Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 no ahoj moja,tak dnešný deň ti zbehol ani nevieš jak čo 🙂 ja som pre zmenu dnes oddychovala doobedu sme mali krásne počasie ta že ideme večer niečo ugrilovať vybrala som kuracie diely dala ich do pacu a poobede taký lejak a vietor a ochladenie no hroza ☹ tak večeru sme mali pečené diely v rure 🙂 dúfam že kým malý sa narodí ta stihneme ešte niečo ugrilovať 😉
žienký už máte prichystanú tašku do pôrodnice? bo ja si myslím že mám ešte stále čas 😅 aspoň ten čas ešte chem mať aspoň tri mesiace 😅
@1ivanka1 Fuha trhať bez inejkcie? však to sa možeš od bolesti zblázniťpotom. Mńa moja gynekol. varovala, že ak mi má zubar robiť niečo moc bolestivé, aby to nechal po porode, že ten šok a bolesť možu vyvolať porod už do pár hod 😒 😒 😒 tak neviem.Však veru ona je odborník, uvidíš čo ti povie, alebo navrhne.Možno stačí len vyvrta´t a bude dobre na pár mesiacov a potom ti ho dokončí po porode.
@adulka165 No mne robí sono na každej poradni, palpačne vyšetrí, zmeria bruško a urobí sono. Ako ťa potom vyšetruje? Sice nie vždy mi povie váhu, ale sono, prietoky, srdiečko a spol. robí vždycky. 😉 😉 Takže Ľuboško po ocinovi, mi budeme mať Martinka, ale ocino je Peter, tak rozhodol, že nechce meno po sebe. Každý chlap je hrdý, keď má syna, tak viem, že tvoj je radosťou bez seba. 😀 😀 😀 Aj moj si vymodlil syna a má ho. 🙂 🙂 Veru hlavne nech bude zdravý a bude to všetko ok.Na pohlaví nezáleží. 🙂 🙂 🙂
@jana3720 Ja už mám všetko, len hyg. veci mi chýbaju tam. 🙂 🙂 🙂 taká je plná, že ocino sa smial, či idem na 3 týždne k moru, nie na 6 dní do nemocky.Veru dnes mi deń utiekol, ešte máme aj s maželom 5. výr. svadby dnes, tak sme konečne sami, otvorili sma šampanské, zmrzku a oslavujeme trošku. 🙂 🙂 🙂 Ako darček sme si dali urobiť strieborné retiazky na krk, s menom nášho malinkého- Martinko.Sice budu až o 10 dní ale to už neva. veru doobeda mse boli v meste, super bolo a od našich sme išli domov, zima, vietor, zmokli sme strašne, som rada, že zajtra len domka budem.A v pond. ráno poradňa v nemocke, už som strašne zvedavá na to. 😉 😉 😉 Mali by mi dať termín sekcie, uvidíme.Juj aj ja by som grilovala, ale smola, nemáme kde, jedina, že by na balkone?
Ahojte baby, pozerám , že niektorým sa to poriadne blíži. Ja mám termín až 26. 06. baliť tašku do nemocky budem až od 37 tt aby som to náhodou neprivolala 🙂 Ale začína mi byť poriadne ťažko, bruško rastie riadne a mám problémy s dýchaním včera ma strašne tlačilo na hrudi.......stalo sa to niektorej? A o spánku ani nehovorím a kríže to je pohroma........no ale sa sťažujem čo 😉 Malinká v brušku kope poriadne 😝
@chelonka Aj my máme už dávno postielku poskladanu, v tom hniezdo, kolotoč, baldachýn, aj vankušik a paplonik v návlečkách navlečený, kočík už prichystaný na komplet na vychádzku,v skrini všetko poprané a ožehlené len malinký nám tu chýba stále, ale hádam sa už do 3 týždnov dočkáme a budeme ho mať domka. 🙂 🙂
@kari55 Juj moja, ja to má tiež asi od 35tt a stále sa to zhoršuje, tým ťa nechcem straši´t. ja už v pond. začínam 38tt, ledva fučím, ledva sa prevrátim z boka na bok ☹ ☹ ☹ nohy opuchnuté, stále na wcko chodím, malý je dávno dolu hlávkou a nenormálne kope nožkami do boku a hlávkou tlačí na mechur.Keď spím denne 4h je to zázrak, v noci zaspávam až okolo 4h nadránom, takže nie si v tom sama. ale nejako to už prežijeme 🙂 🙂 🙂
Tak ja sa budem tento týždeň venovať nakupovaniu vecí do pôrodnice 🙂 Aj tak začínam byť čím ďalej tým viac nepohyblivá a skoro unavená tak by som tie obchody asi už mala absolvovať 🙂 🙂 Vecičiek pre babulo mám veľa lebo čakám druhé dievčatko a po dcérke mám toho dosť ale stále ma láka nakupovať nové vecičky a tak som si povedala , že sa takýmto oddeleniam vyhnem 🙂 🙂 🙂 🙂 pretože aj tak neviem odolať 😕 😕
Ja si tak pomaly chystam veci do pôrodnice na jednu kôpku, ale ten zoznam z Kramárov sa mi nezdá až príliš dlhý - takže už mám skoro všetko. Dnes sme kúpili kočík, keďže je z druhej ruky, budem musieť niečo z neho poprať, aby ho mal čistučký. Bola som v lekárni kúpiť olivový olej na natieranie bábätka a priateľ sa zhrozil nad cenou mini flaštičky, že v potravinách vyjde lacnejšie 😀 .
@jana3720 Ďakujeme pekne 🙂 🙂 🙂 aj za pozvanie aj za gratuláciu.No jasné, že sme si istý že to bude na 100% chlapec, mám aj dvd aj foto z 3D sona a má všetky mužské pohlavné orgány 😀 😀 😀 pekne videtelné. Hovorím nám to už potvrdila naša Dr. v 19tt potom na 3D sone v 21tt a Dr tos tále opakuje, že či viem, že to bude chlapec 😀 😀 😀+má ešte aj placentu vzadu k tomu další dokaz jeho mužnosti.Adamko, pekné meno, kamoška bude mať Adamka ak to bude chlapec. 🙂
@kari55 Na chrbáte ani ja neviem dýcha´t, ale neboj malý ešte zlezie nižšie ako moj, ten má už hlavičku narvanu na mechure a krčku a potom už budeš mocť dýcha´t, ani páliť záha ťa potom nebude, je to uplne normálne, musíme si zvyknuť na to 😉
@chelonka Aj ja tašku na komplet okrem mojich hyg. vecí, ktoré denne požívam, akurát riešim ako ju zapnem, narvaná je strašne 😉 my máme v detskej izbe stále, aj kočík, aj postielku, už len malinký chýba 😀 😀 😀
ahojte babulky. Vcera som bola prvy krat na poradni v nemocnici, som 37.tyzdni tehotenstva, doktor povedal ze som na jeden prst uz otvorena, a ze maly sa uz pripravuje na prichod, vcera poobede sa mi aj spustil taky krvavy hlien a trvalo to az do rana, mozno uz aj ta hlienova zatka povolila,len ma velmi prekvapilo to, a neviem ci je to v poriadku, ze na monitor a prietoky ma objednali az na 22.5. co sa mi zda velmi neskoro, kedze mam termin 2.6., prosim, neviete mi poradit, ci je to tak spravne a v poriadku? lebo mne to pride velmi neskoro, a malo by sa to kontrolovat kazdy tyzden, nie?ale sestricka od lekara povedala, ze je to ok. ja som uplne zmatena z toho vsetkeho. Dakujem a krasny vecer prajem.

@adulka165 hm inak mne robí ultrazvuk na každej kontrole...