icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

keira
23. máj 2012

@veronika66 fiha, parada

marianax
23. máj 2012

@zuzu4444 no ja som nedavno dosla z 3hodinovej prechadzky tak co dnes bude to som az zvedava 😕 😅 pokupila som si este nejake veci co mi trebalo ale ja nemam ani tasku pobalenu nechcem kupovat cestovnu jednu ma manzel do prace a tu co ja budem mat si poziciam len ju ma bracho a prinesie mi ju asi v pondelok 🙂

demonique
23. máj 2012

ahojte babule. Je tu nejaka "junovka" ktora bude rodit u Kocha?

katkagab
23. máj 2012

@keira 3350g v 38tt

sandy80
23. máj 2012

Ahojte chrumky moje, tak my sme okolo druhej došli z Blavy s mm, boli sme na obede aj na zmrzke, tak som do pol štvrtej relaxovala (nemusela chystať obed), dala som si Radlera pekne vychladeného (nealko) a potom som išla pre malého do škôlky, tak dneska sa mi teda aspoň 1,5 h podarilo si oddychnúť🙂
@keira ja ani šajnu nemám o tom, koľko môj malý váži, doki mi to nikdy nehovorí, naposledy ho meral v 28. tt, vtedy mal 1500 g🙂 Odvtedy neviem🙂

tina2222
23. máj 2012

@demonique Ja budem rodit u Kocha 🙂

keira
23. máj 2012

@katkagab no mam pocit, ze ten moj je potom nejaky maly! ☹

katkagab
23. máj 2012

@keira ale ved to sú aj tak len orientačné hodnoty... moje bábo môže byť kľudne aj o 300g ľahšie... moja známa tak rodila pred týždňom.. malé malo mať 3300, raz 3100 a nakoniec malo 3080g... tri kilá sú aj tak akurát si myslím! a ked je všetko v poriadku, tak nemáš čo riešiť ;)

jakani
23. máj 2012

@alllexa1 dakujem! 😉 idem na sekciu kvoli tomu, ze prva dcerka bola cisarskym-bola zadockom, a nerozbiehal sa porod...a teraz, uz od 6 mesiaca ma boli jazva po nom ako cert, hrozi ruptura, lebo aj babo bude asi väcsie 😝 ...tak to nechce doki riskovat... 😖 ...najradsej je z toho MM, ze sa nebude musiet bat, kedy, kde a ako ma to chyti, ze to mame v klude a naplanovane 😀

blackswan75
23. máj 2012

@keira v 34 mal3 kila 😀

alicia28
23. máj 2012

@silvia0201 , prave som prisla od lekara, bola som na ultrazvuk a prietoky, malá má 3000g , platenta uz vyzreta, som hovorila nech ma nepozera zo spodu ci som otvorena.... lebo zajtra idem svojmu ,,co ma bude rodit a ked mi zajtra povie ako tebe ................ze som otvorena nijako a vsetko je uplne zavrete tak ma drbne,,,tak sa na zajtrajsok spolieham ze to bude uz na vyvolanie porodu a mozem ist hned do nemocnice
šupnu mi infuzku ..... nech sa mi to uz narodi, sakra to bude prekvapko, sama som zvedava co bude zajtra vecer, hadam ti stihnem napisat a neposlu ma do nemocnice hned ,,,alebo......... budem zase doma trcat do 42,tyzdna ako pri prvom porode ? 😔 a nakoniec budu musiet vyvolat v poslednej chvili,,,neviem co mam od toho cakat

kari55
23. máj 2012

Ahojte, tak tiež som po poradni. A malá váži 2441 g. v 35 tt. Všetko vyzerá byť v poriadku. Robila mi aj ozvy srdiečka, ale nejako dlho a dosť sa na ten monitor sústredila tá moja Dr. až som sa vyplašila, musela som aj zadržiavať dych......ale povedala , že všetko je O.K. 🙂 tak dúfam, lebo fakt ma vyplašila......tým ako sa tvárila.
Baby chytá ma panika z půrodu.................fakt sa bojím veľmi...... 😢

silvia0201
autor
23. máj 2012

@alicia28 no tak to som zvedavá, či ty stihneš napísať a ešte zvedavšia som, či to ja stihnem prečítať 😀 možno už aj mňa si zajtra nechajú už v nemocke. od 15.30 ma divotvorne bolí brucho, tak čakám. ak by sa to vystupňovalo, volám kamoške a pálim do nemocky
moja dr dneska nevedela nájsť pupočník, tak ho malá schovala, nakoniec ho našla pritoky v poriadku, plcenta v úplnom poriadku, čo som aj rada, že nezostarla.

@kari55 moja, ja som už úplne zcvokla 😝

lenca6482
23. máj 2012

@kuriatko21 ahooj,no pred finale sa citim prekvapivo dobre,teda zatial 🙂 malo sem pisem,vacsinou len citam co nove...no mal by mat skolenie,ked chce ist s tebou k porodu,vybav si to u svojho gyndosa,ten ho pouci,nieco podpise a je 😉

riela
24. máj 2012

Dobré ráno,

mňa dnes čaká UTZ, uvidíme či sa malá otočila.

@silvia0201 držím palce

keira
24. máj 2012

@riela spytas sa aj na vahu? j som nejaka nekludna kvoli mojej malej vahe ☹ .. a pritom doteraz rastol v poho . tabulkovo .. len teraz sa to spomalilo! ☹

veronika66
24. máj 2012

@riela tak to iste aj mňa čaká o chvíľku na kramároch 🙂

riela
24. máj 2012

@keira spýtam, jasne. napíšem až poobede resp. navečer OK? ale netráp sa, sú to len ozaj orientačné hodnoty.

riela
24. máj 2012

@veronika66 tak nech tam dlho nečakáš, ja idem až okolo jedenástej. dúfam, že tam nebude nátresk.

keira
24. máj 2012

@riela dik 🙂 .. no ale trapim, bojim sa, ci nejak nezaostava vo vyvoji a potom to bude mat nejake nasledky, fakt neviem .. inac sa citim vyborne .. bola som spokojna .. no az do tejto info ☹

veronika66
24. máj 2012

@riela tak potom popiš čo bolo aj ja napíšem som zvedavá idem tam prvý krát 🙂

zuzu4444
24. máj 2012

@veronika66 ahoj ako? poslickovia boli? noo u mna od vcera nic, citim sa fajn, len mi vcera pravdepodobne odisla plodova zatka

veronika66
24. máj 2012

@zuzu4444 fíha tak to o chvíľku pôjdete 🙂 no poslíčkovia boli ale nie veľa a potom bol maličky nejaký nepokojný 😒

zuzu4444
24. máj 2012

@veronika66 aj ked som si neni ista, ci to ozaj bola zatka, lebo vsade pisu ze je do ruzova sfarbena a ta moja bola len bledej farby natahovala sa to ako zelatina a bolo toho mooc

veronika66
24. máj 2012

@zuzu4444 aha tak to neviem čo bude ale idem dnes do tej poradne tak sa môžem opýtať ako to ma vyzerať 🙂

zuzu4444
24. máj 2012

@veronika66 jeeej skus 🙂 a potom mi daj vediet prosim 🙂

marianax
24. máj 2012

@kari55 moja zlata neboj keby tam nieco bolo povedala by ti urcite...a porodu sa bojim i ja na nic ine nemyslym len na to cim viac sa to blizi tym viac ma chyta panika ja idem sekciou a naozaj sa hrooozne bojim akosi takto som sa nebala pri predoslych porodoch ktore som mala spontanne 😕

marianax
24. máj 2012

@silvia0201 no moja tak som zvedava ci sa dnes ozves ci si uz nesla rodit ako si tu vcera pisala o tych bolestiach halvne drzim palceky nech to vsetko krasne prebehne a nech uz mas malinku pri sebe 🙂

sandy80
24. máj 2012

@keira a koľko váži že si myslíš že je to málo??? 🙂 môj doki mi povedal, že sa ani vypytovať na váhu, lebo sú to len orientačné hodnoty, a že ostatné parametre musia byť v poriadku (ozvy, prietoky), že potom nevadí, ani keby bol menší, nie všetky deti sa rodia ako 3,5 kilové🙂 ukľudni sa, všetko je ok!🙂

sandy80
24. máj 2012

@marianax aj ja sa strašne bojííím ☹