Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@anika159 presne ako pise veronika66 su to falosne kontrakcie, to je tvrdnutie bruska zhora ako je maternica nadol, bolesti ako ked mas menzes a bolesti chrbta a krizov, kazdy to ma ine 🙂 Ja som to este nemala
@veronika66 ja som mala podla menzesu termin na 18.5. potom upraveny podla sona na 31.5. a teraz podla vsetkych vysetreni mam termin 1.6. a vobec sa na porod necitim. asi mi to dojde ked budem mat prave kontrakcie a budem na prijme 🙂 😀
@ladore fiha, no toto 🙂 Ani klystir jej nestihli dat, vsak? Ja by som tiez chcela byt radsej cez tu 1.dobu porodnu doma, no neviem ci budem vediet odhadnut kedy je to este v pohode a kedy uz treba letiet. Nemocnicu mame takych 15-20 min od domu. Zas tam nechcem byt nejakych 18 hodin vopred.
@lucy125 ale niesi krkavčia, aj ja som raz tak malu štuchala asi tak pred mesiacom, lebo cca 3 dni som ju necitila, teda ak sa aj hýbala tak v tedy ked som ja spala tak som ju tiež zobudila štuchanim a takým hýbaním bruška - to zvyknu roibiť aj pred sono ked je babo zle otočene a doktorka nevie pomerať veci čo potrebuje 😀 😀
no som zvedava čo budu mať v lekarni a čo mi ponuknu
@veronika66 bude to ani nevies a hned za tebou🙂)) a s tym spankom to je aby si si odvykla dopredu🙂)
Holky kupujete aj vy niektorá monitory dychu? ja mám zajtra jeden objednaný Snoozy GO, tak som už velmi zvedavá naň, lebo som počula len samé chvály. 🙂
@lucy125 Ja rozmýšľam nad Baby Sense II. Priateľov ujo nám rozprával ako ich syn (pred 16 rokmi) prestal ako bábätko dýchať - už bol modrý a našťastie to bolo cez deň. Dýchli do neho a prebra sal, potom však opat odpadol, to už mu nebolo všetko jedno...hneď na to utekali do Čiech (u nás to ešte nepredávali) kúpiť monitor dychu - na radu lekárov. Je to však riadna položka a predsa len väčšine bábätiek sa to nestane, ale čo ak. Čiže mi asi skôr kúpime, ako nie.
@miskaska No ja mám zajtra objednaný ten Snooza Go, ten čo sa na plienočku zapína, dá sa aj na rukách mať, aj v kočíku, aj v postielke, už som strááášne zvedavá naň. 🙂 🙂 Podla mna je to dobrá aj ked riadne mastná vec, ale za život malinkého mi to stojí, radšej takto, ako nemať ho vobec. 😒
@gapa tak nakoniec to dopadlo asi tak, že vcera tej kámoške lekárka povedala, že čo vám tam napíšem akú diagnozu a kámoška, ved ked sa da pokracovat, ze ju este neodoslali-tu ukončenú pn-ku, tak ostane predsa tá diagnoza čo bola doteraz.......mala priniesť ten druhý papier, čo uz dala do roboty, tam jej ešte tiež nestíhla účtovníčka odoslať........takže dnes jej priniesla papier a bez reptania jej lekárka predlžila........takže je rada, že to nakoniec tak dobre dopadlo
@lucy125 my sme kúpili babysense II aj sme vyskúšali keďže budeme mať prvé dieťatko je dobré že sú tam dve podložky,keď je bábo malé tak sa používa iba jedna a keď je väčšie a aktívnejšie tak sa dáva aj tá druhá.Kúpili sme to za super cenu ešte aj s batériami na dobíjanie čo bolo v cene 110€ v obchode www.predeti.sk 🙂 🙂
@veronika66 No veru dve podložky su lepšie ako jedna.Tento Snoozy nemá ppodložku, sa zapína na plienočku 🙂 🙂 🙂
áno ja som aj o tom snoozy počula tiež to môže byť fajn kedže sa to dá na plienočku ale ja som mala s toho pocit že by sa to mohlo odopnúť aalebo by to nejako maličkému mohlo vadiť ale teraz je toľko tipov že keby mal človek každý kúpiť tak sa nedoplatí.Hlavne je aby boli bábätka v poriadku 🙂 🙂 🙂

@lucy125 ty potvora ty tvojho krpčeka budíš štuchaním 😀 😀 😀 😀