icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

1ivanka1
23. jún 2012

@keira áno pri kojení zaspí, tak si myslím že spí, dám ju odrgnúť a v mometne je hore a plač 😒 😒 😒

1ivanka1
23. jún 2012

@kuriatko21 no tiež tak nejako, napapá sa, chcem ju dať odrgnúť, odrgne si a potom zase plač a nevie zaspať...najhoršie, že ja ju na rukách neviem uspať, to vie len moja mamička ☹ ☹

1ivanka1
23. jún 2012

baby a koľko vám drobci vydržia bez papania?

zuzu4444
23. jún 2012

@kuriatko21 aj my sa trapime s bolestami bruska, naparuje sa, placka a ked si prdne je to ok, inak v pohode, ano lenca uz to am za sebou, budem pozdravovat 😉

zuzu4444
23. jún 2012

@1ivanka1 gratulujem k drobcekovi 🙂

anika159
23. jún 2012

@1ivanka1 olla my mame nutrilon ha lebo ja som alergik ale davam aj moje mliecko ale netaci... Avydrzi tak 3 hodky bez jedla niekedy 2 a pol....

keira
23. jún 2012

@anika159 a kolko ho cca kojis?

keira
23. jún 2012

@1ivanka1 3 hod max

keira
23. jún 2012

@1ivanka1 no vidim, ze tu mame vsade rovnake scenare 😠

anika159
23. jún 2012

@monuska342 ja to mam podobne cez den aj 5 hodinhore ale moj neplače len si mrmloce,..kednepla e tak ho necham tak a robim i veci co musim porobot a ked uz mam porobene tak opicky s nui. Robim... Ale nemam stres ho nechat sa zabavat sameho so senou ak beplace

anika159
23. jún 2012

@keira ja asi 20-25 minut... Potom mi zaspi a za 2 minuty je hore tak medzitym rychlo pripravujem mlieko...a potom dalsich 25 minut sa donho snazim dostat aspon 60ml mlieka 3x mimeczitym zaspi lebo je totalne flegmaticky jedak...

zuzanapp
23. jún 2012

@monuska342 veď ja si to ešte ani predstaviť neviem 😀 čo to bude už teraz je to tažké 😒

keira
23. jún 2012

@anika159 a vzdy zaspi? nestimulujes ho nejako hladkanim za usko, pod bradu a pod? a si myslis, ze malo vytaha?

1ivanka1
23. jún 2012

@zuzu4444 ďakujem veľmi krásne 🙂 🙂 🙂

1ivanka1
23. jún 2012

@anika159 ja som začala sunarom hypoalergenym, teda v nemocke s ním začali tak som pokračovala aj ja..ale dávam tiež aj svoje mliečko...uvidíme ako bude ďalej...ale mne moja malá po tom sunare veru 3 hodky nevydržala 😒
a ako krmiš? najprv prsník a potom ju dokrmiš? či to nejako striedaš napr. nutrilon a za 3 hodky mliečko?

monuska342
23. jún 2012

@sandy80 jasne 🙂 zatial pomaha to ze prvorodeny strasne pisti a beha hore dole 😀

monuska342
23. jún 2012

@anika159 mne vydrzi tak hodinku pozerat doblba....moj si este nemrmle ale uz sa tesim ked zacne je to take zlate 😀

1ivanka1
23. jún 2012

@anika159 aj ja tak kojím, ešte aj dlhšie a u toho mi stáále zaspáva...ale u flašky nie...s tým krmením je to fakt drina, ani neviem koľko by si mala poriadne vypiť... 😒 😒

1ivanka1
23. jún 2012

@anika159 tak to máš dobré, že ti neplače..moja keď je hore tak väčšinou plače 😒 nedokáže sa zabaviť mrnkaním ☹

monuska342
23. jún 2012

@zuzanapp ani ja som nevedela je to teda riadna fuska ale zvladame nejako velmi mi pomaha mm ze sa stara o starsieho tazke je hlavne to ze sa v noci nevyspim a potom mam cely den fungovat uz som bola zvyknuta ze maly mi zaspal o siedmej a ja som mala klud az do rana a teraz znova tento kolotoc prdkania a grgania 😀 dost tazke je kojit pri patrikovi lebo on vzdy nieco chce 🙂 ale uz si celkom zvykam dokonca stiham aj varit

1ivanka1
23. jún 2012

@hrivushka hmm ja som na prášky, už keď nevie zaspať 2 hoďky.. 😒

1ivanka1
23. jún 2012

@monuska342 akože fakt ťa obdivujem, že zvládaš 2 deti...ja mám pociť, že nezvládam ani jedno bábo, niekedy som z toho pekne vykoľajená a rozmýšľam ako to zvládnem všetko....a potom začnem plakať ☹

monuska342
23. jún 2012

@1ivanka1 dakujem tak snazim sa ale vyhoda spociva v tom ze uz som zvyknuta ze vsetok cas venujem detom a ja sa dostanem na komp iba ked spia 🙂 hlavne som zvyknuta nato ze nespim to trvalo dlho lebo ja som velmi rada vyspavala a hlavne sa tesim z kazdeho dosiahnuteho uspechu 😉 asi mas poporodnu depresiu aj ja som mala ale moj manzel mi skvele pomohol to zvladnut a stale mi pomaha ja ked som prisla z porodnice domov tak som stale iba plakala ale teraz uz sa davam pomaly dokopy...a tvoj malinky je uplakane babetko?

1ivanka1
23. jún 2012

@monuska342 no s tou depresiou máš pravdu...akú formu si mala ty? ☹ ☹
máme dcérku 🙂 , čo ti ja viem, napr. dnes je veľmi hodnučká...asi nie je ani uplakaná len ja na to nie som zvyknutá, vadí mi i keď plače len 30 min. lebo neviem čo s ňou...je to pre mňa všetko strašne nové a pripadá mi to veľmi náročné... 😖

1ivanka1
23. jún 2012

@bambulka248 užívaj si kľudné noci..všetci mi to hovorili ale ale tiež som sa už tešila na bábo...teraz rozmýšľam, že za koľko rokov sa vyspím konečne celú noc..a to nemáme ani týždeň 😒 😢

marianax
23. jún 2012

@zuzu4444 aj odo mna ju pozdravuj a ze gratulujem 🙂

monuska342
23. jún 2012

@1ivanka1 jaaaj dcerku nevsimla som si 😀 neviem ale mala som dost silnu depresiu v porodnici som plakala za starsim synom a nevedela som sa dockat kedy pridem domov a ked som konecne prisla bola som natom velmi zle uz som sa ani nevedela starat o maleho pomohlo mi vyrozpravat sa a mm ma stale uistoval ze to zvladneme ze mi bude vela pomahat a to mi pomohlo....inac viem ako sa citis aj ja som sa tak citila pri prvom a hlavne ked som s nim bola sama doma a on plakal a ja som nevedela co mu je....bol to hrozny pocit...ale casom to preslo malinky podrastol zacal sa usmievat a uz sa mu proste nedalo odolat 😀 ale najtazsie boli noci ked som s nim musela byt hore a pozerala som na spiaceho muza a bolo mi to hrozne luto ze ja nemozem spat ☹

keira
23. jún 2012

@monuska342 no na mna ta depka ide prave teraz 😢

bambulka248
23. jún 2012

@1ivanka1 jaj ked v tomto teple sa uz ani nevyspim a ak hej tak sa mi hluposti snivaju. Vo stvrtok som mala poradnu a doki hovoril ze maly sa este netlaci hlavickou na krcok. Ja som pripravena no on nic. K tomu ked som prisla domov tak po 4 hodkach. Zrazu taky husty hnedy vytok. Teraz neviem ci to bola zatcha alebo len podrazdenie. A este sa zacinam bat tej bolesti. Takze ja by som s radostou s tebou menila tie prebdene noci keby to uz mozem mat za sebou 😖

zuzanapp
23. jún 2012

@monuska342 no ten spánok bude asi aj mne chýba,ť lebo Viktor spí celé noci od 2. mesiaca 🙂 aj keď režim spánku od ôsmej je iba 3/4 roka ale bude mi to chýba,ť večer sadnúť k telke a pozrieť si nejaký film či seriál 🙂 uvidíme aký bude drobec, ale v bruchu vyvádza najviac večer od pol deviatej do jedenástej tak sa mám asi načo tešiť 😀 mm mi pomáha veľa a chvála bohu máme celú rodinu poblízku tak budú pomáhať zoberú dovolenku 😝 ešte že ide leto 😉