icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

majulosa
27. máj 2012

Ahojte babenky. Tak ja som tu dlho nebola lebo som sa včera vrátila z nemocnice a už aj s mojím slniečkom porodila som v 36.týždni a 4dni ale s maličkým bolo zle lebo mal váhu 3330g a 53 cm a nestíhali mu pľúcka dýchať na jeho váhu tak som mala preplakané prvé noci či bude v poriadku tak sme si pobudli 15dní v nemocnici. Všetkých Vás pozdrvaujem potom pridám nejaké fotečky.. 😉 🙂

eemmaa
27. máj 2012

@majulosa dodatocne gratulujem a tisko zavidim ze ty mas uz svojho drobca doma 🙂

silvia0201
autor
27. máj 2012

@majulosa gratulujem a prajem veľa zdravíčka a tiež tak troch závidím, že to máš juž za sebou 😉

silvia0201
autor
27. máj 2012

@blackswan75 ponáhľajú?!?!?!?!?!? toto hovorila aj moja kolegyňa v robote. ani by som nepovedala. u mňa je to opačne. ja som chalanov mala skôr, no a toto a za toho svätého nechce prísť na svet.
vo štvrtok idem do nemocky na kontrolu, tak dúfam, že si ma tam už nechajú a volačo aj poriešia 😝

keira
27. máj 2012

baby, nemavate zimnicu?

eemmaa
27. máj 2012

@keira ja nie

eemmaa
27. máj 2012

@silvia0201 ja tiez tak isto cakam na stvrtok, teda pokial sa maly nerozhodne prist na svet do stvrtku 🙂

adulka165
27. máj 2012

@majulosa ahoj gratulujem mamina. Môžeš potom dať dátum, čas, meno a mieri bábatka ? díky /dávame to do tabulky/ držkajte sa a nech ste zdravučký 😉

eemmaa
27. máj 2012

@adulka165 a ako si na tom? pojdes rodit na termin ci to vyzera ze pojdes skor?

lenca6482
27. máj 2012

@majulosa gratulujeem 😉

silvia0201
autor
27. máj 2012

@keira ja mávam stavy, že mi raz totálne teplo, potom zas zima. ale zimnicu to nie.

oksi77
27. máj 2012

@majulosa gratulujeme a vela zdravicka prajeme nech sa dari malinkej aj maminke 🙂 🙂 🙂

verka1978
27. máj 2012

@nat_marcipanova moja mala mala v 35 teda 34+2 len 2300g, a doki povedal z e je mensia ale v norme, ze ja som tiez mensej postavy tak nemam cakat velke babo a teraz ked mi primar robil sono teda v 37 tt(36+4) tak ze povedal ze to nie je vobec male dieta , tak si vyber tak beriem ze bude mat cca 3 kg, co uplne staci. Moj syn sa narodil v 39tt a mal 2800 g a nic mu nechybalo ani sa nikto necudoval, este z nemocky nas pustali s vahou do 2700g . Tak sa neboj.

nat_marcipanova
27. máj 2012

@verka1978 vdaka )

blackswan75
27. máj 2012

@majulosa verim ze je uz vsetko v poriadku, 😉 gratulujeeeeem 🙂

majulosa
27. máj 2012

@adulka165 no dátum 10.5 o 00:55, 3330g a 53cm neviem kam to napísať tak to píšem tebe 😉

majulosa
27. máj 2012

@blackswan75 no to dúfam aj ja že už budú len pekné chvíle 🙂 😉

majussska1812
27. máj 2012

@marianax ty si zlatunka,ze si namna myslela... 🙂

macuka
27. máj 2012

@marianax Mojaaaa, som rada ze som ta potesila aj ked slzicky ti stiekli, no dufam ze nie nadlho...aku si mala nedelu? Ja ti poviem ze ja som zase nespala poriadne, a to potom mam take depky, ale robili sme bazovy sirup, varili sme, tak nejak ten den dobre presiel, horsie ze zajtra uz manzel neni doma, kazda sekunda bez neho ide pomaly...nuz ale co ja hovorim vy to mate tazsie...Tak ta zase silno objimam, a nech ta Pan Boh potesuje beztak On ta najviac miluje Marianka... 🙂

macuka
27. máj 2012

@1ivanka1 ja uz som prestala brat a dne smi povedala jedna pani ze mam este moc hore brucho, takze ja uz do uts nevezmem take davky, lebo tiez nechcem prenasat...:( Aj ked niekedy by som vzala na uvolnnenie lebo horcik uvolnuje, ale dam si radsej b komplex na nervy 😀

1ivanka1
27. máj 2012

@macuka no presne takto som to zhodnotila aj ja...vôbec neberiem 6 denne ako povedal, ale 3, aj to budem brať do stredy a potom nič...tiež mám hore brucho, tiež mi povedali že na pôrod určite nie som...a prenášať ja nechcem..inak my máme približné dátumy...
mne dal môj homeopat také prírodné homeopatiká, vraj na to aby sa bábo narodilo vtedy kedy sa má narodiť, v ten správny čas pre neho..od stredy ich budem brať, tak som na to zvedavá, kedy sa rozhodne, že áno toto je ten správny čas 🙂 🙂 dúfam, že to nebude 1. júla 😀

1ivanka1
27. máj 2012

@majulosa gratulujem, a želám zdravíčka..dúfam že ste obaja ok a že ste to zvládli aj s pľúckami!

sandy80
27. máj 2012

@majulosa gratulujeeeeem 😀 😀 😀

bejby81
27. máj 2012

@milacik0106 super, blahoželám, je nááádherný!

chelonka
27. máj 2012

@majulosa jeeee tak hádam teraz ste už v poriadku mojeeeee inak Gratulujem k andelíkovi a nech už len prospievate!!!!!!! držím palčeky

chelonka
27. máj 2012

@lenka_x juuuuj moja no to dúfam, že ju budeš moc čo najskor stískať a mojkať sa spoluuuu 😀

macuka
27. máj 2012

@1ivanka1 to aj ja dufam 😀 Ty mas termin 19? ja vtedy...noo ja homeopatiu neuznavam, ale tiez budem nieco asi musiet brat, aby som neprenasala..asi ten caj s malinovych listov, alebo lanove semena... 😀 Ked si predstavim, ze este 3 tyzdne nebudem poriadne spat, uf, ale co uz....Obcas uz pocitujem take bolesti v panvovych kostiach, akoby sa posuvalo nizsie babenko....Tak nech len ide nizsie, ako ma a vtedy ked ma, len nech neprenasame.... 😀

macuka
27. máj 2012

@majulosa vdaka Bohu, ze je ok! 🙂 Gratulujem 🙂

zuzu4444
28. máj 2012

Dobre ranko baby , tak ako? u mna ziadny naznak ze by som mala ist co chvila rodit, citim sa fajn a som plna energie 😉

keira
28. máj 2012

@zuzu4444 a co ro bis s tou energiou? 🙂