icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

luciferko162
24. máj 2012

baby a "poslickov" mavate casto?

riela
24. máj 2012

@hrivushka aj ja chcem byť radšej doma. ale čo už narobíme, radšej nech nám to odsledujú.
u nás bola večerná vizita, taká malá. prednosta, lekárka a sestričky 2x. ako sa cítim sa pýtali. lekárka popísala čo mi je, prednosta povedal že tu ostanem do pôrodu. a že bude skôr ako mám termín.
Je tu so mnou ešte jedna baba, chodili sme spolu na psychofyzickú prípravu, tiež má -3 týždne podľa utz.

@miskaska ďakujem

blackswan75
24. máj 2012

@hrivushka no mne lezia na Antolskej 2 kamosky,, jedna uz porodila bola tak 70 dni, a ze taka statostlivost ako je tam, nie je nikde, su tam vsetko odbornici, co sa tyka epi, skus sa dohodnut s dr. Podla toho kedy buded rodit, sle ak mas problemy pochybujem, ze ta nechaju normalne, nebudu chciet ohrozit malu a urobia ti sekciu, a tam epi nepotrebujes, len bud kludna, postaraju sa o teba.

sandy80
24. máj 2012

@dalilali ja som počula od kamošiek, ktoré rodili 2x cisarákom, že po druhýkrát sa dali dokopy rýchlejšie a ľahšie, tak si to stále hovorím a verím a dúfam, že to bude tak🙂

sandy80
24. máj 2012

@myska183 gratulujeme!!!

sandy80
24. máj 2012

@hrivushka neviem čo to znamená, ale neboj sa, všetko bude ok, držíme palce a myslíme na Vás, daj potom vedieť!🙂

sandy80
24. máj 2012

@riela Držte sa moja aj s bábätkom, myslíme na Vás a daj potom vedieť🙂

hrivushka
25. máj 2012

@blackswan75 takze myslíš že mi urobia sekciu 😒 Zatial mi nic nepovedali čo a ako, cítim sa hrozne, ani neviem čo mi vlastne je...iba že nejaká hepatopatia.

diorissima
25. máj 2012

Má tu niektorá kocky termín bud týždeň na Kramároch ?

keira
25. máj 2012

@riela no asi sme na tom potom podobne

sandy80
25. máj 2012

Ahoj chrumky moje, dobré ránko vám prajem🙂
Dneska musím upiecť môjmu drahému tortičku, pretože zajtra oslavujeme jeho narodky🙂 už som dala prať, najem sa, musím navariť a trocha upratať... malý je v škôlke, takže musím všetko do pol štvrtej stihnúť🙂 Potom sa ozvem🙂

@hrivushka
@riela
Držte sa a informujte nás ak bude možné, myslíme na vás🙂

riela
25. máj 2012

@sandy80 díky 🙂 zase na plný plyn ideš ako vidím 🙂

riela
25. máj 2012

@keira aj ty si v nemocnici?

dalilali
25. máj 2012

@sandy80 ja som este len 14 mesiacov od 1 cisaraku preto sa bojim

alllexa1
25. máj 2012

@alicia28 - tak ako si na tom? Co bolo na kontrole? Chapem Ta, je neprijemne stale cakat, aj ja som mala pri prvom vyvolavacku...

@hrivushka @riela - dievcata, drzim palce!

Ja mam zase nervy z maleho, stale za nieco place, ak do 5 sekund nevstanem a nejdem robit to, co chce, tak je rev, a to v kuse je nieco. Ked ho chcem prebalit alebo prezliect, tak reve, akoze uz som totalne unavena. A vonku sa s nim vobec neda byt, lebo ho musim nahanat, nechce mi dat ruku cez cestu, potom sa hadze o zem, takze sa mi aj super zohyba a dviha, ked mam taketo brucho... Navyse sa posledne dve noci zobudil o tretej a stvrtej, takze som nevyspata:(

marianax
25. máj 2012

@alllexa1 moja nechcem aby to nejak zle vyznelo ale musis byt prisnejsia nedovolit mu taketo spravanie deti velmi dobre vedia ako na rodicoch a takymto sposobom si vsetko vydobiju a ked vydia ze im to prejde spravaju sa este horsie mam doma 4 nebijem ich to nie ale zlata moja respekt musia mat inac by som sa asi zblaznila...teraz potrebujes oddychovat nie stresovat ja som mala druhu dceru ked mal syn 1,4mesiace tiez prv so mnou tocil ako chcel ale potom mi svoka poradila ze toto nemozem v ziadnom pripade dovolit lebo bude horsie dostal jednu dve po zadku ale hlavne som bola prisnejsia nieco som mu nedovolila alebo som proste ignorovala to jeho spravanie a naozaj zabralo drzim palce a vela trpezlivosti 🙂

alllexa1
25. máj 2012

@marianax - no praveze ja uz mam depku z toho, ci nie som prilis prisna - vzdy dostane po zadku, ale nic nepomaha, neposlucha. Aj mu to najprv pekne vysvetlim, ale ked stale nepocuva, tak ide uz po zadku. Takisto neznasam, ked sa za kazdu hlupost rozreve - dam ho do izby, nech sa vyplace tam. Samozrejme, ze mu nevyhoviem (nebudem o siedmej rano skakat z postele, aby mohol ist okamzite von, takisto ho nebudem nahanat po ulici aby skoncil nakoniec na ceste), dnes to skoncilo tym, ze ked som na neho hned nereagovala, od zlosti mi naschval drgol do kavy a rozlial. Potom zase dostal a nasledne reval. Len to proste uz nevladzem pocuvat.

marianax
25. máj 2012

@alllexa1 fu moja tak to je teda riadny zivan 🙂 ale robis dobre len vydrzat nepopust hlavne nepopust nie si prisna toho sa neboj dieta treba vychovat aj takto nie len tym ze mu dame vsetko vies ako sa u nas hovori? ohybaj ma mamko pokial som ja janko ked uz budem jano neohnes ma mamo 😀 ved si zober zeby moje toto robili asi by som bola na psychyatrii este je maly ale to neznamena ze hlupucky velmi dobre vie co robi 🙂 napr mu zakaz aj rozpravku alebo nieco co ma rad teda taky trest za nieco napr za tu rozliatu kavu 🙂

marianax
25. máj 2012

@alllexa1 a este som chcela ze neboj on sa ti raz aj podakuje ze si z neho vychovala cloveka ktory sa vie sam o seba postarat tie vzdory musia na zaciatku byt 🙂

sandy80
25. máj 2012

@alllexa1 no môj syn to isté, aj keď je už starší, možno je to o málinko lepšie, ale tiež za všetko plače, ja mu dám aj na zadok, už aj na ústa dostal keď mal obdobie že škaredé slová začal rozprávať (samozrejme potom, čo som mu všetko 1000x vysvetlila pekne), aj naňho nakričím - je to proste čertík. Keď začne revať, posielame ho do izby, už pekne vie, že nemôže von kým sa neukľudní, tak on sa po pár minutkách hlási, že mami, už nerevem, môžem ísť von? vyfúka si noštek a chvíľku je kľud 😀 😀 😀 Tak už má oproti minulému roku viac rozumu, ale tak ťažké to je s ním ešte stále, tiež ho učíme, že nemôže mať hneď všetko, kedy si to rozmyslí🙂 Ja som ho dala začiatkom apríla do škôlky, tak mám každý deň do pol štvrtej pokoj, tam je ako anjel, no neboj sa, keď príde domov...čert jeden, musí sa vyblázniť, ale keď ho celý deň nevidím, potom sa ho už neviem dočkať a mám už viac trpezlivosti na zvyšok dňa🙂

1ivanka1
25. máj 2012

@miskaska tak to si málo pribrala keď len 8kg 🙂 to je super, budeš štíhla mamička

1ivanka1
25. máj 2012

@kuriatko21
@zuzu4444

baby vy idete tuším do SI rodiť že? a idete s epi alebo bez epidurálky?

zuzu4444
25. máj 2012

@1ivanka1 aj ty ides do SI rodit? ja neviem ci mam ist s epi ci bez , neni som este rozhodnuta 😒

1ivanka1
25. máj 2012

@zuzu4444 hej aj ja idem do SI, a už si si to aj nejako vybavovala?? lebo ja zatiaľ nijako...aj tam chodíš do tej poradne už alebo stále k svojmu gyn?

lulu1988
25. máj 2012

@silvia0201 ta keszeliova tam nemala byt vobec..neviem preco mi to odoslalo... som to pisala cez telefon a pouziva T9 pismo a to samo tam naskocilo... ja mam znamych co nadavali na GA a mam znamych co si nevedeli vynachvalit dvoch lekarov v GA teraz ma narychlo nenapadnu mena-... ono vsetci sme predsa len ludia a tu zlu naladu u lekara mozeme vystihnut ci budeme rodit v GA, NR alebo niekde inde... takze podla mna je to tak jedno.... ked budu milí ku mne budem aj ja, ked budu drzí tak aj ja... nenecham sa 🙂
no dnes som bola na tej kontrole.. pôrod sa blizi.. krcok otvreny na 1,5cm a skratený na 2cm... aspon tak som to pochopila alebo tak som si to zapamatala...🙂 hadam dobre... ale tak dolezite je ze to vraj moze prist coskoro a zeby som mala mat celkom rychly porod kedze poslickov som doteraz este nemala alebo necitila a krcok sa otvara...aspon tak mi to vysvetlila..tak som zvedava teda... ja by som to brala aj hned...dufam ze do konca mesiaca uz bude malinka medzi nami ;) a ty si na tom ako?

zuzu4444
25. máj 2012

@1ivanka1 a odkila si? este nie, ani som sa nato este nepytala , vobec neviem ci si ju mam dat, citala som ze to ma aj kopec nevyhod , ano uz chodim na poradne len do nemocncie 🙂

1ivanka1
25. máj 2012

@zuzu4444 no lebo ja chodim ešte stále k svojmu gyn, a o 2 týždne idem ešte tiež k nemu, ale sestričky si myslia že do 6.6 porodím, lebo som mala už porodnu činnosť na monitore, a epi vôbec vybavenu nemam 😖 😖
ty si sa s nimi rozprávala o epi v poradni?
som z kopčian

1ivanka1
25. máj 2012

@zuzu4444 aj si si vybavovala nejakého lekára?

alicia28
25. máj 2012

@alllexa1 , ja uz mozem prejst do majovych narodenin babetka, 😀 v sobotu idem do nemocnice a bude vonku

zuzu4444
25. máj 2012

@1ivanka1 a k akemu gyndovi chodis? a chces si ju dat tu epi? nie este som sa snim nerozpravala, z kopcian som mala spoluziacku