Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@hrivushka aha takze ma reflux...To mala aj moja prva, ja som to riesila kojenim, ze som casto a malo kojila, a potom na vecer som davala antirefluxny nutrilon....Neboj to prejde, viem ze to je tazke...Inak aj moja mala druha grcka, ale menej, ale aj tak som vystresovana celu noc pozeram ci je na boku, cakame kym grgne a tak, cele noci su hrozne... ☹
@silvia0201 Ja mu dám normálne 2-3 polievkové lyžice do 150 ml odstriekaného mlieka, aby to nebolo moc husté... Nič nepreváram len zohrejem mlieko podľa návodu na kaši, potom dám do fľašky - fľašku mám antikolikovů - značka Canpol babies a cumlík 1, najmenší...
ahojte maminky dlho som tu nebola ale stale na vas myslim a spominam ako sme spolu tehulkovali .....nezabudnutelne 😵 akurat citam vase prispevky 🙂 nas drobec spi celu noc a to mi staci ...aj ked niekdy vie aj poriadne jedovat ale vacsinou cez den 🙂 v noci spi ...asi je po mne 😀 mame 5300 g rastieme ako z vody az mi je niekdy luuuuto ze to tak rychlo leti ......pridavam videjko kto chce nech kukne 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=NPo9wUY2vTw@slavka1212 krásne video !
dnes sme boli na poradni. tak "mala" ma 5600 g 😕 a 57 cm. 🙂 uz narastla 9 cm! a pribrala skoro 3 kila.
@slavka1212 nic krajsie som este nevidela 🙂
@hrivushka vidim ze mame podobny problem...my mame tiez reflux 😒 mame od narodenia sunar HA, najprv som ho zahustila nutritonom, no strasne krce mala tak som vysadila, teraz postupne prechadzam na bebeu AR +HA, neviem co to spravi, zatial nedavam cely den, ale myslim ze nebudeme kakat z nej..a navyse taaaaaak zle sa rozpusta ze by som ju niekam najradsej slahla, najlepsie vyrobcovi o hlavu, priprava trva strasne dlho 😒 takze uvidim ked ju bude zapekat neviem co skusim....je to nekonecny kolotoc..z riedkych grcka, z hustych nekaka...tak si vyberme ze? 😒
@1ivanka1 ahoj ja tiez ppuzivam bebu a dobre sa rozpusta nemam s tym problem a ten reflux je co?
@petuska123 a aku bebu pouzivas??? no reflux je to, že sa vlastne strava vracia hore dolu pažerákom, a deti veľa vygrckávajú a páli ich to, a tlačí ich to tam ☹
@1ivanka1 aha mi mame beba ha 1
@emka1 no čítam, že máme podobný problém...my máme reflux a očividne ju aj páli kyselina..tiež bola dosť uplakaná, teraz už je to lepšie..začala som dávať bebu AR, a čo sa týka kočíka tak tam sme uplne minimum, lebo nemá rada tú polohu, tiež ju musím nosiť skoro stále na rukách...aspoň že v noci spí 🙂 všetko mám vyvíšené..aj refluxný vankúšik sme kúpili. nie je to sranda s tým vygrckávaním, tie deti nechcú ležať..a po jedle sa majú vraj až 40min držať na rukách..ja dúfam, že po zavedení tuhej stravy to pomaličky vymizne.. 🙂
@nella1 @barbinka155 @zuzu444 - všetko najlepšie Filipkovi k meninkám
@slavka1212 woow moja to je nadhera normalne mam zimomriavky krasne prekrasne zlatusik maly 🙂
@silvia0201 všetko najlepšie k meninám Tebe i malej Silvike!
ahojte, par dni (asi 3-4) som mala take špinenie, hnedej farby, myslite ze to mohla byt MS?? alebo co to bolo..? stale kojim... normalnu MS som este nemala, iba toto..
@hrivushka ja som to tiez mala a od vtedy by mali dojst uz mrcha a stale nechodi 😠
My sa už do rastovej tabuľky asi nezmestíme 🙂 7kg a 65cm. Papá len moje mliečko,ale asi viacej ako ostatné detičky 🙂))
@riela Ďakujeme veľmi pekne 😅

@tamona a to mu ako dávaš? nejak sa to prevára a tak sa to dá mlieka, alebo sa to dá rovno s mliekom a tak sa zarobí. nemám s tým vôbec skúsenosti.a dudík aký sa má používať??