icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

veronika66
20. máj 2012

@michelle1984 tak to som ešte nepočula ale s tým sa natieru deťi už niekolko desaťročí a zrazu takéto zistenie ???

lucy125
20. máj 2012

@michelle1984 No tak to je sila, aviril je podla mna naj olejček pre deti, to kedy zistili? 😒 😒

monuska342
20. máj 2012

@keira
@1ivanka1 ale mna to boli tak hrozne ze tuto noc nebudem ani spat....asi skocim rano k zubarovi ☹

miskaska
20. máj 2012

@michelle1984 Podľa mňa je to individuálne, jednému bábätku to môže vyhovovať a inému nie.

keira
20. máj 2012

@monuska342 mna zas chytila dnes taka bolest krizov aj v oblasti bruska, ze ktovie, co to bolo 😖

mirka1210
20. máj 2012

@veronika66 ja som ani nevedela,kedy ma nastrihli 😉 a to šitie zas nie je také strašné 😉 nie je to ani tak bolestivé,ako len také nepríjemné 😒 ale vtedy ti to už je jedno 🙂 si šťastná,že drobček už je na svete 🙂 a najhoršie je to tie prvé dni,skrátka je to rana-šitá,treba dodržovať hygienu,často umývať po návšteve Wc,bez mydiel,najlepšie studenkavou vodou a vetrať...opatrne sadať a vstávať z postele...po niekoľkých dňoch to pekne už odzneje,že si to už potom ani neuvedomuješ 😉

marianax
20. máj 2012

@katarinahl a bolesti nemas ziadne? neviem moja ja ako sa poznam sla by som na prehliadku nech ta pozru 🙂

mirka1210
20. máj 2012

@chelonka veľmi záleží jasné od pôrodníka ☹ ale hlavne od teba...treba počúvať a netlačiť,keď nemáš,oni ti povedia,kedy tlačiť 😉

mirka1210
20. máj 2012

@zz134 ja som mala pri prvej len tlaky na konečník 😉 potom odrazu prišli kontrakcie každé 2min a to sme už aj leteli do pôrodnice 🙂 malá sa narodila veľmi rýchlo 🙂 zbaliť tašku bol dobrý nápad 😀 držkaj sa 😉

mata1976
20. máj 2012

@katarinahl mne presne takto zacal porod, zacala som krvacat potom mi odisla zatka a uz to slo. urcite by som isla k lekarovi nech ta pozriet ci sa neotvaras.

lucy125
20. máj 2012

Baby keď by mi odišla zátka hlienová, ako to má vobec vyzerať? Asi blbá otázka ale ja fakt neviem 😒 😒 A ešte jedna otázka, tie čo máte doma monitory dychu, aj beriete ich do nemocky? 😉

riela
20. máj 2012

@1ivanka1, to bola chyba pri kopírovaní 😠, počet sedí. ty a 21zabka21 máte dievčatá. v tom pôvodnom dokumente si na správnom mieste 🙂
takto to je správne s dievčatkami:
alicia28, anulienka_nr, anihra, andrema, bleelka,
cruelka, Emka1, evcek ,gabrielatomino, hrivuska, chelonka, iruzbarska
jankalac , justonka, jajatko, julenka, jakani, kari55, kika1111, katarinahl
lenca6482 lulu1988 lenka_x, ladore, mianpa, , mo7, myska183. Melinduska, macuka, majuska55
natalia777 ,petka296 , riela ,silvia0201, sijust, tinuska436, vebinka25, vierocka222 , zuzulik253,
1ivanka1, 21zabka21

jankalac
20. máj 2012

@lucy125 budes mat taky tmavy alebo krvavy vytok, ja som tak mala pri Samkovi, sobotu mi odisla zatka, pondelok som isla doktorovi, povedal ze este sa nic nedeje a v noci o tretej sme isli na pohotovost, to som mala asi hodinu-dve bolesti , krce, to boli kontrakcie 😉 . na pohotovosti mi az praskla voda, a za 2 hodky bol Samko na svete... dufam ze to tentokrat tiez bude v takomto nejakom poradi, a ze nebudem niekde skrabat steny den-dva v porodnici .... ach jaj...

riela
20. máj 2012

@michelle1984 no to je fajn 😖 dneska som ho kúpila. a tak ponatieram sa ja...

kuriatko21
20. máj 2012

@marianax no pekne, tak už dve "pacientky " doma... 😒 Tak im obom želám, aby boli čím skôr fit a maminka mohla oddychovať.. Inak tých poslíčkov mávam aj ja, doteraz boli skôr tak raz za deň, teraz sa už opakujú každým dňom častejšie, tak som zvedavá, dokedy vydržím ako kinderko. Ale ešte to môže byť dlhoooo...teda na to ako sa cítim až moc dlho.. 😀

lucy125
20. máj 2012

@jankalac Aha ďakujem za info, lebo som myslela, že to je priesvitný hlien, alebo výtok, to mávam často. Zajtra ráno mám poradňu tak uvidíme s akým verdiktom dojde zase Dr. a čím ma opať šokuju 😒

jankalac
20. máj 2012

@lucy125 drzim paste nech je vsetko ok, a nech ta uz nestresuju .... ked ti povedali ze cisarsky a teraz zas mozno normalne... ja idem stredu na kontrolu, uvidime ci sa este dogulam... jazdit tu MHD to je sila, chodia s nami jak so stadom, taka ponatriasana vzdy pridem 😉 tak zajtra napis co nove

veronika66
20. máj 2012

@lucy125 my máme a do nemocnie si ho nevezmeme

mirka1210
20. máj 2012

@lucy125 ani ja ho neberiem do pôrodnice,lebo nerada by som oň prišla 😉 a ako sa poznám,ani mi ho tam nebude treba,lebo doteraz som v pôrodniciach nikdy skoro nezaspala...len som pozerala na tie krásne stvoreniatka 🙂

lucy125
20. máj 2012

@jankalac Ďakujem moja, aj ja dufam, že už zajtra budem vedie´t už na 100% čo a ako. 😉
@veronika66 Aj ja rozmýšlam že do nemocky nezoberiem, len ma to tak napadlo, ale však je tam zdrav. personál, keby nedajbože niečo. 😒

veronika66
20. máj 2012

Dnes mám také silné pálenie záhy akurát takú polhodinku jooj to je nepríjemne že až mávate to niektorá ? Čo je na to dobré aby to prestalo? 😒

lucy125
20. máj 2012

@mirka1210 No však to ma len tak napadlo, ani ja nezoberiem, lebo je to dosť vysoká cena, aby sme oň prišli.

mirka1210
20. máj 2012

@marianax joj,moja,tak sa držte baby 😒 zajtra máš teda už o "zábavu" postarané 😒

lucy125
20. máj 2012

@veronika66 Aj mńa pred pár min pálila záha aj dnes do rána, strašne. Ja som mala na to sirup Gastrotus ten je super, ale už kukám, že tam mám max jednu lyžičku, ale mne fakt pomáha v tomto.

veronika66
20. máj 2012

@lucy125 tak my máme babysense II a to je aj dosť veľké aby sme to do nemocky nosili.Keby som mala to snuza na plienočku tak to asi vezmem ale radšej nie.Ja si myslím že v nemocke si deti budeme tak strážiť ako nikde 🙂

veronika66
20. máj 2012

@lucy125 tak to najskor zajtra môžem kúpiť ale mám to prvykrát v živote 😒 😒

lucy125
20. máj 2012

@veronika66 my máme ten Snooza Go na plienku, ale radšej ho asi nechám doma, však asi moc spať nebudem a keby niečo sestričky snáď dobehnu.

buba12
20. máj 2012

@zz134 ja som si kúpila taký úplne tenučký aby nezabral veľa miesta keďže dúfam že bude teplo 🙂

lucy125
20. máj 2012

@veronika66 Aj ja to mám prvý krát v živote v tehu, ale už asi 3 týždne aj keď nie vkuse, nemám to každý deń, len niekedy, ale je to dos´t nepríjemné a bolestivé. 😒

mirka1210
20. máj 2012

@veronika66 mávam to...jediné čo si na to dávam,že pijem čistú vodu 😒 a pretrpím,potom prejde 😉 ale ešte ani pri jednej som takúto nemala ako teraz pri malom ☹