Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
nieviem ktorá ste tu písali že ste vyhrali zlavu na odber pupočníkovej krvy ... mne tiež volali dneská , ja neviem čo si o tom mám myslieť nie je to biznis ? veľa som o tom čítala aj tu sme sa o tom už bavili aj videoreportáž tušim z reflexu či z stv som kukala veľa ludí je za a vela proti kto sa v tom má vyznať... 😖
@lucy125 snad to kazdu chvilu pride. Ja som si teraz vsimla ze sa mi tvoria na zadku a normalne som si poplakala 😒
@veronika66 Ja už mám postielku postavenu asi 2 mesiace vkuse 🙂 🙂 +je tam všetko baldychýn, hniezdo, návlečky, hračky... 🙂 🙂
@veronika66 ja mám ten istý termín a rozmýšlam práve nad tým istým...🙂 miesto pre postielku je nachystané, ale akosi stále neviem, či ju už postaviť, či sa na ňu nebude zbytočne prášiť a či nestačí, ak ju manžel postaví, kým budem v pôrodnici...ale zas na druhej strane sa na ňu teším a neviem sa dočkať.... 😀
@bambulka248 Prosím ťa strie nech ťa netrápia, ja neviem, mńa to vobec netrápi.Su doležitejšie veci, ako toto,neboj porodiš, začneš krémovať cviči´t chudneš aj strie odídu. 🙂
@bambulka248 ja ho používam od asi 20 tt a som fakt že spokojná a zadok a stehna som vôbec nemastila a teraz mám na tom dosť výrazne strie.Skús ten krém ja ho dávam už teraz aj na zadok a stehna a trosku akoby mi to zmiernilo tak vyskúšaj snaď pomôže lebo aj mne ho poradili skúsenejšie tehuľky 🙂
@kuriatko21 však aj ja by som ju dala manželovi postaviť už dnes najradšej a ja si ju ozdobím so všetkým ale aby sa mi na ňu neprášilo ešte 3 týždne ale počkám do najbližšej poradne v nemocnici a potom sa do toho pustím 🙂
@adulka165 oni tuším volajú každému, kto sa zapojil do tej súťaže o kočík... Ja si osobne myslím, že je to v prvom rade biznis... Stojí to strašne veľa peňazí a oni vedia, že maminky sú náchylné urobiť pre svoje detičky všetko na svete, tak to využívajú. Ak je to také prepotrebné, ako tvrdia, malo by to teda byť zakomponované do normálnej zdrav. starostlivosti...
@veronika66 jaj pride muzicek a hned bezime do lekarne. Neviem akosi som neratala s tym ze by sa mi vytvorili strie ale teraz ked si to vezmem tak aj moja maminka ma strie po celom bruchu aj na stehnach, takze nejaka dedicna elasticita pokozky asi nehrozi. takze som teraz v takom malom soku
@lucy125 no dufam ze sa aspon nebudu zvacsovat .... :( neviem preco ma to tak zobralo, asi preto ze som s tymto kozmetickym problemikom akosi neratala. Som sa natierala a myslela som ze to staci.
@veronika66 a co sa tyka postielky ja som len v 34tt ale kolisku mam uz pripravenu aj s hniezdom a vsetkym. Tiez som myslela na to ze v panelakoch sa straaasne prasi ale nemohla som si pomoct. Myslim ze ty si uz kludne mozes urobit radost tym ze ju postavis 🙂
@kuriatko21 😀 no teda vidis a moja ma zase odspodu pozerala v 5mesiaci posledny krat vcera mi vzala len ster je fakt zaujimave ake su rozdiely medzi gynekologmi kazdy ma iny system 😕
@bambulka248 aj moja mama ma strie ale ja som s tím nerátala mala som celkom fajn postavu a teraz je to na tom zadku a stehnách cele popraskané ale však čo už narobíme 🙂 🙂 a počkám ešte do tej najbližšej poradne a potom to poriešime 🙂
@veronika66 tak uz to nepotrva dlho tak nech sa to aspon nezvacsuje. Ale brucho si sledujem a kremujem a na zadok som akosi pozabudla .. a hned mi to vratil. No mini suknu uz asi nikdy neobleciem ☹
@bambulka248 ale áno oblečieš 🙂 da sa to po pôrode robiť v nejakých štúdiách krásy a úplne to zmizne su na to špeciálne krémy tak hlavu hore 🙂
@veronika66 vazne? 🙂 ja som citala ze odstranit sa to uz neda. Ale ak hej tak to by bolo super 😀
@bambulka248
@veronika66 .... kocky, no tie strije, to su potvory. Pri prvej dcerke som pribrala viac do zadku a do stehien, aj brusko som mala velke, ale chvalabohu strie sa mi vyhli. Teraz pri druhej, som nepribrala so stehien ani do zadku, stale nosim povodne velkosti, len sa mi zacala rozchadzat koza okolo pupku, tak ju mam skoro popraskanu celu, mastim, kremikujem, olejcekujem, ale mala sa mi tlaci strasne dopredu, normalne ma to boli kazdy den, ako rastie - no neviem, ako to zvladnem este mesiac ju nosit takto, ved sa mi pupok uplne rozpadne ... pomooooc 😢
@emka1 no keby aspon to kremovanie zaberalo. ja sa kremujem 2x denne mastnym olejom babylove mama masaze pri sprchach, nie velmi tepla voda ..... vela vody pijem .... a aj tak to prislo a som zvedava co sa bude diat este 6 tyzdnov
@bambulka248 hej som o tom veľa čítala lebo fakt som ešte mladá n a to aby som behala zahalená ako Indka ale som sa hneď aj ukludnila keď som sa dočítala že to sa dá aby to zmizlo ja som s 51kg teraz na 74 čo je plus 23 kg 😀 😀
@veronika66 ja som pribrala zatial 14kg ale este to ide hore 😀 No ved toto..... aby som 22rocna chodila zahalena a ja milujem kratke sukne a saty, lebo som nizka a v dlhsich vyzeram jak tienidlo na lampu 😀 Nehovoriac o tom ze sa chcem v klude vyzliect do plaviek ..... Planujem v zivote iba jedno dietatko, tesim sa nan a lubim ho, ale nemusi ma celu dokalicit 🙂
@bambulka248
@veronika66 ... musime vydrzat, ja som mala po prvom porode dost velke brusko este par tyzdnov, maternica kym sa stiahne do povodneho stavu, tak to chvilu trva, asi po 3 mesiacoch som uz vyzerala ako v povodnom stave. Ved mastit brusko sa odporuca aj po porode asi do 3 mesiacov, aby sa koza zregenerovala. Ak vsak planujete aj dalsie deti, strie nerieste hned po prvom porode chirurgicky ani laserom - mohli by vam to pri dalsom tehotenstve viac uskodit.
@bambulka248 ... z tej vahy si nic nerob, ja som pribrala 14 kg pri prvej, z toho som 10 kg nechala po porode v porodnici a 4 kg isli pomaly dole - kojenim sa rychlo chudne. Neboj, behanim okolo dietata rychlo schudnes, nebudes sa mat kedy ani najest 😀
@bambulka248 😀 😀 tak ja som len 165cm čiže tiež krpec 🙂 🙂 ale však bude dobre budeme krémovať a cvičiť a odíde to 😀 a v ktorej nemocnici budeš ?
@emka1 no to som citala ja ze vela babam sa stalo ze pocas tehu ani jedna stra a potom po porode cele popraskali takze treba staaale vela natierat 🙂 uvidim aky bude rozsah skod a podla toho sa rozhodnem ci pouzijem nejaku chirurgiu alebo laser, ale viac deticiek nechcem, takze by to malo byt ok.
@veronika66 pevne verim ze hej 😀 ja mam 161cm 😀 Budem v Novych Zamkoch.... a ty?
@emka1 no to dufam. Ja som odjakziva papkac a v tehu som sa prestala ovladat
@bambulka248 Tak som volala do Sociálnej, že prídu zajtra lebo splatnosť je vraj 17teho čo nechápem, lebo odkedy som na Pnke t. j. od 05.10.2011 mi vždy prišli peniaze 16teho teraz zrazu 17teho tak som zvedavá na to. 😒
@jankalac
@kuriatko21 dík za názor ako tiež som tak viac naklonená ktomu že je to biznis... ešte pokecám s mužom a švagrinou čo má 2 detičky a uvidím zajtra o 17 tej mi majú volať ako som sa rozhodla
@bambulka248 no ja na kramároch aj to mám blízko 🙂 🙂 a bude dobre

@veronika66 lebo ja som sa poctivo mastila olejom babylove mama ale stehna a zadok priznavam ze som zanedbavala..... a teraz pozeram ze zacinam praskat ☹ na bruchu zatial nevidim ale ked sa prizriem mam pocit akoby mi presvitali take fialove zilky - strie to zatial niesu ale bojim sa ci to nieje predzvest. Strasne som z toho nestastna ☹ skusim kupit aj tento krem co ty pises... snad to aspon zabrani zvacsovaniu alebo co.....