Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@majussska1812 dakujem ved ste tu vsetky ako moje sestry aj ked sa priznam ze niekedy mam v tom chaos tolko nas tu je 😅
@eemmaa ahoj no stále sa somnou okrem puchnutia nôh a rúk /teda zavodňovanie celého tela/ nič nedeje - vyzerá to že asi na termín... 8.6. to asi istí ale tak nič mi neujde aspoň v poslednej dobe čítam veľa o pôrode ako sa mám prichystať , čo mám a nemám očakávať a tak... švagrinka mi požičala takú knihu tak si ju trošku čítam.... veľa s snažím oddychovať - nohy hore a tak ... a ty ako ?
@macuka nie ja mám termín 22.6...no ja sa s homeo..liečim už 9 rokov, a nemôžem si to vynachváliť,,určite lepšie ako cpať do seba atb,aj počas tehu mi s ladvinami pomohli...ale viem že kopec ľudí ich neuznáva, a ani kooopec lekárov..
no ja citím že občas ma bolí spodok, tiež sa mi asi rozširujú panvové kosti, ale malá sa veru neposúva..stále ju mám dosť hore 😖
čítam, že sa máte dobre. ja to osebe neviem povedať. ďalšia noc v očakávaní, že sa predsa len volačo začalo diať. 1.33 ukrutné bolesti brucha. nevedela skade to vypáli so mňa. či zvrchu, či zo spodu. netrvalo to našťastie dlho a dokopy sa nič neudialo, len spodok ma strašne bolí. neviem ani poriadne sedieť,ani stáť, tak ma tlačí. chytá ma zúfalstvo. dokedy ešte?????????
@silvia0201 podla mna uz skoro pojdes, dnes, zajtra pozajtra myslim... 😀
@silvia0201 ahoj, no ja mam tiez taketo pocity, ze ani sediet, ze ma boli cely zadok ked sedim...a potom ked sa postavim,tak to musim rozchodit...chodim ako by ma seklo v krizoch...ale mala je asi stale dost hore...
Asi ste sa tu uz urcite bavili o niecom takom ako co zobrat dietatku na cestu domov z porodnice v tomto pocasi...Mozte mi to pripomenut?
@1ivanka1 a keira kniha sa volá Veľká kniha o matke a dieťati - tak také typy ako si merať kontrakcie, ako sa správa krčok maternice počas pôrodu, pôrodné bolesti - aké sú teda že niekomu to udrie na kríže a nikomu na spodok brucha... , prvá doba pôrodná čo robiť - sprcha a riadiť sa podľa lekára alebo pôrodnej sestry , polohy počas prvej doby pôrodnej - veľa obrázkov tam je a ... veľa takého zaujímavého celkom ma to tak ukludňuje to čítanie 😉
@majulosa blahozelam k malemu slniecku.mali sme rovnaky termin porodu a ty uz mas svojho drobceka pri sebe a ja este nie ale uz sa mi to tiez blizi 🙂
och dievcata, ja som uplne mimo, vobec som emala cas citat forum, napiste mi niekto kto vie, ktore baby uz maju malinke. nam sa dari dobre uz meme len minus 2 tyzdne a 2 dni 🙂))))
kocky co matre uz deticky prosim napiste mi svoj nazor na comel, davali ste? nedavali? kedy nadisiel ten cas, ked ste sa rozhodli ze musi na scenu nastupit cumel. @marianax ty by si s tym mohla mat bohate skusenosti 🙂))

@macuka dakujem moja za tvoje krasne slova a objatia posielam aj ja tebe 🙂 no nedela tak prisla sestra s muzom lebo boli u svokry a dnes uz jej muz odchadza ona este ostava tak doobeda som varila a poobede som sla k nasim tak mi to nejak preslo 🙂 no a za chvilu odprevadim Emmku do skolky konecne po 3tyzdnoch 🙂 no a na 10tu som objednana k svojej doki ta mi dnes povie presne kedy mam nastupit do nemocky prajem ti krasny dnik nech ti rychlo ubehne kym ti pride mm domov 🙂 😉