icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

majussska1812
22. máj 2012

@veronika66 Ahoj ... No ja som tiez chodila stale na wecko... Ruky mi netrpnu... Vecer som mala poslickou,to zase bolo jau jau ☹ tak ma aj chrbat boli stale. To je premna hadam najhorsie..

veronika66
22. máj 2012

@majussska1812 no mňa kríže stále bolia a pribudlo aj to trpnutie..

majussska1812
22. máj 2012

Kokos baby co som vcera ale tak od 17 hod mala, brutalne ma boleli prsia, bradavky ma stipali,palili, ako keby sa mi nalievaju az do noci som citila vnich tlak. Normalne som si musela studene prikladat nane. Zacalo to pred tou 17 mala som poslickou,potom ostalo zle,nejako som zaspala potom tie prsia az do noci plus vecer ty poslickovia. dnes mam aj poradnu poobede mala by som to Dr povedat??

majussska1812
22. máj 2012

@veronika66 mna v krizoch ani tak nie,ako pod lopatkami ☹

veronika66
22. máj 2012

@majussska1812 ešte chviľku to nejako musime vydržať 🙂

marianax
22. máj 2012

@michelle1984 ahaa to mas pravdu ja mam planovany tak to bude asi trocha ine ale hlavne ze to mas stastlivo za sebou moja 🙂

marianax
22. máj 2012

@majussska1812 jasne moja urcite vsetko povedz svojmu dokimu ja idem teraz na poradnu tak potom si popiseme ako sme dopadli drzkaj sa 🙂 😉

marianax
22. máj 2012

Dobre ranko gulky moje idem sa chystat na poradnu potom sa ozvem 🙂 a naozaj kde je ta nasa maculka dlho sa neozvala ja som uz aj chcela pisat kde je 😕

veronika66
22. máj 2012

@marianax držím palce v poradni a čakám na novinky 🙂 🙂

majussska1812
22. máj 2012

@marianax dobre moja. Len moj Dr robi az od 16 hod. Ja som mozno trubka ked idem do poradne a on sa pita ako sa citim, ja vzdy poviem ze dobre. Pritom mavam aj poslickou,nespavam,boli ma chrbat stale,a esye prsia. Ja mu to nehovorim preto bo si myslim,ze je to ako normalne v tehotenstve,ze mi nato nic nepovie...

majussska1812
22. máj 2012

@marianax nech vam dobre dopadne poradna 🙂myslim na vas 🙂

veronika66
22. máj 2012

@majussska1812 ja zase vždy chcem všetko povedať a vždy zabudnem keď ju počúvam a poviem že je všetko super 🙂

marianax
22. máj 2012

@majussska1812 juj moja zlata nie kludne mu povedz o tych poslickoch a prsia zrejme sa uz pripravuju na kojenie mna sice neboleli ani pri jednom tak ako opisujes ale kazda sme ina a mame ine tehu nieco mame spolocne a nieco uplne ine hlavne oddychuj s a dokimu povedz o svojich problemoch aj ty budes spokojnejsia uvidis 🙂

marianax
22. máj 2012

@majussska1812 dakujem moja aj ja na vas budem mysliet 😉

riela
22. máj 2012

Čaute babule!
Mne je od rána na vracanie, a všetko bolí ako pri menzese 😖 ...

Všetkým želám pekný a úspešný deň!

majussska1812
22. máj 2012

@marianax dobre moja, dnes mu to uz poviem vsetko 🙂 potom dam vediet.

mata1976
22. máj 2012

@majussska1812 ja si tiez myslim ze je to normalne, mam tie iste problemy, aj brucho mi obcas tvrdne po namahe a prsia ma tiez bola co pred prvym porodm nebolo ale nechcem zbytocne panikarit. V noci tiez obcas mavam take predmenstruacne bolesti a nemozem spat ale vraj to nie je priznak porodu, len sa maternica pripravuje. Pokial nemam ozajstne kontrakcie kazdych par minut, nekrvacam a neodtiekla plodova voda tak v pohode, nic sa nedeje. Dnes mam poradnu v nemocnici tak dufam ze vsetko bude OK.

majussska1812
22. máj 2012

Babulky poradte chcela by som drobcovi pisat dennik od narodenia,kedy co prve urobil,spapal,povedal a tak. Nech mam naco spominat na stare kolena 🙂 kde sa sa nieco take kupit,objednat? Rozmyslali ste nadtym aj vy? 🙂

mata1976
22. máj 2012

@majussska1812 v porodnici dostanes dalsi kufrik, kde by mala byt taka knizocka s radami a tam je taky dennicek, kde si zapisujes co kedy urobil; alebo v knihkupectvach su take knizky pre novorodencov kde si mozes lepit aj fotky...

majussska1812
22. máj 2012

@mata1976 dalsi kufrik?ved ja som ziadny ani nedostala,mal by davat tusim aj gynekolog kufrik ale moj nedava asi...kuknem teda v knihkupectve 🙂 dakujem

mata1976
22. máj 2012

@majussska1812 ano, jeden dava gynekolog a druhy porodnica kde rodis 😉

riela
22. máj 2012

@majussska1812 v kníhkupectvách nájdeš veľa takých "denníčkov".

lucy125
22. máj 2012

@michelle1984 Ahojte holky, ja noc celkom ok, stále behanie na wc ale už si pomaly zvykám.Inak otázka dostali ste pozvanie do IP?Ak hej a suhlasite alebo nie, napíšte mi rposim na IP, ok? 🙂Ďakujem
@veronika66

lucy125
22. máj 2012

@majussska1812 Ahoj moja, dostala si na IP pozvanie? prosím ta ozvi sa mi na IP či suhlasiš, alebo nie, ok?Držím ti palce na poradnu v nemocke, potom sa ozvi. 🙂

anulienka_nr
22. máj 2012

@buba12 asi sa to tak robí, mňa nemerali vôbec...a tiež mám napísané nejaké údaje v kolónke

majussska1812
22. máj 2012

@lucy125 sprava mi prisla. A co je to to IP? Ja chodim na internet len cez mobil tak som rada,ze si svami aspon popisem 🙂 a dakujem,potom sa ozvem ako dopadla poradna 🙂

lucy125
22. máj 2012

@majussska1812 Napíš mi do sukromnej pošty do tej obálky hore, ak sa chceš pridat k nám, stačí ak mi napíšeš už do tej sukromnej temy, junovky 2012, budeme tam na teba čakat. 🙂

lucy125
22. máj 2012

@anulienka_nr Ajoj dostala si aj ty pozvanie na IP? 🙂 Chceš sa pridat k nám?

kuriatko21
22. máj 2012

Baby ja mám pocit, že nás tu je už strááášne veľa, strácam prehľad.. Inak dnes mám tiež poradňu, tak som zvedavá, čo dr povie, či niečo povie...
@lucy125 Dnes začali puchnúť trocha nohy aj mne, aj ked to nejako nebadám okrem toho, že sa mi ťažko obúvajú topánky a papuče... Držím palce, nech sa mimčo tento týždeň rozkýve...
@marianax dúfam, že babuľky máš už zdravé...už sa nám to kráti... máme rovnaký termín, teda ak ti dajú cisarák vtedy kedy mne vypočítali, že budem rodiť... 😉
@majussska1812 ja som na tom tak isto, tiež vždy u dr poviem, že dobre, lebo mi to pripadá, že takéto veci sú v tehu normálka. Ale minule som mu povedala, že mi často tvrdne brucho a on že to je normálne, pokiaľ to nie je stále... 🙂 tak už nič nehovorím...

veronika66
22. máj 2012

@majussska1812 my už to malému pišeme a dávame fotky da sa taka kniha kupit v knihkupectve pantha rhei okolo 10€ stoji