Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@keira a ja som dostala crevnu chripku este k tomu bola som aj v nemocnici a vsetko je ok ale hrozne som sa zlakla 😒
@1ivanka1 ja som bola u zubara spravil mi ten zub mala som tam velky kaz ale teraz mam zase problemy s citlivymi zubami nemozem poriadne jest 😒
@lenca6482 Tak to sa teším, že sa máš fajn, zatial to teda stále vyzerá, že by sme sa mohli v nemocnici stretnúť.. 😀 Ja sem už tiež nejako extra nepíšem, sa mi moc nechce.. 🙂 Ja sa cítim inak tiež fajn, len prílišné teplo nie je zrovna moja parketa. A ďakujem, to by bolo fajn, keby to šlo vybaviť aj u môjho gyn., lebo do skalice sa nemôžem dovolať za ten svet a nechce sa mi tam len tak ísť, keď neviem čo a ako....
@monuska342 no ja musím počkať čo porodím a až potom sa mi vrhnú na zuby..síce si to neviem predstaviť keď budem kojiť 😖 😖
inak skús pastu Pronamel Sensodyme, je výborná, pomáha mi teraz keď mám tie problémy.! fakt odporúčam! 🙂
@sandy80 no co urobime ten strach asi uplne nevyzenieme myslym na to ako ma tam budu pripravovat to hnusne sterilne prostredie nikoho znameho pri sebe vsadial lekari ..... ☹ uz nech to mame nozaj za sebou aj si hovorim ved nie som prva ani posledna ale to ma ukludni len na par min 😒
kočky tak včera na poradni ma napojili na monitor a mala som pravidelnú pôrodnú činnosť 😒
dokin povedal ležať, ležať, ležať, jesť veľa magnezia a udržať to v sebe aspoň 2 týždne....ale myslia si že do 2 týždňov porodím..bojím bojím 😢 😢 😢 😢
@1ivanka1 Juj Babulka nebojkaj to si este zhorsujes... Bud radsej v klude,sice viem,ze sa to lahko hovori.. ale nech este drobcek vydrzi ked moze... Ja uz by som chcela bit na tvojom mieste 🙂 Neboj oddychuj, bude to dobre.
@1ivanka1 ja mam sensodyne druhy den a zatial moc nezabera tak skusim tu co odporucas 🙂 ty uz pojdes rodit?ja uz som otvorena na prst ale zatial stale nic....len sem tam mam bolesti v podbrusku ako pri menstruacii 😒
@marianax neboooj, zvládla si prirodzené pôrody, toto zvládneš určite...a my tiež... V každom prípade nám všetkým držím palce. A okrem toho ťa po tom všetkom čaká odmena.... malé krásne zdravé voňavé mrvidielko... 😀 Uvidíš, ako sa budeš tešiť! 😀
@kuriatko21 si priamo zo Senice?
baby je tu nejaka co ju caka 2hy cisarak ???
@monuska342 no to ti verim, lenze ja sa citim super .. na to, ze tsa tu strasi tym 9,mesiacom, ze to je brutal a pod ..
@majussska1812 je to také stresujúce, keď viem že to môže byť každým dňom, cítim sa taká nepripravená na všetko 😖 😖
no budem poctivo ležať aby som ešte aspoň 2 týždne vydržala.
@monuska342 no uvidíš zlepší sa to po viacerých dňoch...no dúfam, že ešte nepôjdem, ešte aspoň 2 týždne musíme vydržať!!!aby som bola v 38t aspoň
@marianax neboj moja, kamoska rodila prvu dcerku prirodzene a druhu cisarskym spinal, kvoli vysokemu tlaku, a povedala ze to boli rovnako, len trosku vyssie, ale aspon mohla hned sediet, 😉 len po spinali musela lezat 24h to jedine jej liezlo na nervy, takze sa nebojkaj zvladnes urcite si sikula a mamina ako sa patrii 😉 😉 😉
@zuzu4444 čaukoo... nie, nie som zo senice, mom. bývam v Borskom Mikuláši.. 🙂 A ty? Ideš tiež rodiť do Skalice? Sa tam možno tiež stretneme... 🙂
@1ivanka1 ja sa tiež necítim pripravená, to sa asi ani nedá. Aj tak bude veľa vecí inak, ako si to predstavujeme, aspoň ja si myslím.. 🙂 Takže hlavu hore, to dáme, ako povedal môj gyndoš, nebojte sa, bábo pôjde von, večne tam neostane... 🙂
@kuriatko21 no aj mne to hovoria, že stan si tam nepostaví 🙂 🙂
ale sa bojím, že budem taká nemožná, že ani neporodím 😖 😖 že si povedia, že o čo tejto osobe ide 🙂
Ahojte, mna dnes hospitalizovali. Podozrenie na tehotensku cholestazu alebo hepatopatiu. Mala je o 3 týždne ☹ menšia ako by mala byt, má aj srdcovú arytmiu
@keira tak to je super ked ty je dobre...ja sa uz neviem dockat porodu tak zle sa citim....uz ani na prechadzku nechodim lebo nevladzem 😖 ledva odidem do nemocky na kontrolu
@hrivushka a to je co?este som o tom nepocula
@1ivanka1 mne zacina 38tt za 3 dni tak ja uz som v klude ze uz je to v pohode a uz by som to mala radsej za sebou 😉 najhorsie je ze nemozem poriadne jest a pit lebo ma boli uplne predny zub 😒
caute baby, ja dnes uz nevladzem, vecer idem na kontrolu ci som otvorena a ked mi povie ze vobec na nikolko cm tak ma trafi ,,,zase budem aj druhe dieta prenasat az do 42 tyzdna..???..to snad nie,,,nechce sa mi lezat v nemocnici len tak tyzden a budu ma pozorovat,,to ma nebavi,,,keby sa uz dal porod konecnce vyvolat nech som aspon na 2 cm a mozeme ist na to. hadam bude dnes pozitivna info.

ja dneska idem na to interné vyšetrenie, najprv ku gyndošovi pre výsledky krvi a potom k tej internistke - zaplatila som si termín, tak som zvedavá či nebude treba veľa čakať. dovtedy by som si mala zafarbiť vlasy (taký šampón som kúpila bez amoniaku), aby som nejako vyzerala keď ma môj malý princ o dva týždne uvidí 😉 a dneska mám v pláne ešte zabaliť tašku - jajajaj naháňa mi to strach ☹