Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@keira
@anika159
@hrivushka
@kuriatko21
No u nás to s tým uspávaním tiež nie je bohviečo 😒 keď sme došli z nemocky, iba jedol a spal, a posledné dni po každom jedle plače, určite ho bolí bruško, dokonca ho UM zapeká, nevie sa vykakať a má strašne tvrdú stolicu:( Niekedy trvá aj 1,5 kým ho uspím, nosím, uložím do postieľky o chvíľu už plače ... dám mu cumeľ, na chvíľku zaspí a zase rev...kým sa neunaví, a zaspí konečne. každé 3 hodiny si pýta jesť, takže keď ho uspím za 2 hodiny, tak už len jednu hodinu spí a začíname odznova 😅
jaj, a aby som nezabudla, včera večer a dneska popoludní sám kakal (bez rektálnej hadičky) a už nie takú strašne tvrdú stolicu mal, hádam toto UM čo sme začali používať v stredu bude lepšie🙂
@zuzanapp Tak to verim 😉
Ja som dnes presla mesto a este sme sa boli vecer prejst so psom okolo vinohradov.. Nohy si necitim, ale inak mam energie aj za dvoch. Som zvedava, ci to zajtra budem nejako citit.. 🙂
@sandy80 @keira
@anika159
@hrivushka juj to poznám...a to čkanie tak isto...niekedy tiež nenechám odgrgnúť, ked chcem aby spinkala a potom čkáme a čkáme... a doobeda to u nás stíhame s tým, že skončíme a začíname odznova...bez nejakej medzistanice... mne je len divné, že to je stále doobeda...nie že by som túžila po celom dni v tomto duchu...
@zuzu4444 noo...trápime sa troška s bolením bruška... a vám ako sa darí? malinký je v pohode?
AKo pozerám, Lenca už má svoju Terezku drobčeka malinkého...🙂 pozdravuj...
@sandy80 my sme na UM a kakáme sami - ale občas to býva tak, že každý druhý deň kakáme ...
Ahojte dievcata, tak mame to stastne za sebou. Na prvy letny den (21.6) sa nam narodila Emma Sophie, 3530g, 51 cm. O 18:48...a je samozrejme uplne krasna🙂
ahojte, tak aku mate noc za sebou? tiez nepokojnu? som dve hodiny v noci uspavala, nad ranom stale nepokojne spanie 😖 m aj teraz mame problemy .. ze by zmena pocasia?
čaute kočky, tak 17.6.2012 o 10.06 sa nám narodila Alexandra.. 🙂 už teraz je to kočka 🙂 🙂
a odvtedy bojujeme a bojujeme,,,škoda,že si Vás nestíham prečítať lebo vidím, že nie som sama čo bojuje...
baby tie čo ste na UM akú máte? ako dlho vám vydrží drobec bez jedla?
ahojte kočky. ako čítam, máte to poniektoré dosť pestré. čo sa týka mojej, je až príliž dobrá 🙂 v poslednej dobe mi je doobeda tri hoďky hore a to ráno, keď sa preberie, prebalí a napapá, tak milostivá slečna kuká okolo seba. niekedy vydrží aj v kočíku, ale častejšie je to na rukách.no a potom popoludní je tiež tri hodinky hore. 🙂 čo sa týka odgrgnutia, to je aj u nás celá veda. niekedy si odgrgne hneď ako ju trocha podvihnem, ale niekedy to trvá aj hodinu a aj dlhšie. cez deň mi to nevadí, ale v noci torcha. čo sa týka spania v noci spí dobre. večer ju okúpem a malá mi ťahá do 1.hod, alebo do 2hod. podľa toho kedy ju kúpem. no a kakať mi kakla zo začiatku pravidelne každý deň. teraz je to ob deň.
čítala som tu, že vám kakakú drobci tvrdo. treba zmeniť umelé mlieko. ja moju prikrmujem bebou-toto dávali v nemocke, tak ja pokračujem, ale pri oboch chalanoch som dávala len čisto bebu, no ale maldší sa poriadne natrápil, dokým sa poriadne vykakal.
novonarodeným uzlíkom gratulujem. 😉 😉 😉
ach baby ja vam tak zavidim ze uz riesite tieto veci a mate svojich drobcekov pri sebe....... Ja stale v strachu a ocakavani ....... :(
@silvia0201 no my sme v stredu prešli na HIPP BIO combiotic, ktorý obsahuje prebiotiká aj probiotiká, a odvtedy kaká sám, a už nemá takú tvrdú stolicu, tak hádam to už bude dobre🙂 Bruško ho naďalej pobolieva, vtedy plače. Odgrnúť si ho dávam vždy, aj pekne grgá, len potom tažko zaspáva. A to aj v noci, tak ako píšeš, cez deň to až tak nevadí ale v noci...
@1ivanka1 dávam UM Hipp Bio Combiotic 1
@bambulka248 ty si zatiaľ oddychuj, a veľaaaaa, lebo potom nebude čas a budú ti chýbať noci v pohode prespaté s maličkým v bruchu🙂
@sandy80 tak to je fajn. niekedy treba vyskúšať snáď všetky dostupné UM pokým nájdeš to, ktoré vyhovuje drobcovi. na to bruško skús kúpiť krém PUPÍK-tayk sa to volá a troch mu ho pomasíruj v protismere hodinových ručičiek. 🙂
@bambulka248 presne ako pise sandy80, este oddychujme...potom zacne makacka 🙂 .
@bambulka248 Mne sa minule snivalo, ze som mala babatko, ktore meralo asi 5 cm a uvedomila som si, ze som sa on uz dva dni nestarala, ani nejedlo...no blby sen. To bolo asi tou tropickou nocou 😀
@miskaska mne sa zase stale sniva ze mam babatko a potom sa zmeni na maciatko, alebo na plysaka .... zle to je ... uz som taka cela nesvoja ... 🙂
ahojte baby kolko vam drobci cez den spinkaju?moj spinka zatial v noci dobre budi sa kazde 3 hodiny na krmenie a potom spinka dalej ale cez den je dost hore aj 3 hodky a nudi sa v postielke a potom place ako zabavate takych malych drobcov?
@zuzanapp jeej ty mas tak isto stareho drobca ako ja 🙂 ja teraz riesim dilemu ako nezaspat pri nich postojacky 😀 pretoze prebdene noci a cele dni co maly nieco stale potrebuje su na psychiatriu a o prechadzke ani nehovorim 😎
@monuska342 no keď vymyslíš spôsob, ako nezaspať postojačky, hoď mi IP tip, súrne by som ho potrebovala 😎 😀
@monuska342 mne spava pekne aj cez den aj v noci, ukazkovo ako z knizky, zevraj by mali spat okolo 20hod. kazde 3,5 hod. sa zobudi, napapa sa, prebali, pokuka a zaspinka, vacsinou sam v obyvke, iba na obed ho ukladam spat do postele a to zaspi na prsu 🙂 namiesto cumlika 🙂)) a vecer po kupani ho uspavam. v noci spi aj 4hod. takze pohoda niekedy ani neviem ze ho mam ;)
@d.j. no tak to máš naozaj šťastie 😉 , u nás švagrine dievčatá boli také obe, len papali a spali, naši chlapci boli - sú - obidvaja "problémoví" z tejto stránky, večný boj so spánkom, so Samkom aj s papaním, takže sme sa natrápili s prvým a druhý sa nám zatiaľ javí len o niečo "kľudnejší", no uvidíme🙂
@sandy80 drzim palce aby to bolo lepsie. ja mam aj dcerku velku spacku uz od 1.roka mi prespi celu noc. jasne ze su noci ked sa zobudi na zly sen, alebo pod. ale inak je spachtos riadny az na to ze ma teraz 2,5 r. a poobede uz nespava, dufam ze aj syn bude taky spachtos 🙂 nech si mama oddychne.

@kuriatko21 ahoj ako sa mate?