Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@chelonka @1ivanka1
ahojte baby.. citam ze tu riesite odber pupocnikovej krvi a akciu ktoru ste dostali respektive vyhrali... aj ja som mala telefonat zhruba pred tyzdnom aj nieco aj dve moje kamosky mali zahadny telefonat a jedna dokonca ani tehu neni.. tiez som nad tym rozmyslala a zapojila do toho celu rodinu... no nakoniec som sa rozhodla ze to nechcem a presvedcila ma najma jedna reportaz ktora bola odvysielana na stv1. riesili sme to aj tu na MK s baby som si to dala do statusu a tolko komentarov co som k tomu mala.. este Vam napisem link na to video... pozrite si ho... samozrejme ze jedine na Vas je to rozhodnutie... ja som tiez bola najprv cela vytesena ze ake mame stastie... no poslednou dobou fakt len pocuvam ze to vsetci vyhravaju... aky su stedry nie? ;) nieco za tym bude....
@cheonka @1ivanka1 baby tu najdete to video.... 😉 http://www.stv.sk/online/archiv/reporteri/?
Opat raz krasne ranko vam vsetkym este stale 2 v1 zelam🙂
Dobre ranko gulky moje zajtra nastup do nemocky a v piatok rano sekcia fuuu napetie sa stupnujeeeeeeeee 😀 😅
Dobré ránko baby, pozerám že mnohé ste tesne pred 🙂 . Ja som teraz v takom čudnom stave - veľká ako slonica a termín ešte nemám až tak o 2-3 týžden takže vlastne som v takom očakávaní a ten pocit ma nejako ubíja 😀 čakám a čakám, len sa sledujem čo kde ma zabolí alebo pichne. Hlavne večer mám v podbrušku také mierne bolesti. Som už nepoužiteľná na nejakú činnosť, ale zase si pekne užívam nič nerobenie a priberanie 😕
a bruska vam uz padli dole? aky mate obvod ?
Bázovy siprup sa chystá robiť aj můj manžel 🙂 už dva dni mi tu vonia báza. No ja tiež stále myslím na půrod 😨 A potom sa utešujem tým , že len aby to potom nebolo horšie. Pretože moja prvá dcéra bola veľmi zlé bábo, mala strašné koliky 4 mesiace a neustále plakala deň noc a to bolo veľmi náročne takže ja dúfam, že tú druhú babulu si viac vychutnám a bude to kludnučké bábo..... 😀 A chcem si dať epi takže dúfam že to pomůže 😕
@keira aha....ok.,.tak sme na tom rovnako...ale zatial co som tutok v cakarni bolo asi 7 porodov tri sekcie a ziadna z tych bab neako extremne nevrieskala ani nic... Alebo tu maju zvukotesne steny ...🙂 a teraz je tu babena( sice uz s druhym) a ma kontrakcie kazdych 7 min a uplne v pohode si tu cita sarm🙂
@lulu1988 no určite si video pozriem, práve to idem študovať...predtým som nad tým vôbec nerozmýšlala len teraz mi nasadili chrobáka do hlavy..najhoršie je rozhodovať za iných a ešte o našom nenarodenom dieťatku... ☹ ☹ ☹ na také niečo nechcem ani pomyslieť, ale vynára sa mi v hlave otázka, že čo keď...potom budem žiť do konca života s vinou, že som mohla pomôcť za banálnych 190 eur + dajme tomu 20 rokov krat 58 eur = 1350 eur../ked sa jedná o zdravie peniaze sa stávajú banálne)..ono ked to tak človek porovná, tak takú sumu vyhodí za rodinú dovolenku behom 7 dní.. 😒 😒 😒 ach jo...no nemali my ani vôbec volať radšej.. 😢 😢 idem kuk to video 😢 😢
a čo hovorili v tej diskusii na stv? vieš to nejako zhrnúť
@chelonka
@kari55 tak aj u vas bude rozvoniavat 🙂 neboj,urcite to bude lepsie a vychutnas si babulku viac...ja sa bojim porodu,kazdym dnom viac,ale nic s tym nenarobim...uz len na tu nasu hviezdicku myslim...inak by som bola pokakana 😅 ja by som tiez chcela epi,tak uvidime ako to vypali... 🙂
@anika159 moja,uplne to s tebou prezivam...uz aby si to mala za sebou 😔 uz je to na dosah ruky,vydrz 🙂 ja mavam poslickov uz dva tyzdne a takych,ze idem do kolien...uplne studeny pot na celo,az ma trase...bojim sa,ze nebudem vediet,ked to pride naozaj a budem tu fucat a cakat kedy to prejde 😀
@keira o tom siti som aj ja pocula,ze dost boli,ale nastrih nie...ten ze vobec nie je citit...pretoze to spravia,ked vrcholi kontrakcia,svaly su uplne znecitlivene...a ked uz budes mat drobceka na hrudi,uz ti bude snad aj sitie jedno 😅 ale pri epi to vobec necitit to sitie...tak uvidime...
@keira ni nevyzera tak ze by ju to neako extra bolelo... Ale berme to i tak ze uz ma 1 za sebou...hej hej ten nastrih a sitie...ja kdesi v kutiku duse verim ze to nutne nebude🙂 ze sa zaobidem aj bez vsetkych tych nastrojov ktore sa tu v ruzinove nachadzaju vacsinou v skrinkach nalavo🙂)
Žienky nestresujte!Ja idem rodiť tretie, doteraz som strach nemala, ale keď Vás tu čítam, začínam sa už riadne báť aj ja 😉 😕 😉

Ahojte Žabky tak z mojej bolesti krížov na ktorú mi napísal obvodný lekár fastum gel sa vykľula večer nemocnica so zápalom obličiek a týždeň som dostávala vnútro žilne štyrikrát denne antibiotika, ale mala som trenažér asi 40 pôrodov sa tam uskutočnilo 🙂