem doma. Netuším, do ktorého týždňa mi to vydrží, ale dúfam, že čo najdlhšie - nerada by som to teraz zakrikla.