Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@myska183 no aj moja povedala že je to dosť len som chcela vedieť či ešte niekto tak často kŕmi lebo môj malý je asi fut hladný 😀 stále by iba jedol
@zu2za3na ach, nemam na nic cas, dvakrat zapal prsnikov a rana stale boli, citim sa slabucka..Inak maly je velky papkac 🙂 🙂 🙂 🙂 A co vy? Boli ste uz na prechadzke?
@veronika66 aj moj, uz v nemocnici pytal po 16tich hodinach... 😀 😀 papame jak drevorubaci 😀
@veronika66 @myska183 moj zje aj viac a aj castejsie🙂
@meg_junova
@anika159
tak obre len som sa bála či mu nedávam nejako veľa ale tak on je aj silný tak aj dobre živený musí byť 😀 😀
@veronika66 my mame 7 tyzdnov amaly papa kazde 3 hodky 120ml podla davkovania a obcas je aj tak hladny a ma 4500g 🙂
@anika159 ozaj kolko spi cez den tvoj maly?moj sotva 4 hodky uz som zufala 😒
@monuska342 moj nieked ani to ne... Teraz sme boli ba obede a taha uz dve a pol hodiny le to len ked je kocikovany...:(
@demonique s tým cvičením som prekvapená, pri aeróbnych cvičeniach a posilňovaní sa môže vytvárať vo svaloch kyselina mliečna ktorá sa dostáva do mlieka a výrazne mení jeho sladkú chuť...ale napr. taký beh som počula sa odporúča...koľko ľudí toľko názorov, ale ja by som to s tou fyzickou námahou veľmi neprepínala,radšej by som vydržala do cca 4-6 mesiacov, kedy sa začnú dávať aj šťavičky aj príkrmy...
@monuska342 s tym bruskom je to uplne jedno...ci kojis alebo Um..aj ked budes na vode a trojdnovych rozkoch tak ho brusko boliet bude 😒 😒
@anika159 moj vecer taha aj 6 hodin bez spanku a place ☹
@1ivanka1 no ved to uz neviem ako mu mam pomoct 😒
@anulienka_nr hmmm ja som to tiež počula ale može to byť ale nemusí ale aj beh je aerobny pohyb a zumba je skor tanec, lebo tam sa tak neskace ako na aerobicu ale je pravda že je fyzicky dost naročne a hlavne ked sme pár mesiacov dá s povedať nič nerobili a predsa rekonsvalencenia po porode je dlhšia, ja uvidím kedy začnem ale asi od septembra 😀
Moj dnes nespal od 13h a zaspal pred asi 15min som hotova ☹
caute kocky, mozem sa pridat? mam Nelinku, narodila sa 6.6. 🙂. risite tu jedenie a koliky.... ja plne kojim a dnes mala konecne kakala po siestich dnoch....
@chelonka Mlieko sa pri kojení odporúča piť, ale niektorým detičkám škodí laktóza. Aj náš malý má bolesti bruška a tiež mi Dr. vyškrtla mlieko a mliečne výrobky ale nie preto že by nafukovali, ale kvôli laktóze. Ja som odmalička pila veľa mlieka a teraz už piaty deň nič a riadne mi to chýba, aj sa mi zdá, že mi môjho mlieka ubudlo. Predvčerom ho ale bruško celý deň skoro nebolelo ani večer neplakal tak som myslela, že sme odhalili problém, ale odvčera bolí zase, takže mlíekom to asi nebude.
@jankalac
@monuska342
@cucuc Ja viem tam, ze biele jogurty a kyslu smotanu, tvrde syry zena moze 🙂)) kludne si daj podla mna, ja to mam tiez od lekarky..
@riela a to bude kedy?myslim viac casu 🙂 uz bude stale len menej teraz je vela ked este spinkaju 🙂
@monuska342 keď sa nám samé zabavia 🙂 a nestraš ma 😀
@riela ale ja nestrasim neboj zvyknes si 🙂 moj dvojrocny syn sa vie zabavit aj sam ale ked zbada ze som na pc okamzite je pri mne sadne mi na kolena a tuka do klavesnice 🙂 alebo nutne nieco potrebuje a taha ma prec...nuz casu nieje nikdy dost 😀 😀
@monuska342 moj orave tiez reval od 6.3 o 10.00 neboj poznam....

@demonique ja som o tom citala dost, a kludne cvic