Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@monuska342 Aj ja už mám odsávačku sterilizovanu, aj dve tašky zbalené.No mńa už dva mesiace moja gynekol. pripravovala na sekciemastila hrádzu nič, lebo som bola presvedčená, že idem sekciou.A teraz na poradni v nemocke ma šokli, že uvidíme, na ´dalšiu poradnu v pond. 21.05.či budem otvorená, alebo nie, že keby hej a neboli by problémy odrodili by ma normálne, ak nie hádam mi daju termín sekcie, lebo, že normálne rodiť možem už aj dnes,ale na sekciu musím dokončiť 38tt a ten končím 21.05.vtedy mám aj poradňu, tak ma opať nechali v neistote a neviem ani na čo sa mám pripraviť, moja psychika tým velmi trpí. ☹ ☹
@lucy125 Zdá sa mi to inak dosť od veci, veď v podstate jediný dôvod prečo ťa od začiatku hnali na cisársky je že si po umelom, nie? Čo som teda ešte nepočula inde že by bol dôvod na sekciu. A keď už si sa s tým zžila, tak teraz zase rozprávajú inak a vlastne ani sami nevedia. Divné...
@cucuc No však to, aj som rátala s normálnym, potom ma nahnali do tohoto, predoperačné a pod a teraz zase otáčaju a nevedia sa dohodnuť a zase to skončilo len na mne. 😒 😒 Veru je to celé divné, keď sa ani Dr. porodnici nevedia zhodnuť na jednej diagnoze, ale čože s tým aj narobím, som len v ich rukách. 😒
moja materska knizka sa nasla 🙂 bola u sestricky🙂
Babky prosim vas cvicite niektora hradzu s EPI NO? ja som si to kupila a snazim sa na sebe "makat" ale akosi mi to nejde:(
Joj spala som sice dobre... Ale ocisom teraz otvorila rozmyslam co robit maly si kope vcera tlacil dole ze joj sommyslela ze vypadne🙂)
Ach jaj Babulky. Zase naprd rano,v noci som od 1 rana nespala vobec som sa nemohla ulozit ani na jednu stranu ☹ tak ma boli pod lopatkami juj ☹
Maminy, neviete náhodou niektorá, či sa na Antolskej platí aj poplatok za sekciu??
baby, ako casto a ake pohyby dietatka citite teraz v tychto posl.tyzdnoch?
kua baby neviem sa upokojit. som nervozna jak pred maturitou. akonahle sa uvolni porodna sala idem na zatazovy test aby zistili jak drobcek reaguje na vyvolane kontrakcie. ak to dopadne dobre, zajtra rano mam porod, ak zle, moze nastat akutna sekcia.
@michelle1984 držím palce isto všetko dobre dopadne hlavne kľud 🙂 🙂
@michelle1984 budeme na teba isto všetky myslieť 🙂, potom nám napíšeš ako to prebiehalo.
@michelle1984 drzim palce! A dopadne to dobre🙂 uvidis🙂
krasny dnik babulky. Prosim vas, neviete co to moze byt, ked nemozem uz druhy den chodit kvoli bolesti chrbta, tam tesne nad zadkom ma boli cely spodok, ledva prejdem na zachod, a nehovorim o tom, ze uz neprejdem dole ani hore schodmi, a dva dni ma aj prehana. V piatok som bola na poradni, na jeden prst otvorena, doktor ze maly uz sa chysta. Ale ta bolest chrbta, stale by som plakala , s kazdym krokom. A maleho citim az niekde v "suske" inac stale sa mrvi, par krat mi cez den stvrdne brusko, ale inac ziadne bolesti ako kontrakcie alebo len mozno o nich neviem. jaaaaaaaaaaaaaaaj, keby som vedela co je spravne alebo nie. MYslite ze mam volat lekarovi? ☹ dakujeem moc.
@katulatko No ja tomu vravim ze ma boli trtač🙂 a boli ma to uz davnejsie. Posledny tyzden sa to vystupnovalo ale mne to skor prekaza ked sedim, alebo sa mam v posteli otocit ...ale ziadna strasna bolest len take neprijemne. No a prehana ma uz asi dva tyzdne. Ale krcok mam stale 2,5cm ....vraj tak skoro nerodime
@michelle1984 drzim paste!
@dalilali musi niekde poriadne tlacit, lebo je to bolest, proste boli to. A to este nerodim 🙂 a boli to 🙂 ach jaj. A mne ta chodza tak velmi chyba, este by som nieco vymyslala do porodu, a takto nemozem. Vsetci mi naokolo hovoria, ze uz doma dlho nepobudnem, ale kedy to uz priiiiiiiiiiiide 🙂mozno ma potrapi az do terminu 2.6. a to sa ja zblaaaaaaaaaaaaaznim :(
@katulatko on sa este moze trosku posunut a prestane ta to az tak boliet 🙂 ja som mala zasa neznesitelne bolesti v 3 a 4 mesiaci v podbrusku som nevladala chodit a potom v 5 tom sa to uvolnilo a teraz nejak zo dna na den som prestala vladat tazko sa mi dycha nezvladnem ani povysavat a to mame termin az okolo 20.6

@lucy125 a ako by si chcela ist ty?ja tiez nemam mast na hemeroidy a ani pri prvom som nemala...tasku mam zbalenu uz celu dnes som dokonca uz aj odsavacku sterilizovala 🙂 pre istotu 😉