icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

keira
6. jún 2012

@tinka5 ja sa nebojiiiiim, ja mam len strach 😀

macuka
6. jún 2012

@kari55 aj my dnes robime bazovy sirup... 😀 Nuz rastie baza, vyvovniava tak preco kupovat chemicke sirupy...Inak ta chapem, ja tiez pocitam sekundy, strasne rada by som chodila este do mesta pobehala, ale autom sa uz bojim... ☹ Tak len cucim doma.

macuka
6. jún 2012

@sijust mas pravdu, ja som nastrih necitila, ale sitie ano! To bolo krute, ale som myslela na moje slniecko male, a to ma hrialo, bolo to znesitelnejsie, tym ze mala bola uz von 😀 Ale poprosim anest.nech mi tak urobi aby to co najmenej bolelo 😀

anika159
6. jún 2012

@keira my to zvladneme nestresuj cim viac sa budes bat o to orsie to budes prezivat🙂

sijust
6. jún 2012

@anika159 ja som ta nechcela strasit,to vobec,prepac 😔 ja mavam strasne silne bolesti pri ms,ja som na to zvyknuta,takze pre mna tieto poslickovske bolesti nic nove 😅

sijust
6. jún 2012

@macuka snad to nejako zvladneme,hlavne ked budeme drzat v naruci tie nase pokladiky 🙂 juj,stale si nahovaram,ze to zvladnem,ze to nic nie je,ale aj tak sa bojim 😕

chelonka
6. jún 2012

@lulu1988 ja som to video videla, aaaa dokonca mam podobný názor a dokonca bratrancova žena mi akurat hovorila, že oni to sice daliodložiť v tedy jej to odporucala aj jej detska lekarka a teraz ta detska lekarka zmenila nazor a ani vlastnej vnucke to nedala odlozit! haluz že

sijust
6. jún 2012

@keira ved toto...hovorme si,ze mozno ten nastrih nebudeme ani potrebovat 😅 ale zase je to lepsie,akoby sme sa mali dotrhat 😕 bude to dobre...urcite,musi! 😵

chelonka
6. jún 2012

@1ivanka1 no presne tie iste myslienky my behaju po rozume, lebo sa ešte može stať že veda naprl o 10 rokov príde na niečo iné, že sa da ta krv využiť aj ked nie na vyliečenie nejakých zázvažných úmrtných ochorení, ale na niečo iné ale tiež na to že ti to može ulahčiť život

chelonka
6. jún 2012

a inak dnes som bola baby v poradni aj na CTG v poradni a vysledky su naslednovne, tlak a moc v poriadku , krčok už upne skrateny, ale zatvorená som stale a CTG tiež poriadku len zaznamenané výrazne kontrakcie, tak znovu tento piatok ideme na kontrolu CTG, či sa už naozaj rozbieha pôrod 😀 takže pravdepodobne to na mna čo chvila príde 😀

anika159
6. jún 2012

@sijust to bolo podpichovanie🙂 nie nie... Ja nemavam ani pri menstruacii zoadne bolesti takze si to vobec nebiem predstavit.. A bude to v poho nebude to prechadzka euzovou zahradou ale sajako to uz dobujeme ja sa bojim i nebojim neviem nemam z toho ze ziadne pocity...

keira
6. jún 2012

a od coho zavisi ten nastrih?

sijust
6. jún 2012

@chelonka ved ty si len o tri dni skor ako ja a uz takto??jemine...uz sa to blizi 😅

chelonka
6. jún 2012

@sijust nooo mne celý čas hovorili, že to bude skôr, už 23 tt mi to alergologyčka povedala na základe spirometrie bo tam videla kde mám malu a jak mi tlači - netlači na pluca a aj ked som bola na prvom CTG mi to povedali, bo už tam som mala zaznamenané kontrakcie ale nie tak časte a silne ako dnes 😀

sijust
6. jún 2012

@anika159 no ja si to viem predstavit,lebo som trpela kazdy mesiac 😒 toto bude este silnejsie,ale vsetky tam raz musime a sme silne,statocne,zvladneme to 🙂 musime!

1ivanka1
6. jún 2012

@chelonka idem o tom študovať nejaké fora, aj tu na mk je niečo..a uvidím... 😉

anika159
6. jún 2012

@sijust ta jedna zienka co som pisala je priklad ako by somto chcela mat ja... Prisla maka konteakcie ani nepredychavala nic ... Nestazovala i pohupavala si na fitlopte, citala usmieval sa 15 min dozadu prisla za mnou ze no ja teda idem, maj sa a uz teraz pocujem plakat baby... Aj ja chcem takto🙂

hrivushka
6. jún 2012

a ja stale nič...ani naznak ze by som rodit mala ist...fungujem stale ako doteraz. vidim ze vela babatiek sa uz narodilo. ja sa hrozne toho porodu bojim

veronika66
6. jún 2012

@hrivushka aj ja som sa strašne bála a keď idem do poradne a som v nemocnici tak sa stále bojím ale nejako ma to opusti keď si spomeniem že budem mať už konečne naše vytúžené bábätko pri sebe 🙂 🙂

sijust
6. jún 2012

@anika159 jemine,to je sen 😅 a ako to s tebou vyzera,otvaras sa? moja dr.mi poradila,ze ked pridu kontrakcie tak pocas nich,ked budu take silne, opri sa o nieco a tlac akoby si bola na wcku...ze to pomaha otvarat krcek...

sijust
6. jún 2012

@hrivushka neboj sa,nie si v tom sama,vsetky sa bojime,ale zvladneme to,urcite 🙂

majussska1812
6. jún 2012

Tak som vcera dufala ked som isla do poradne,ze bude nieco nove...a nic!! Vobec neotvaram sa ,maly je vysoko ☹ ... Ja uz ho chcem mat prisebe 🙂 uz nech sa to zacne rozbiehat konecne... Tie pasy robia v 40 tyzdni ci kedy? Zatial mi ich nerobil Dr. Len ked som v 32 tyzdni lezala v nemocke.

anika159
6. jún 2012

@sijust nemam...ziadne ani po vyvolavacke som nemala... 🙂 bola som otvorena po tej vyvolavacke na 2 centi co je nic...teraz neviem... Nepytala som sa... Som zvedava co zahtra vymyslia aby to slo ked ani ta vybolavacka nefungovala....

danuskap19
6. jún 2012

@majussska1812 ja som na pasy zacala chodit od 36tyzdna a to chodim kazdy tyzden.ved to je ctg kde sa kontroluje babätko

majussska1812
6. jún 2012

@danuskap19 do poradne chodim kazdy tyzden ale pasy mi tam nerobili este... ☹

danuskap19
6. jún 2012

@majussska1812 a do poradne chodit do nemocnice tam kde budes rodit?

majussska1812
6. jún 2012

@danuskap19 nie nie ja chodim mojmu dr,nie do nemocky. On je sukromnik, tak asi preto ma tam neposiela. Neviem..

danuskap19
6. jún 2012

@majussska1812 ja som tiez najprv chodila ku svojemu gynekologovy ale u nas v po je to tak ze od 36t zacinas chodit do porodnice na poradne a na ctg

sijust
6. jún 2012

@chelonka ja som bola kvoli tomu,ze je malinka nizko aj v nemocke v 25tt...strasili ma predcasnym porodom,tak bola nizko 😕 ale ked som bola min.tyzden u svojej dr.tvrdila mi,ze dolu je zavrete,zamknute...krcek 2cm...idem az bud.stredu...ak teda "nepuknem" dovtedy 😅 ja som este na ctg nebola...tak neviem,co sa vo vnutri deje 😕

sijust
6. jún 2012

@anika159 tak drzim palce,nech sa to co najrychlejsie spusti,aby si to uz mala za sebou a v rukach drobceka 😉 toto cakanie v nemocnici je najhorsie,ked sa stale nic nedeje a okolo sa same babatka rodia...