Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@majulosa gratulujem a prajem veľa zdravíčka a tiež tak troch závidím, že to máš juž za sebou 😉
@blackswan75 ponáhľajú?!?!?!?!?!? toto hovorila aj moja kolegyňa v robote. ani by som nepovedala. u mňa je to opačne. ja som chalanov mala skôr, no a toto a za toho svätého nechce prísť na svet.
vo štvrtok idem do nemocky na kontrolu, tak dúfam, že si ma tam už nechajú a volačo aj poriešia 😝
baby, nemavate zimnicu?
@silvia0201 ja tiez tak isto cakam na stvrtok, teda pokial sa maly nerozhodne prist na svet do stvrtku 🙂
@keira ja mávam stavy, že mi raz totálne teplo, potom zas zima. ale zimnicu to nie.
@nat_marcipanova moja mala mala v 35 teda 34+2 len 2300g, a doki povedal z e je mensia ale v norme, ze ja som tiez mensej postavy tak nemam cakat velke babo a teraz ked mi primar robil sono teda v 37 tt(36+4) tak ze povedal ze to nie je vobec male dieta , tak si vyber tak beriem ze bude mat cca 3 kg, co uplne staci. Moj syn sa narodil v 39tt a mal 2800 g a nic mu nechybalo ani sa nikto necudoval, este z nemocky nas pustali s vahou do 2700g . Tak sa neboj.
@verka1978 vdaka )
@majulosa verim ze je uz vsetko v poriadku, 😉 gratulujeeeeem 🙂
@blackswan75 no to dúfam aj ja že už budú len pekné chvíle 🙂 😉
@marianax ty si zlatunka,ze si namna myslela... 🙂
@marianax Mojaaaa, som rada ze som ta potesila aj ked slzicky ti stiekli, no dufam ze nie nadlho...aku si mala nedelu? Ja ti poviem ze ja som zase nespala poriadne, a to potom mam take depky, ale robili sme bazovy sirup, varili sme, tak nejak ten den dobre presiel, horsie ze zajtra uz manzel neni doma, kazda sekunda bez neho ide pomaly...nuz ale co ja hovorim vy to mate tazsie...Tak ta zase silno objimam, a nech ta Pan Boh potesuje beztak On ta najviac miluje Marianka... 🙂
@macuka no presne takto som to zhodnotila aj ja...vôbec neberiem 6 denne ako povedal, ale 3, aj to budem brať do stredy a potom nič...tiež mám hore brucho, tiež mi povedali že na pôrod určite nie som...a prenášať ja nechcem..inak my máme približné dátumy...
mne dal môj homeopat také prírodné homeopatiká, vraj na to aby sa bábo narodilo vtedy kedy sa má narodiť, v ten správny čas pre neho..od stredy ich budem brať, tak som na to zvedavá, kedy sa rozhodne, že áno toto je ten správny čas 🙂 🙂 dúfam, že to nebude 1. júla 😀
@milacik0106 super, blahoželám, je nááádherný!
@1ivanka1 to aj ja dufam 😀 Ty mas termin 19? ja vtedy...noo ja homeopatiu neuznavam, ale tiez budem nieco asi musiet brat, aby som neprenasala..asi ten caj s malinovych listov, alebo lanove semena... 😀 Ked si predstavim, ze este 3 tyzdne nebudem poriadne spat, uf, ale co uz....Obcas uz pocitujem take bolesti v panvovych kostiach, akoby sa posuvalo nizsie babenko....Tak nech len ide nizsie, ako ma a vtedy ked ma, len nech neprenasame.... 😀
Dobre ranko baby , tak ako? u mna ziadny naznak ze by som mala ist co chvila rodit, citim sa fajn a som plna energie 😉

Ahojte babenky. Tak ja som tu dlho nebola lebo som sa včera vrátila z nemocnice a už aj s mojím slniečkom porodila som v 36.týždni a 4dni ale s maličkým bolo zle lebo mal váhu 3330g a 53 cm a nestíhali mu pľúcka dýchať na jeho váhu tak som mala preplakané prvé noci či bude v poriadku tak sme si pobudli 15dní v nemocnici. Všetkých Vás pozdrvaujem potom pridám nejaké fotečky.. 😉 🙂