Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@petuska123 tak to mate dobry rezim ked ti tak malo papa...a kolko ml?
@keira my sme na sunare HA, ale postupne chcem prejst na sunar obycajny..som zvedava co to urobi...dufam ze to bude ok. a nebude ju boliet brusko este viac.
akoze pre formu ju dam k prsu len raz denne, ale neverim ze jej odtial nieco tecie..davam ju tam len pre svoj dobry pocit ze som sa snazila az do posledku...
Ahojte ženušky. chcem sa poradiť. myslíte, že keby som začala aktívne cvičiť už po šestonedelí (zumba), môže to ovplyvniť chuť mlieka? bola by som nerada keby malý prestal piť moje mliečko. Ale som zvyknutá na pohyb a už teraz mi veľmi chýba. máte nejaké skúsenosti? ďakujem 🙂
@1ivanka1 teraz vypije 120 ml a ked bude mat 2 mesiace tak sa zvysuje davka na 150 ml.
No mne moja pazravkyna dokáže vypit naraz aj 170 ml. Ale ja jej dávam moje mliekom, len si odsavam a raz za čas ked dostáva nutrilon AR
@petuska123 tak to si dobre potiahne, my ako kedy, niekedy 100ml, niekedy 110 ml, niekedy 80ml
@1ivanka1 ahoj ako často dávaš papať myslím na hodiny a koľko ml naraz.Lebo môj spapá 90ml každé 2,5h či to nieje veľa
@petuska123
@veronika66 ahoj cca vychadza to kazde 3 hodky a zje 120 ml
@veronika66 no my každé 3 hodiny, niekedy menej, a spapá ako kedy niekedy 90ml niekedy je to dokonca 100ml..ale nekojím..len toto má...
@veronika66 nas papa tak isto neboj a to by mal uz papat 120 ale to vypije malokedy 😒
baby vase deticky ktore su na UM boli ich moc brusko?lebo ja kojim a maleho hrozne boli brucho a snazim sa nic nejest co nafukuje...
@monuska342 mas to prast ako uhod boli aj pri umelom aj pri materskom... Nepomozes si:(
@anika159 to fakt?a ja uz som kvoli tomu aj kojit chcela prestat som ja truba 😀
@monuska342 ja som prestala ale ja som mlieko nemala skoro ziadne...moj je na u elom a brusko ho pobolieva takcitak... Fungujeme na kvapkach🙂
@anika159 ja mam vela este aj odsavam...nam kvapky nejak nepomahaju 😒
@monuska342 ja som uz na tretich a kombinujem ich s probiotikami... Ja ked som kojila tak mi lekarka povedala nech skusim nejest mliecne vyrobky...tie vaj nafukuju....
@anika159 aha to som este neskusala ja bez mlieka neexistujem 🙂 uz si ani nepametam kolko to trvalo ale najhorsie je to tusim do 2 mesiacov potom sa to postupne zlepsovalo ja som mala espumisan a teraz mam sab simplex ale ani jedny nepomahaju trosku to zlepsi rektalna rurka...ale to len na chvilku 😒
@monuska342 ja ma teraz babycalm... Na prirodnej baze( vraj) .. Mam pocit zeto pomaha... Klop klop... Jabez mlieka tiez nevim existovat jogurty a syry su zaklad mojej stravy🙂
@anika159 tak to musim skusit aj ja ja uz skusam vsetko mozne 🙂 a zatial nic extra nepomaha a uz skoro nic nejem len stare rozky 🙂 a mleko a syry a jogurty 😀
@monuska342 ja este k tomu nejem maso... Mne ked toto zrusila pediatricka skoncila som len n tych rozkoch🙂
@veronika66 no mi tiez tak papame tych 90 ml kazde 2,5 hodiny a mame dva mesiace. doktorka povedala, ze je to dost.
@meg_junova napíš, ako sa vám darí 🙂

@chelonka ja ked som mala zápal som myslela že umrem od bolesti, prsia tvrde ako kameň, červené, ani dotknúť som sa ich nemohla, vysoke teploty, zimnica, nechutenstvo, slabá ako mucha som bola. Mala som ten zápal dva krát 😖