icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lucy125
29. apr 2012

@monuska342 Aj my hádam dnes pojdeme niekde von, tak uvidíme ako na tom budem ja. Si to pekne ešte uži, keď je možnosť, potom už možností bude málo 🙂 🙂 🙂 a ešte je taký krásny dník 😀 😀 😀 až na ten vetrisko.

michelle1984
29. apr 2012

@lucy125 ja mala dosť nepravidelnú pred antikoncepciami a jak som ich vysadila tak som dva mesiaca nemala nič a na tretí som otehotnela 😀 takže mne dátum pôrodu vypočítali podľa ultrazvuku, veľkosti plodu a tak. ale viem približný dátum počatia 😀 😀 bo to bolo na svadobke hehe. ale celé tehotenstvo sa držia rovnakého dátumu pôrorodu takže je zrejme správny. ale tu prečo mi to tak ukazuje neviem...

monuska342
29. apr 2012

@lucy125 praveze s takym malym babom pojdem ovela radsej von ako s mojim vymyselnikom ktory musi vsetko ochytavat a vsade pobehovat a ja ho len nahanam 😉 babenka vacsinou spinkaju a papaju a to je lahsie ako cely den nahanat nezbednika 😀 no ved aj ja nadavam na ten vietor uz sa bojim ze mi postrha pradlo z balkona....aj vy si uzite pekny dnik 😉

lucy125
29. apr 2012

@michelle1984 aha tak už chápem, ale to čo ti tu ukazuje je nezmysel riadny 😉 😉 Skus hodiť tvoj predpokladaný dátum počatia, čo to urobí 😀 😀 😀

lucy125
29. apr 2012

@monuska342 No však aj ja by som šla s malinkým radšej v kočiku ako v brušku 🙂 🙂 🙂 a ty máš aj malého krpca ešte navyše, tak to chápem, že neobsedíš ale beháš za ním.No ale ochvilku už budeš behať za dvomi. 😀 😀 😀 Veru aj mne skoro strhlo prádlo, celé je dokrutené 😒 😒 aj vy si užite krásnu nedelu 🙂 🙂 🙂

monuska342
29. apr 2012

@lucy125 toho sa nebojim lebo kym sa nauci druhy behat tak prvy uz bude snad trosku rozumnejsi uz teraz vidim ze je to lepsie ako minuly ruk...vtedy nikde neobsedel a vcera sme hodinku sedeli na lavicke a maly pekne pri nas takze uz je to lepsie 🙂 inac vacsinou beha manzel a ja mam oddych 😉 ...ale tiez uz by som to rada mala zasebou...posledne tyzdne daju zabrat a este ked je teplo..

michelle1984
29. apr 2012

@lucy125 to mi potom riadnu blbosť ukázalo :D aj ten odpočet dní mi sedí... len to v tej zátvorke je divné :D

majulosa
29. apr 2012

@indys tak sa len pekne držkajte a už sa teším na fotečky... 😉 🙂

marianax
29. apr 2012

@lucy125 jej ale pekne ti to vychadza ze zaciatkom tyzdna zacinas aj dalsi tyzden 🙂 tak to je uz naozaj len trosinka a budes to mat za sebou 🙂

lucy125
29. apr 2012

@monuska342 No aspońže máš drahého pri sebe nech behá za drobcom, s tým bruškom sa to už naozaj moc nedá 🙂 🙂 🙂
@michelle1984 No to už nechápm teda, v čom je problém, ani v tehu knižke nemáš dátum počatia napísaný? 😉 😉
@marianax No to hej, až som prekvapená bola, aspoń si to viem dobre zapamatať. 😀 😀 😀 veru už len trošinka vydržať musíme, však už je hodne za nami 😉 😉 😉

marianax
29. apr 2012

@lucy125 to ano ale ako tak sledujem aj tak som dost za vami 😅 som v 32tt tu mi ukazuje o tyzden viac 🙂

michelle1984
29. apr 2012

@lucy125 Nie, len termín PM a termín pôrodu. Ale posledné mesiace, mi už písali ako termín PM ? 😀 Ale neva, ja viem kedy mám termín, v ktorom som týždni, kedy som počala a to že mi to tu nejde neriešim. Ale je to divné 😀 No aspoň že mi funguje presne to odpočítavanie aby som vedela ako som na tom 😀

lulu1988
29. apr 2012

@majussska1812 mojenko kazdej z nas je nieco... inac ja som si myslela ked som este nebola tehotna ake to je krasne vidiet tehotne s takymi velkymi bruskami, stale sa len usmievali na ulici a ja som myslela ze ich nic netrapi... ze ake je to krasne byt tehotnou aj v takom vysokom stadiu.... ale asi sa len pretvarujeme aj my na ulici sa usmievame ako nam je fajn, pretoze sme hrde ze pod srdieckom nosime nase poklady a doma trpime bolestami a unavou...musim to zvladat ako kazda jedna z nas, pretoze ten poklad pod nasim srdcom je to najvacsie stastie ktore sme si mohli priat a vela z nas na neho dlho cakalo... takze zvladame to kvoli nim...myslim si ze ked sme uz tolko tyzdnov zvladli s nevolnostami, palenim zahy, pribudajucimi kilami, a neviem cim vsetkym este ten nakrajsi koniec ktore mame pred sebou zvladneme lavou zadou 😉 pekne sa to hovori vsak? ja asom vcera zaspala ako nikdy... bez tazkosti bez vsetkeho zobudila som sa az rano a ani na wc som nebola... az mi to bolo cudne ale vyspala som sa ako babatko.. tak sa len drz aj ty, aj ked tie bolesti nie su urcite prijemne...

lulu1988
29. apr 2012

@indys boze, az som sa rozplakala.... akurat som pred par dnami pisala ze som zvedava ktora bude prva... takze stte to boli vy.... tak Vam z celeho srdiecka prajem vela zdravicka, nech malicke rychlo pribera a vsetko nech ostane bez komplikacii a aby ste si to klbko co najskor priniesli domov... drzte sa

kika1111
29. apr 2012

jaajha... ja viem, že je ešte skoro, ale ja som na malú taká zvedavá, že už by som to chcela mať za sebou... len nech ešte minimálne 3 týždne vydržíme..

macuka
29. apr 2012

@lucy125
@majussska1812 to len dnes som mala taky super spanok, niekedy zaspim az neskoro o tretej...Takze neboj viem co to je, a aj tie tlaky...Baby ja uz druhy den mam tiez tie pocity silny tlak akoby babo uz islo von, hrozne silno kope dole, a vkuse mam stvrdnute brucho...Magnezko som si dala len teraz rano nedavam lebo sa mi znizi prudko tlak, a po ranu to je najhorsie....Babebky drzte sa, my ideme relaxovat do mesta s rodinkou, doma sa mi dceruska uz nudi, aj ked mame zahradu a moze byt vonku 😀 Je priserne teplo, a tak chodime hore dole, ale ani na lehatku vonku uz nevydrzim..Tak je teplo..Ideme si sadnut niekde na kavicku aj my...Tak caute vsetky moje mile tehulky netrpezlive.. 😉

macuka
29. apr 2012

@indys prajeme krasne dni, a vela sil nech Jurajko pribera, a nech ste skoro domka...Nech nie su ziadne komplikacie...

majussska1812
29. apr 2012

@lulu1988 jeej moja .. to si tak krasne napisala... a aj pravdivo .. 🙂) uz to vydrzime... ved uz len par chvil... a uz budeme kocikovat ... 🙂) tak sa tesim nato ... 🙂)) juuuj ... inak stym,ze chodia vysmiate... a ja si pridem stale taka oduta... ja neviem ani sa nesmejem ...ked stale nieco boli tu a tam ... a este aj tie moje nalady... no hruuza... moj chlap si somnou teda zaziva obdobie... 🙂 ale to zvladneme... 🙂

macuka
29. apr 2012

@marianax marianka ty nevies ake pohlavie cakate? inak to je aj dobre, aspon nemusis trpiet ci sa pomylili 😀 Ja sa obavam, ze ci sa nepomylili, nemam vybrate chlapcenske meno..Ty si v 32? myslela som ze 33

sijust
29. apr 2012

@macuka preco si myslis,ze sa pomylili? 🙂

sijust
29. apr 2012

@indys gratulujem k syncekovi,prajem hlavne zdravicko,aby ste pekne papali a rastli...opatrujte sa 🙂

lenka_x
29. apr 2012

@macuka budem musiet, lebo vonku je tak pekne, človeka to tak ťahá von aspoň na chvíľku :D

lenka_x
29. apr 2012

@lulu1988 dva týždne s tvrdnutím bruška, to mi príde moc, mne keď dr. povedal, že keď mi to neprestane, tak pôjdem do nemocnice na infúzie, tak som počítala, že tak na jeden deň...to by som musela odtiaľ zdrhnúť na štátnice, keby si ma tam nechali tak dlho. ale našťastie mi to magnezko zabralo, tak som nešla...dúfam, že sa mi to nevráti. :D

lucy125
29. apr 2012

@macuka Juj, aj my sme mali isť do mesta na kafčo, ale... s drahým sme si o 13.30h lahli a zaspali sme do 18h 😅 😅 😅 😅 potom som sa šla vysprchova´t a umyť vlasy, a akurát robím nové maffinky,s arašidovým maslom+dvoma druhmi čokoládky 😝 😝 😝 😝 , tak sa nám už nikde nechcelo a ideme kukať telku asi.Joj včera som dostala knihu 100 muffinov a teraz budem vypekááááť 😀 😀 😀 😀 najlpšie na to je, že všetky receptíky su užasné, jednoduché, rýchle spracovanie v jednej miske max dvoch a efekt výborný.Su tam slané, sladké, slávnostné, dietne, celozrnné a pod superkóóóóóóóó 😀 😀 😀 😀

sandy80
29. apr 2012

Ahojte moje milé, tak mňa zajtra tiež čaká poradňa, tak som zvedavá, dúfam že ma nepošle do nemocnice - som vám písala že mi dosť tvrdne brucho aj ma bruško posledné dni pobolieva, držte mi palce, aby bolo všetko ok🙂
@indys Gratulujeeeeeem moja, dúfam že je všetko ok, nech Ti malý robí radosť🙂 Strašne by som chcela vedieť, čo sa stalo, ako sa máte, čo je s malým, tak keď bude možné ozvi sa, všetky tu čakáme tvoje správy a fotečky🙂
Tak my sme včera boli u sestry, mali tam v dedine majáles, tak sme tam boli s malým, potom ešte u nich na káve, o 20.00 sme prišli domov, a dneska sme boli u svokrovcov na chate, boli sme pozvaní na guláš, tak sme sa nedávno vrátili, ešte sedím vonku, cez deň bolo nenormálne teplo, teraz je strašne príjemne, malý ešte polieva kvetinky s babičkou, a ja Vás čítam🙂 Pomaly ho aj uložím spinkať, dneska vôbec nespal, zajtra škôlka🙂 Pekne sa mi dneska opálili nohy - po kolená 😀 😀 😀 Vyzerám super. Tie som mala totiž vytasené na slnko na lehátku 😀

riela
29. apr 2012

@indys blahoželám, prajem hlavne veľa zdravíčka a teším sa na prvé fotky 🙂
poobede som začala žehliť, teraz mám chvíľu prestávku, a potom zase pokračovať 😝

chelonka
29. apr 2012

@indys jeeeeeeeeee gratulujem, tak ty už máš na svete svojho andelíka 😀 😀 😀 prajem veeela ZDRAVIA a šťastia

majussska1812
29. apr 2012

@indys teda moja tak gratulujem 🙂 potom napis ako sa mate.. ako to prebiehalo? Vela zdravicka ,drzte sa 🙂

sperka
29. apr 2012

@indys gratulujem a prajem obom veľa zdravia!

marianax
29. apr 2012

@macuka my budeme mat chlapceka bola som aj na amnio tak by to malo byt zrejme na isto aj na 3D sme boli a stale sa nam maly ukazuje v plnej krase 😀 no ja som v 32tt tu mi ukazuje o tyzden viac ale idem na cisarak tak toho 8juna zrejme by som mala ist 🙂