icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

marianax
18. jún 2012

@lenca6482 moja zlata vemlmi silno drzim palceky nech je porod co najlepsi a uz nech mas pri sebe malinke 🙂

marianax
18. jún 2012

@majussska1812 velka gratulacia nech ste zdravucky 🙂

kari55
18. jún 2012

@majussska1812 Aj ja mám taký 😒

emka1
18. jún 2012

@keira ... vcera bola takmer cely den hore, spala 3x po 1/2 hodine, strasne bola placliva, nic sa jej nepacilo, aj ked sa napapala a odgrgla si ako stary chlap, aj tak mrncala a mrncala, pred polnocou sa mi ju podarilo ukludnit a spala az do 5.30 hod. - neuveritelne, normalne som sa vyspala 😀

emka1
18. jún 2012

@majussska1812 ... no koooonecne to mas za sebou, veeeelka gratulka, uzi si babatko ... vela mliecka zelam a nech ste rychlo doma 🙂

kari55
18. jún 2012

@majussska1812 Jééééj gratulujem!! a veľa zdravíčka prajem. 🙂 Ja ešte stále nič. Akurát dnes idem do poradne tak som zvedavá čo mi povie. Termín mám o týždeň. A tiež ten výtok taký silný. Je tu vůbec ešte niekto kto neporodil? 🙂 Ja mám pocit, že to čakanie je nekonečné a chytila ma riadna depka..... ☹ strašne sa bojím 😅 😅

bambulka248
18. jún 2012

@kari55 to je preto ze sme medzi poslednymi :( ja mam tiez pocit ze uz cakam vecnost 🙂 vsetky baby sa uz rozpravaju o cajikoch a ja este stale v strachu a ocakavani 😒

kari55
18. jún 2012

@bambulka248 No veď to. V noci som vůbec nespala stále myslím len na to kedy to príde, kde to príde ako to príde.......no psycho 😒

bambulka248
18. jún 2012

ja tak isto. sa mi furt sniva ze mam kontrakcie, alebo ze uz mam babatko, alebo ze kojim! 😀 Ty uz jedno mas, aspon vies co ta caka, ale ja tu v nevedomosti 😀

anulienka_nr
18. jún 2012

Mamičky ako obliekate bábätká teraz v tomto pekelnom teple, dávate aj čapičku, dlhý alebo krátky rukáv?

luciferko162
18. jún 2012

ahojte baby 🙂 no tak ak sa porod do zajtra nespusti idem v stredu rano do nemocky na vyvolavacku... od vcera mam hnacky len neviem ci z tych "nervov" kedy to uz konecne pride alebo sa spusta porod 😀 uz tyzden mavam bolesti a nic! asi to vidim na tu stredu 😖 no radsej by som isla skor a prirodzene nie s vyvolavackou....

mo7
18. jún 2012

@marianax
vsak to ja uz skusam jedno za druhym a nic stale, ale uz mi dali termin, tak v stredu rano nastupujem do nemocnice a asi mi to vyvolaju ako aj pri prvom, len som sa tomu chcela vyhnut, ale co uz spravim, ked sa tym detom nechce von a uz musia, lebo je velika a este mam aj dost zrelu tu placentu podla lekarky tak uvidime, uz nech to mam za sebou

chelonka
18. jún 2012

jaaaaj baby, tak dnes bola znovu poradna, všetko v poriadku len veelmo nizky tlak, CS už na 8 a doktor povedal, že už sa to začalo rozbiehať, tak uvidíme ako dlho sa to bude u mna rozbiehať kým to dobehne do cieľa, a ak do nedele neporodím, tak v pondelok znovu do poradne.

chelonka
18. jún 2012

@mo7 no tvojim detičkám sa u teba asi veeelmi páči 😀

monuska342
18. jún 2012

@anulienka_nr ja davam iba tenku kosielku a tenku zavinovacku a aj to sa mi zda moc 😒

zuzu4444
18. jún 2012

Mamicky davate drobcekov do postielky aj v zavinovacke ? a ako ich obliekate v tomto teple? aj vam drobci skoro stale pospavaju? Ten nas sa napapa, chvilku je hore a znova zaspi

vebinka25
18. jún 2012

Ahojte čakateľky máte niektorá termín ešte po 25tom,? Ja som mala ísť dnes na sekciu ale že čakáme a termín mám 27.06.2012.

hrivushka
18. jún 2012

@anulienka_nr ja nedavam ciapocku, iba body s kratkym rukavom, ked bola viac oblecena sa mi potila a bola nervozna. a zakryta je bavlnenou plienkou

majulosa
18. jún 2012

@anulienka_nr ahoj tak ja dávam opalovačky a tenkú čiapočku 🙂 a ponožky a ked tak zakryjem tenkou plienkou

adulka165
18. jún 2012

ahojte babulky, pisem vam z nemocky, takze vyvolavacku nedali len nejaky gel do posvy na zmeknutie krcka a cakam kedy zacnu kontrakcie a tie mozu prist za den alebo za tri takze tak ☹ a to som si myslela ze vyvolavacka a sup na salu....

majulosa
18. jún 2012

Ahojte chcem sa opýtať či niekto dá nejaký recept na nejaké jedlo ale také ked žena kojí lebo už všetky nápady som použila ☹ a ujž ma nič nenapadá

chelonka
18. jún 2012

@adulka165 mojaaaa dufam, že to na teba príde čo najskor, nech už máš svojho drobčeka pri sebe

mo7
18. jún 2012

@adulka165
drzim palce nech je to cim skor, ja tiez nastupujem do nemocnice v stredu a budu mi to vyvolavat len este neviem ako a kedy

mo7
18. jún 2012

@chelonka
asi ano, lepsie by bolo keby nie, potom su strasne velke, aj prvy bol 3970g a malinka mala tak 3600 g este 1.6. odvtedy ma urcite o dost viac, to zas bude fuska

meg_junova
18. jún 2012

@majulosa Baby, mna dnes tak picha od spodu a v chrbtici, akoby maly uz nevladal s priestorom, tak stucha okolo seba, no je to pekne neprijemne.. Bolest mi vystreluje az do kolien a chvilami mam pocit, ze sa uz druhykrat nenadychnem :P Je to normalne??

chelonka
18. jún 2012

@mo7 no to veru hej lebo za tie dni ešte dost vela priberu tie babatka, dufam, že ja nebudem prenasať a že sa nám to podari do tej nedeleeeee 😀

mo7
18. jún 2012

@meg_junova
mozno sa ti to uz rozbieha, skus si dat teplu sprchu na krize a ked nepolavi, tak sup do porodnice

mo7
18. jún 2012

@chelonka
budem drzat palce, ja dufam ze to v nedelu uz budem mat za sebou a najlepsie ked budeme uz aj doma, neviem ci pustaju aj cez vikend alebo nie, necham sa prekvapit

chelonka
18. jún 2012

@mo7 a kam ideš rodiť ty? ja na kramare a tam pustaju aj cez víkendy či je sobota, nedela aj sviatky

mo7
18. jún 2012

@chelonka
mne doky odporucila antolsku, ja som tam lezala, ale rodila som v trnave, ale uz by som tam nesla, nepacil sa mi tam pristup lekarov aspon tych co som stretla, co uz, mozno som mala len smolu,