Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
a inak dnes som bola baby v poradni aj na CTG v poradni a vysledky su naslednovne, tlak a moc v poriadku , krčok už upne skrateny, ale zatvorená som stale a CTG tiež poriadku len zaznamenané výrazne kontrakcie, tak znovu tento piatok ideme na kontrolu CTG, či sa už naozaj rozbieha pôrod 😀 takže pravdepodobne to na mna čo chvila príde 😀
a od coho zavisi ten nastrih?
@sijust nooo mne celý čas hovorili, že to bude skôr, už 23 tt mi to alergologyčka povedala na základe spirometrie bo tam videla kde mám malu a jak mi tlači - netlači na pluca a aj ked som bola na prvom CTG mi to povedali, bo už tam som mala zaznamenané kontrakcie ale nie tak časte a silne ako dnes 😀
@sijust ta jedna zienka co som pisala je priklad ako by somto chcela mat ja... Prisla maka konteakcie ani nepredychavala nic ... Nestazovala i pohupavala si na fitlopte, citala usmieval sa 15 min dozadu prisla za mnou ze no ja teda idem, maj sa a uz teraz pocujem plakat baby... Aj ja chcem takto🙂
a ja stale nič...ani naznak ze by som rodit mala ist...fungujem stale ako doteraz. vidim ze vela babatiek sa uz narodilo. ja sa hrozne toho porodu bojim
@hrivushka aj ja som sa strašne bála a keď idem do poradne a som v nemocnici tak sa stále bojím ale nejako ma to opusti keď si spomeniem že budem mať už konečne naše vytúžené bábätko pri sebe 🙂 🙂
Tak som vcera dufala ked som isla do poradne,ze bude nieco nove...a nic!! Vobec neotvaram sa ,maly je vysoko ☹ ... Ja uz ho chcem mat prisebe 🙂 uz nech sa to zacne rozbiehat konecne... Tie pasy robia v 40 tyzdni ci kedy? Zatial mi ich nerobil Dr. Len ked som v 32 tyzdni lezala v nemocke.
@majussska1812 ja som na pasy zacala chodit od 36tyzdna a to chodim kazdy tyzden.ved to je ctg kde sa kontroluje babätko
@danuskap19 do poradne chodim kazdy tyzden ale pasy mi tam nerobili este... ☹
@majussska1812 a do poradne chodit do nemocnice tam kde budes rodit?
@danuskap19 nie nie ja chodim mojmu dr,nie do nemocky. On je sukromnik, tak asi preto ma tam neposiela. Neviem..
@majussska1812 ja som tiez najprv chodila ku svojemu gynekologovy ale u nas v po je to tak ze od 36t zacinas chodit do porodnice na poradne a na ctg
@chelonka ja som bola kvoli tomu,ze je malinka nizko aj v nemocke v 25tt...strasili ma predcasnym porodom,tak bola nizko 😕 ale ked som bola min.tyzden u svojej dr.tvrdila mi,ze dolu je zavrete,zamknute...krcek 2cm...idem az bud.stredu...ak teda "nepuknem" dovtedy 😅 ja som este na ctg nebola...tak neviem,co sa vo vnutri deje 😕

@tinka5 ja sa nebojiiiiim, ja mam len strach 😀