Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@bambulka248 No aj aj dufam, že to už bude za chvilu, lebo už normálne nevládzem, také su posledné dni vyčerpávajuce 😒 som si to ani takto nepredstavovala.Hádam už bud. víkend bude malinký vedla mńa aj ked ešte v nemocke. 😉 A ty sa ako citiš? všetko ok?
@lucy125 presne tak, spinal. stale som riadne ubolena. mlieko asi na treti den sa mi zacalo. tak odsavam ostosest 😀 najskor mi davali skumavky malinke tak som do nich tak malinko len. teraz uz flasky mi davaju.
@lucy125 No ja sa citim perfektne. Neviem cim to je, ale moj maly je straaasny lenivec, takze ma ani neokopava, len sa obcas tak decentne prevaluje. Sice chodim v noci na wc, ale napriek tomu spim dobre. Dnes som dala rovnych 12 hodin spanku. S muzikom chodime po vyletoch a da sa. 31. mam prvy krat ctg, tak uvidime co bude, ale inak aj vysledky mam v poriadku. Dufam ze aj porod bude takyto v pohode. Len psychycky uz mam toho dost, by som uz chcela vyzerat normalne
@bambulka248 - no bud rada, ze sa este vyspis🙂 mna este niekedy v noci budi moj syn a rano musim svihat z postele, lebo ked je hore, tak hned treba okolo neho kmitat - prebalit, prezliect, dat mu jest a pod... Ja si tak sladko spominam na svoju prvu matersku, ze to som nemusela nic robit, ze aka parada to bola🙂
@lucy125 - neboj, tych par dni uz nejako vydrzis, my mame niektore aj vyse mesiaca do konca - a to budu este horucavy, opuchat nohy a podobne vychytavky🙂
@ladore - tak to uz mas fakt len za par, drz sa! Inak, mna davali na pasy az v 40. tyzdni, co uz som bola dost nervozna... A tesim sa, ze mi este neopuchaju nohy🙂
@alicia28 - no aj mne bolo luto, ked mi maleho na noc odniesli, ale vedela som, ze inak sa neda, lebo som nemohla vstat - bola som na transfuzii a len co som sa posadila, chytali ma mdloby. Uz aj to kojenie bolo problemove, lebo som si ho nemohla vziat z postielky, nastastie mi ho dievcata na izbe podavali.
@miskaska - a aj citis nejake priznaky, ze poslickov a tak? Tak si pekne oddychni a nestresuj sa - ved aj keby si teraz mala rodit, tak babatko uz je celkom pekne vyvinute, ja som sa napriklad narodila o mesiac skor🙂 Drzim palce!
@alllexa1 no zatial si to este uzivam, no uz by som ho chcela mat pri sebe 🙂 Zmiesane pocity. Uz sa straaasne na neho tesim, ale zaroven sa aj bojim co ma caka 🙂
@michelle1984 dodatocne gratulujem k malej a tisko zavidim, ze to mas uz za sebou 🙂
baby aj citite nejake priznaky ze s ablizi porod? lebo ja skoro nic, citim sa dobre az na opuchnutost clenkov a rychlo sa udycham 🙂
@alllexa1 praveze sa citim velmi dobre, iba obcas mi stvrdne brucho, ale to si uvedomujem az teraz, ked sa viac sledujem. Lebo do piatku som bola v tom, ze je vsetko OK. Viem, ze v tom 35. tyzdni je uz babatko celkom velke a vyvinute, ale predsa len, este ma par tyzdnov cas, tak len nech zostane v brusku a rastie.
@zuzu4444
@eemmaa ja tiez nic , ale dufam ze vydrzim do stvrtka, aby som si nemuslela volat sanitku lebo manzel nie je doma 😀 tak len cakam ze jej je dobre v brusku nech tam pekne len este vydrzi a vo stvrtok nam lekar povie kedy ideme do nemocnice a vyvolame porod nech sa pekne narodi uz aby sme boli doma uz styria 🙂 ja neviem v noci spat ,,cez den to celkom ide aj ked nevladzem ale da sa to...ale v noci to je peklo,,,tvrdne mi brucho...vsetko ma boli a rano o 4 som hore a neviem na aku stranu lahnut lebo to boli vsade,.,,,,,,teraz sa nevypim ,,,,potom sa nevyspim......... a ze oddychuj,,,hahaha to su dobre slova,,,ale len slova,,oddychovat budeme az v dochodku
@eemmaa , 🙂 to hovoril lekar aj mne a nakoniec som rodila v 42 tyzdni a to mi museli porod vyvolat lebo dietatko nechcelo same von 😀
a bol august 2009 horko ako v pekle
teraz uz tolko cakat nechcem a preto ledva cakam do stvrtke ze mi povie ze som min na 2 cm otvorena a ide sa do nemocnice a dame to vyvolavackou von, trochu si poskacem na lopte a bude vonku,,uz hadam druhy porod bude jednoduchsi,,,,,ale to sa len spolieham 🙂 ktovie ako to bude skutocne
@bambulka248 ja som doma len od mája a už mi je dlho, momentálne prerábame, takže podľa možností aspoň kus pomáham, aj keď manžel ma šetrí a pravdu povediac ledva fučím
@sperka ty uz to mas za par..... zavidim ti . Ked pridu drobcekovia, tak vsetka nuda odide. 😝

@lucy125 jaaj tak ti zavidim ze budes mat maleho uz o chvilku pri sebe. Neboj bude ti jedno akym sposobom pojde von .