icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lucy125
6. máj 2012

@keira Už aj ty ho máš na IP 🙂
@oksi77 No je to 30 min hotový aj s upečením, plnky su super jednoduché a hlavne potom tá chuť, mńamky 😝

anika159
6. máj 2012

@lucy125 ja som mala akurat sesterku doma vcera ma 2 synov 2 a 4 roky a takto to presne vravela....moj drahy aj vymysla ze kedbude maly pubertak a bude chciet kupime mu telku do izby... Som ho rezolutne zrusila ze ziadne ake... Vies aky budes rad ked ASPON telkusi s nami vecer pozrie? Vtedy to pochopil...niekedy totym nasim chlapom fakt nedochadza 🙂

lucy125
6. máj 2012

@anika159 No však to, potom budeme vďační, že jeden večer v týždni, kedy bude s nami kukať večer telku a nebude sedieť v izbe za PC alebo behať vonku s kamošmi, takýchto chvíl sa bojím 😖 😖 , ale bohužial patria k životu, aj my sme takí boli 😉 😉

lucy125
6. máj 2012

@oksi77 Baby ale máme mlsné jazýčky čo??? 😀 😀 😀 Dajte potom vedieť ako vám zákusky dopadli, mne fakt super, ešte to aj pekne vyzerá, po nakrájaní 🙂 🙂
@keira

anika159
6. máj 2012

@lucy125 hej presne tak srnda je ko si teraz uvedomujem ze mama mala pravdu... Ako som si lho hooila nie nie ja nebudem tka ko mama j budem ina a jut zitujm ze takmer vsetky tie veci boli myslene fakt dobre...ale o tom je ziot o tom aby prihadzali vyzvy na ktore vobec nie se pripraveni... Ja sana maleho tesim ale pripravena na to co pride uuurcite nie om 🙂))

oksi77
6. máj 2012

@lucy125 no ja mozem taketo kremy nemam rada maslove ani cokoladove 🤐 a kremes ma rad aj mm tak mu urobim radost 🙂 aj sebe 😀 uz ledva chodim 16kg mam hore ale neresim to az po porode 😉

lucy125
6. máj 2012

@anika159 No veru teraz to tak vyzerá, že rodičia mali pravdu bohužial 😉 No ja tiež nei som pripravená, však ani neviem do čoho idem, bábo som nikdy nemala, neviem čo je to 24h starostlivosť a pod.Hádam budem dobrá mama a nejako to zvládnem 🙂
@oksi77 No ja možem aj čokoládové, aj maslové, aj všetky, okrem punčového, ale v lete najma tieto svieže studené krémiky, s ovocím, so želatinou a takéto podobné. Aj moj muž lubi krémeš, ja inak osobne kupovaný nemusím, ale tento je fakt super.Ešte jedine nemusím slahačku so šlahačkovej smotany, ja jedine v prášku, alebo so sprayu.Aj veterníčky su mńam, ale odpalované cesto, som ešte nerobila 😀 😀 😀

anika159
6. máj 2012

@lucy125 jasne ze to zvladneme🙂) budeme skvele ako nase mamy len nase deti si to tiez uvedomia az ked budu mat vladtne deti...joj ja chcem st von:(((

miskaska
6. máj 2012

Ja trávim víkend u môjho tatka v ZV...upiekol úžasné kura a keď sme sa do neho pustili, tak sa mu nezdalo. Takže som ho cele obrala a polodivoké mačky zajtra v práci budú mať hody 😀 . Ešte, že mám výslužku zo včerajšej návštevy u babičky o hlade nezostaneme...Toto je jeden z mojich posledných víkendov "doma"...už sa len tak nevezmem vlakom v piatok po práci a v nedeľu späť. To ma mrzí, lebo s babičkou, ktorá býva v BB mám veľmi blízky vzťah, keďže som u nej 5 rokov bývala. To keď budem cestovať s bábätkom, tak jedine s autom a plným kufrom 😝 .

lucy125
6. máj 2012

@anika159 No veru asi to tak má by´t, že si to každý uvedomí, až na svojich de´toch. veru vonku je krásne, ale ja som rada, že som domka 🙂 🙂 🙂 S drahým kukáme telku, idem si dať koláčik a pojdeme si asi lahnuť. Večer hodím sprchu a šup zase pred telku.Strašne ma bolia nožky, tak som rada, že sa nemusím nikam obuva´t von. zajtra mám poradňu ale až o 14.30h 😒

anika159
6. máj 2012

@lucy125 ja len tym ze kezim ma uz mrle zeru... Hihi ale aspon moj drahy ma tu obskakuje o sa moc casto nedeje.... Tak si to uzivam...ajsom mu vravela ze nech nieo uvari ale nakoniec sme s i objednali jest lebo sa stale vyhovara z nevie vait o co ja zjem... Lebo vie varit iba maso a to ja nejem...al zabavm sa na nom...🙂

lucy125
6. máj 2012

@anika159 No ešteže existuju pizzérie a pod, nie??? 😀 😀 😀 No ja ti verím, ja som asi pred 2 mesiacmi musela 4 dni ležať lebo krčok som mala dosť skrátený a nechcela som ís´t do nemocky a to bol deń pred drahého 30tkou, tak ma porážalo. Vtedy som mala ešte super kondičku a leža´t sa mi nechcelo. teraz sa mi chce všeličo, len nie chodi´t a ničo robiť ale musím to už nejako doklepať. 😉 😉 😉 Teraz mám krčok zavretý už len na pár mm ak už nie je otvorený a žerkám magnesko, na kilá.Ale ešte týždeń a idem na to asi. 🙂

anika159
6. máj 2012

@lucy125 hihihi presne tak... Ja som si akurat magnezium tiez dala citas mi myslienky🙂) ale oddychuj potom si tazko oddychnes...ja som sa dohodla s moou mamou ze budeme prvych par dni byvat u nej nech ma vsetko nauci...jojnech uz je to tu🙂)

lucy125
6. máj 2012

@anika159 No ja budem rada, keď budem domka z nemocky, drahý si asi zoberie dovolenku a ak nie dojde aj moja mama, vraj si šetrí dovolenku, keď sa malý narodí. 🙂 veru treba ešte oddychovať, kým sa dá, ale ja si už teraz moc neoodychnem, lebo neviem spať v noci a cez deń na nohách dlho nevydržím čo ma bolia a lavý bok mám už preležaný 😒 ale už len za "pár" dní, nejako to už zvládneme nie? 😀

anika159
6. máj 2012

@lucy125 Joj tak skus oddychovat... Ja si idem trosku pospat pekny den zatial zelam🙂)

lucy125
6. máj 2012

@anika159 Však ja ja idem buvať trošku. pekné sníčky, tak večer moja 🙂 🙂 🙂

vergulka
6. máj 2012

@lucy125 aj ja si prosim receptik 😉

majulosa
6. máj 2012

@lucy125 aj ja si poprosíííííím ☹ lebo ideme kolaudovať a musím niečo napiecť..dakujem

lucy125
6. máj 2012

@vergulka Tak holky receptíky máte na IP, fakt je božský 🙂 🙂 🙂 treba len vyskušať.
@majulosa

lucy125
6. máj 2012

@anika159 No čo moja vyspinkaná do krásy??? 😀 😀 😀 😀 ja som akurát teraz vstala, manžel vymenil perinky a ja idem dať spršku, lebo mi je strášne teplo a idem strhnuť prádlo a šup ho opať pred telku. 😉 ČO ty?

sandy80
6. máj 2012

Dievčatá, indys už má fotky o Jurkovi v albume, je krásny pozrite si to🙂

lucy125
6. máj 2012

@sandy80 Juj akurát som si kukla, je krásnunký 😀 😀 😀 Aj jej už celkom závidím, že to má z krku, na to, že bola sekciou vyzerá aj ona super. 🙂 🙂

tinka5
6. máj 2012

Ahojte zienky, potrebujem zistiť, mám spolužiačku, tá bola nezamestnaná 2 roky, do práce nastúpila v novembri 2011 a od februára nastúpila na Pn-ku, otehotnela a mala nejake zdravotne problémy, tak preto isla na PN......bude mat nárok na materskú? 😵

blackswan75
6. máj 2012

@tinka5 ak odpracovala 90 dni tak ano..

lucy125
6. máj 2012

@tinka5 Presne ako píše blackswan75 ak odpracovala minim. 90 dní, mala by mať matersku rátanu z platu. 🙂

marianax
6. máj 2012

@macuka no to som rada ze je ti uz lepsie 🙂 manzel? ano som rada ze je doma naozaj vela mi pomoze 🙂

marianax
6. máj 2012

@lucy125 aha no vidis ja budem musiet ist do nemocky den pred tym takze noc bude tazka urcite spat nebudem poznam tu sestricky i lekarku moju ale vies strach je strach jaj moja ja ti budem zavidiet ze to uz budes mat za sebou ale nakoniec porodit musime vsetky 😀 drzkaj sa mi a opatruj sa 🙂

marianax
6. máj 2012

@jana3720 no musis sa setrit moja 🙂 no ja kedy ako niekedy lepsie niekedy horsie mam asi to iste co tu baby bolesti krizov klbov a fucim jak lokomotiva v noci ked mam ist na wc tak mi to aj trva 🙂

lucy125
6. máj 2012

@marianax No ja dufam,že noc budem trávi´t doma síce spať nebudem, ale aspoń budem doma, tak v to aspoń dufam, že tam nebudem musieť ísť noc predtým.Ale ak budu trvať na nejakých vyšetreniach predtým, tak sa tomu asi nevyhnem ☹ ☹ ☹ ale skusim ich aspoń presvedčiť.Veru porodiť musíme všetky, už aby bol aspoń jul a mali sme všetky pri sebe svoje zlatička. 😉 😉 😉 Aj ty sa mi opatruj, zajtra mám poobede poradňu, potom dám vedieť, ako som dopadla a či mi dala výmenný lístok na objednanie sa na sekciu 😉

marianax
6. máj 2012

@lucy125 dobre moja daj vediet drzim palceky 🙂 a ako najdem tie fotky indys ja ju nemam za priatelku a neviem sa tam dostat 😒