Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@alicia28 jasne že personalu musíš veriť inak sa neda 😀 😀 😀 ved partner alebo rodina pri porode tam nesluži jak kontrola personalu, ale psychycka a niekedy aj fyzicka podpora počas prvej a druhej doby porodnej. bo ževraj si v tedy takmer celý čas sama, presonal ta pride kuknut a skontrolovať len sem a tam
@cruellka no niekedy ked som cakavala u mojho dr na 218tke, tak som pozrela na koniec chodby a bola som zhrozena, ze kolko tam je bab, ale niekedy to islo dost rychlo.... neviem kolko bude trvat ten monitor, ci nejakych 15min alebo pol hodinu.... a kazdy tyzden takto chodit s brusiskom, to je dost.... mne uz sa nechce ani do obchodu chodit 😉
@jana3720 ja mám poradnu v pond. tak som tiež zvedavá. No hlavne, že máš všetko doma 😉pobali´t je to najmenej.
@anika159 Ja by som sa Epi bála, lebo tu v TO nevedia ani spinál do chrbáta pichnut nieto ešte do miechy, u nás by som to neriskovala ☹ ☹ Kolko si platila za zamluvnenie porodnika? 😉
@chelonka Aha no ja neviem, ja mám zbalené, aj také, aj také, však uvidím, čo budem potrebovať a aj tie plachty pod seba mám zbalené 😉 😉
Dobré ránko 🙂
Toto bola moja najhoršia noc asi mala som strašné bolesti v podbrušku, už som si myslela že pôjdeme ... ale po hodine to prešlo ani som sa pohnúť nevedela.Ak to boli ti poslíčkovia tak sa pri pôrode asi zbláznim 😒
Čauko baby, min. týždeň som myslela, že už každú chvíľu porodím a tento týždeň som tak v pohode, že sa obávam, že budem posledná ja. žiadne príznaky, náznaky, nič...krčok drží jak šlak (a to ho mám operovaný), cítim sa v poho, v noci už zas môžem spávať... Akurát teda funím... Niekto tu spomínal epidurálku, ako ste na tom vy? Ja by som najradšej bola hrdinka a zvládla všetko úplne normálka prirodzene, ale kdesi v kútiku si hovorím, či si ju predsalen nedať a neuľahčiť si to, keď sa dá....Ako ste rozhodnuté vy? 😒
@kuriatko21 takisto ako ty..najednej strane i hovorim kolko bab to zvladli ale nieco mi aj hovori ze hm... Co ked... Aspon mat tu moznost mi pride lahsie... Je to dilema.....
@kuriatko21 po mojích nočných silných bolestiach čo mávam si ju určite dám už som rozhodnutá 🙂 a to mi povedala doktorka že sú len poslíčkovia, keď prídu ozajstné kontrakcie tak to bude o dosť silnejšie tak ja si dám epidurálku určite 🙂
@anika159 ja som nad ňou tiež vždy uvažovala/teraz 3x 😀 😀 / ale nemala som ani raz 😉 po druhej som si povedala,že v živote viac - buď sekcia alebo epidurál 😀 a teraz pôjdem zas bez nej 😉 je to lepšie pre bábo,nakoľko som počula,že to môže skončiť kliešťovým pôrodom,či nečakanou sekciou 😠 tak buďme z toho múdre????čo má byť,to bude - ja len dúfam,že tento nebude horší ako ten druhý pôrod,lebo to si už fakt neviem predstaviť ☹ a prah bolesti mám hodne vysokýýýýý 😉
pekne ranko prajem. vcera o 14.-tej sa nam sekciou narodila krasna dcerka Sara s vahou 1800g. malicka je ubytovana na jyske a ja na sestonedeli a budem za nou chodievat. pri sebe ju zatial nemozem mat. ked som ju pocula a potom videla som sa od stastia rozplakala. hlavicku ma malinku a uz kopu vlaskov. na to aky to je drobec ma teda riadny hlas 😉 esteraz vam vsetkym dakujem za podporu 🙂 budem priebezne pisat co nove.
@michelle1984 gratulujem a prajem vela, vela zdravicka 🙂
@michelle1984 Aký drobček. Želám Vám obom len to najlepšie.
@michelle1984 Blahoželám k maličkej, nech pekne rastie a priberá a nech ju máš čím skôr pri sebe.. Držte sa! 🙂
baby, uz ste riesili nieco ohladom toho Prispevku pri narodeni dietata, a Pridavku k prispevku pri nar. d. ????? Ci staci zacat behat s papiermi az po porode? 😕
@michelle1984 gratulujem, a hlavne veeeeela zdravicka...dievcata su velke bojovnicky, tak vela sil vam obidvom! 😉
@michelle1984 joj moja,tak už to máte obe za sebou 🙂 blahoželám 🙂 a že je maličká 🙂 z toho si nič nerob 😉 ona ešte predbehne aj tých čo prídu na svet 3kg 😉 všetko dobré,hlavne veľa zdravíčka malinkej i mamičke 🙂 ja poznám jedno dievčatko,ktoré sa narodilo v 24.tt a malo 800g 😕 teraz je to slečna,ktorej ťažko hľadať páru - v škôlke si ju nevedia vynachváliť,nakoľko je veľmi až nadpriemerne šikovná a inteligentná 🙂 takže z tej váhy si nič nerob,všetko bude dobré 🙂 držkajte sa 🙂

@lucy125 Ahoj ja som sa sem už dávnejšie pridala ale velmi neprispievam.Neboj určite nebudeš posledná,práveže ako to tu čítam myslím,že posledná budem ja.V pondelok som bola u dr.a krčok ešte drží nemám ani žiadnych poslíčkov ani nič normálne tu kočkám závidím že už to budú mat za sebou 🙂