icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lucy125
11. máj 2012

@veronika66 Aj my sme mali Peter, ale to je aj manžel a nechcel po sebe, Martinko, toho budeme mať,Lukáško, toho máme v rodine a Miško, toho tiež takže sme tieto odmietli lebo sme chceli také aké v rodine nemáme. 🙂 🙂

macuka
11. máj 2012

@jana3720 ach jaj. clovek by sa nemal spoliehat na tych doktorov, ale ozaj cakat co bude, lebo to je potom take divne..aj ja som sa pristihla, ze cakam dievku a ked pride chalan budem co sklamana? tak to teda nie...pripravujem sa co Boh chcel dat, a aj ze to moze byt krasne chlapciatko... 😉

petka296
12. máj 2012

@anika159 pekne mena si vybrala, uz len ukecat manzela 🙂 Ja budem rodit v MT a ty?

anika159
12. máj 2012

@petka296 bratislava ruzinov ... Som sa nevedela rozhodnut tak sok si lossla 🙂 a vysiel ruzinov🙂))

ladore
12. máj 2012

@petka296 jej aj ty, aj ja tak to sa možno aj stretneme 🙂

veronika66
12. máj 2012

Ahojte baby 🙂 kedy ste postavili postieľku pre bábätko ? Teda koľko pred pôrodom? Ja mám ešte asi tri týždne tak či je už na čase 😀 😀 😀

mirka1210
12. máj 2012

@lucy125 kúpila som nanny monitor - tiež počúvam naň len chváli 🙂 pri prvých dvoch som nemala, ale teraz som ešte vyplašenejšia,tak sme radšej kúpili 😉 nebudem musieť držať celonočnú stráž a mykať sa na to,že ježiši ja som zaspala....dobre buchnuté však 😀 ale takto som fungovala pri poslednej 😝 snažila som sa nezaspať a stále ju pozorovať 😀 😀 😀 a keď som sa pristihla,že som zaspala už aj som letela k postieľke pozorovať či dýcha 😀

mirka1210
12. máj 2012

@veronika66 aj my budeme mať Miška 🙂

macuka
12. máj 2012

@veronika66 uz postav, budes mat pokoj.... 😉

veronika66
12. máj 2012

tiež si myslím 🙂

jana3720
12. máj 2012

@macuka no ja rozprávam že to je jedno ale keby bolo ešte dievčatko tak by som bola happy 😀 aspoň by boli dve dievky približne v rovnakom veku ,ale na tom nezáleži hlavná vec nech su zdrave a budem najšťastnejšia mamina 🙂

marianax
12. máj 2012

@ladore no teda co ta tak nastvala to nevidela ze si tehu? 😕

marianax
12. máj 2012

@petka296 neboj moja urcite budes vediet co su to kontrakcie su pravidelne ale moze ti napr. odist hlienova zatka to je taky vytok krvavy ale nie uplne cista krv len taky akoby hlien 🙂 ja som takto mala pri prvom nemala som vobec bolesti 🙂

marianax
12. máj 2012

@1ivanka1 no ja citim maleho rano ked vstanem a potom este doobeda a pocas dna no dost casto ale to je aj preto lebo nie som viacrodicka a tie pocituju pohyby castejsie 🙂

marianax
12. máj 2012

@veronika66 jej ja mam vtedy predpokladany termin cisaraku ale este to nie je iste 🙂

marianax
12. máj 2012

@lulu1988 nooo na 3cm to moze byt naozaj uz coskoro moja 🙂 drzim palceky neboj nestresuj a tes sa my tu este budeme fucat a ty uz budes po 😀

veronika66
12. máj 2012

@marianax podľa čoho povie doktor že bude cisárský ? Alebo to sama chceš alebo prečo? 🙂

marianax
12. máj 2012

@veronika66 mne postavi manzelik ked budem v porodnici 😀

veronika66
12. máj 2012

ja som to tiež tak chcela že keď pojdem do porodnice že to doma pekne nachystá, ale asi mu ju dám postaviť skorej a ja si to pekne nazdobím skorej ako odidem do nemocnice 😀 😀 😀

marianax
12. máj 2012

@veronika66 no ja to mam odporucane kvoli srdiecku nemozem tlacit ale ak nemas ziadne zdravotne problemy mozes kludne rodit normalne ja som normalne porodila 4deticky 🙂 no teraz to musim takto 🙂

marianax
12. máj 2012

Ahojte gulky moje ledva vas stiham citat 🙂 ako sa mi mate ja akoby kazdym dnom horsie ale moze to byt aj psychykou lebo uz mi je tazko a chcem to mat za sebou samozrejme ako vsetky ze 🙂 v noci wc cez den ma maly tlaci tak co hocikedy sa az chytim zo spodu ci nevypadne a v utorok idem na poradnu tak som naozaj veeelmi zvedava co mi povie dufam ze sa neotvaram alebo nieco podobne a neposle ma do nemocky nemal by mi kto s detmi ostat ☹ ale nechcem predbiehat to vsetko ta psychyka a hormony ci co 😅

marianax
12. máj 2012

Este som sa chcela opytat ci sa vam sniva s malinkymi mne sa asi za 3dni dva krat snivalo aj dnes ze som uz kocikovala juuuuuuuuuuj 😀

cucuc
12. máj 2012

@marianax Ahoj 🙂 No mne sa minule snívalo že sme s malinkym a mm boli niekde pri jazere alebo mori alebo čo to bolo. A začali tam po nás nejakí Arabi strielať 😕 Tak som s malým v náručí skočila do vody a plávala preč. Ja mávam hrozne divoké sny v poslednej dobe, túto noc sa mi snívalo že ma naháňali nejaké psy. Ale to bola reakcia na predvčerajší zážitok keď na ulici jednému pánovi ušiel rotvajler a rozbehol sa rovno na mňa, skočil mi na brucho, bol mi až po krk. Tak som začala kričať, hrozne som sa zľakla. A ten pán v pohode, že on mi neublíži, veď má len rok. Nevedel ho chytiť, vôbec ho ten pes nepočúval. No bol jak odtrhnutý, robil tam kolečká a po každom kole sa rútil na mňa a skákal na mňa. Tak som sa snažila aspoň kryť si bruško, no hrozný zážitok. Úplne som sa klepala. Dúfam, že z toho malý nebude mať nejaký šok alebo čo.

monuska342
12. máj 2012

ahojte baby aj planujete niektora rodit s epi?ja sa neviem rozhodnut 😒

majam27
12. máj 2012

@anulienka_nr no nakoniec veru asi aj idem do nr rodit 🙂 takze sa mozno vidime 😉

miskaska
12. máj 2012

Ahojte, ja som mala strašnú noc, dostala som kŕč do lýtka, vyskočila som z postele, že ho rozchodím a v tom bum aj do druhého lýtka, nedokázala som stáť, sedela som na posteli a ochkala, priateľ pri mne a furt som sa z jeho pomocou snažila vstať a nič, sa zdalo, že povolilo a opäť..no hrôza, tá bolesť..potom sa mi podarilo vstať a behala som po byte, kým to neprešlo a vypila magnézium. Takže od dnes ho pijem pravidelne, také kŕče som ešte nezažila, ma nohy bolia ešte teraz. Som sa celú noc bála natiahnuť nohy v posteli, že to opäť príde a malý sa len vrtel a vrtel - takže som toho nenaspala.
Dnes ideme po kočík,kupujeme z druhej ruky, tak dúfam, že budeme spokojní všetci traja 🙂 .

monuska342
12. máj 2012

@miskaska tak to poznam skoro kazdu noc 🙄 vacsinou pomaha natiahnut nohu alebo masirovat...ale je to hrozne a o paleni zahy ani nehovorim 😒

miskaska
12. máj 2012

@monuska342 No tak toto zažívať každú noc, tak sa zbláznim...kŕč v jednej nohe ešte rozchodím, ale naraz v oboch. Mne pomáha vtedy chodiť a chodiť, kým to nepovolí. Ja našťastie mám celkom pohodové tehotenstvo, ale posledné dni mi aj brucho akosi tvrdlo, takže asi mi chýba to magnézium.

monuska342
12. máj 2012

@miskaska ved uz sa neviem dockat porodu je to strasne ja magnezium neberiem aj ked sa mi uz skracuje krcok dr hovoril ze mam mat kludovy rezim ale kedze mam maleho syna tak musim stale za nim behat....dufam ze vydrzim aspon do 37tt...aj ja mam celkom pohodove tehotenstvo az na nevolnosti ktore boli skoro do 5 mesiaca...a najaktivnejsia som bola v druhom trimestri 🙂

anulienka_nr
12. máj 2012

@majam27 ak neporodím skôr...., dnes sa mi zdá že mi kleslo bruško a malá dosť nalieha a kríže ma bolia brutál ale to môže byť aj zmenou času..