Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@keira ahoj. ja sa už hlásim z nemocnice. rovno od obvoďáka domov pre veci a na oddelenie - na pozorovanie. od posledného merania vraj veľmi málo narástlo/pribralo ☹ . Momentálnu hmotnosť Ti ani neviem povedať - ani by Ti to veľmi nepomohlo. Ostala som šoknutá, doteraz bolo všetko tak ako má byť.
@silvia0201 neboj moja nejak to urcite zvladnes a mozno napriek tvojmu strachu to bude lepsie ako cakas 🙂 SC? len tak informacne ci preco? no uvidis a ako sa citis nemas ziadne priznaky nic? no co draheho neschytis a neporiesite nieco 😀
@marianax pobolieva ma brucho už druhý deň, ale nič výrazné a drastické. joooooooj moja, neporiešim ja asi nič, lebo ma všetko bolí tam dole. včera keď ma dr vyšetrovala, som videla všetkých svätých. dneska to nebolo také strašné. ale nemám absolúúúúúúúúútner chuť niečo riešiť. vyschla som 😠 čo ma dosť serie.
tak moja mala ma len 2500 g, od posledneho ultrazvuku ktory som mala v 31. tyzdni pribrala len 700 gramov. je to asi tou mojou pecenou. ona mi zrejme tlaci na pecen, mna z toho svrbi cele telo a ju zle vyzivuje placenta, tak sa jej vyvoj uplne spomalil, je o 3 tyzdne mensia ako by mala, ma nejaku lahku srdecnu arytmiu a tak ma stale davaju na monitory a sleduju...ja len cakam na vysledky krvi a ked budu zle budem muset porodit
@silvia0201 joj chuda moje ja som takto pomohla k Emmkinmu porodu tiez som nemala chut dokonca odpor ale vyslo to ale ak mas bolesti urcite nie tak dufam ze uz coskoro porodis nech mas princeznicku pri sebe 🙂
@marianax budem musieť sa asi trocha dokopať k ťuťu- muťu. len chyba nie je len vo mne, ale aj drahému sa nejak nechce na posteľné hrádky, trocha sa bojí.
veď to, už aby bolo po všetkom a život sa vrátil do starých koľají
@silvia0201 xixi no teraz ma to aj trocha rozosmialo ked sa vam obidvom nechce alebo teda mate strach ze ako na to? 😅 uf ja ti naozaj verim ze uz mas dost tehu a chces to mat za sebou ale verim ze dlho to uz trvat nebude 🙂
@monuska342 no ty už môžeš v kľude rodit 🙂 🙂 🙂
@marianax práveže som to necítila nijako, len ten bruch mi tvrdne teda dosť často hlavne keď som v pohybe, alebo v aute..cestovanie už nie je pre mňa...bolesti žiadne, aj sestrička sa ma pýtala, že či nemám bolesti, mi to bolo divné že prečo by som mala mať bolesti..no potom mi povedali prečo.. 🙂
dosť možné že mg zaberie a budem ešte aj prenášať..ono to tak býva 🙂 🙂 🙂 najprv von, von a potom nič 🙂
@marianax vto dúfam aj ja. počítam tak maximálne 1. týždeň. 😝
no mne je z tejto situácie do plaču, keď si spomeniem, že pred tehu som bez sexu nevydržala skoro ani deň. a teraz?! cítim sa ako 120 ročná!!!
@silvia0201 ahoj. áno chodím akurát idem zajtra na poradňu. som zvedavá čo mi povie. a teba tam poslala či si šla sama ? a kde pôjdeš rodiť? vidím že aj tvoja malinka je malinka 🙂
@hrivushka a v ktorej nemocnici si? v BA? drzim palceky moja, neboj mala bude v poriadku, si 38tt to bude v poriadku babatko je donosene, a 2500g je v pohode, oni to dobehnu, nebojkaj moja
@lulu1988 a ona ti odmerala malú??? ja ked som sa jej pýtala kolko váži malá, tak povedala, že to bude akurát.
neposlala. ja som sa v stredu nasrala a odmietla som už furt v čakárni sedieť tri hodiny!!! tak po poradni v stredu som zavolala do GA a dohodla sa na dneska že mám prísť, tak som šla a bolo to oveľa lepšie.
tehotné boli uprednostnené, tak šlo všetko ako po masle. ja budem rodiť v GA a je mi jedno koho fasujem. ak dostanem nejaké hovädo, servítku si určite dávať pred ústa nebudem. ak bude v pohode, budem ticho a spolupracovať.
vieš čo?? ani nie je taká malinká. ja som nemala nejak moc extra veľké deti. 1. mal 3300g, 2. mal 3100g no ani toto tretie nezaostáva. bude mať asi do tých 3000g, aspoň ľahšie príde na svet 😀
@blackswan75 ano na antolskej som... 😒
len neviem ako je to teraz, ja som chcela rodit s epi ale az v pondelok som mala ist na to poucenie o tom. teraz mi to nedaju?
@silvia0201 no aj mne povedala že bude mať do terminu 3kilá . mne robilabrania minulý piatok lebo predtým keszelyova mala tak nevedela malú pomerat sa moc hybala. ale nemala ju kvôli tomu 🙂 mala dobrú náladu a som bola prva tehotná tak si zaplatiť prístroj. ja to posledné meranie nemám zapísané ani v knižke . mam tam prázdnu tabuľku. mne tiež hovorila že budem mať aspoň ľahší pôrod. no tak to som zvedavá čo mi;) ja tiež pôjdem do galanty aj ked mi veľa ľudí hovorí aby som tam nešla. ale vsak 4 dni vydržím . a na zlú službu mozes natrafiť aj v nitre. tak ktovie možno sa tam stretneme ;)
@silvia0201 och píšem sem teraz cez telefón a ako spätne čítam tak dobre hovadiny mi to v správe pridalo. snáď sa vysomaris z toho. niektoré slová som vôbec napísala . nechápem🙂
@lulu1988 no tak tú keszeliovú som nepochopila, ale to nevadí. presne ako píšeš. ľudia sú všade voľajaký, takže tak a tie 4 dni nei je veľa.... no možno sa stretneme v GA. ani ja nemám tú poslednú kolonku zapísanú, ale ani ma to nejak netankuje... jediné, čo ma tak trocha vytáčalo je, že mi dr píslala o 1 týždeň menej. takže podľa nej nie som 39tt, ale 38tt. ale v GA si to hneď všimli......

@marianax ja viem, len som zvedavá, ako to všetko zvládnem. dneska sme rozoberali s primárom aj SC. tak som zvedavá ako dopadnem. kontrola o týždeň, ale mám takého ciťáka, že si ma tam už aj nechajú.. ak neporodím skôr.