Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
nááááááááá už moji chlapi spia a ja sa tu bavím sama so sebou tá di dá di dá 😀
idem teda dočítať mama a ja 😉
čafte,
tu nikoho 😕 , ja sa idem pri vás trochen odreagovať, som špinavá jak cigaňa, upratujem ten brajgel, mám riadne nervy, lebo v pondelok volali, že prišli zárubne a dvere, tak sme natešení boli, marek šiel poto, no a tam tetula zbadala, že len jedny dvere prišli, zárubne žiadne, no môžu si ich potototo, čo si tie dvere na klince zavesíme 😠 , tak znova čakať neviem dokedy 😖 . ináč kúpelka už ako tak hotová, drhnem už od rána a nič za mnou nevidno, len cez okno už konečne aj von vidíme.
@sasulec no vy ste boli tiež fešandy a Saška tam lietala ako princezná, ešte aj ladili, na fialovo, tip top paničky a potom som ešte videla aj Klbku aj s mm aj malým, ale oni mna asi nie, niečo si pravdepodobne kúpili, lebo Klbka mala tašku
@beruska113 dúfam, že ste už zdraví a ak nie tak skoré uzdravenie 😉
@sasulec malý si nadtrhol zadok v sprche ale vážne, oškrel si zadok, vymýšľal a kým som ho stihla zachytiť tak mal tri škrabance a tieklo krvi ako keby si nadtrhol kakač 😀 ale už je v poriadku, už si to ani nechytá takže asi už to nesvrbí alebo čo to robilo, plienku si normál nadrapoval 😕
@jajka968 tak s tými zárubňami to bolo dobrééééééééé? dúfam, že to už dotiahnete a supiš že je kúpeľočka hotová 😉
ako vidím náhodné stretnutia fungujú, len my asi chodíme kanálmi s krpcom že nikoho nestretáme 😠
ahojte. 🙂
ako sa mate? no my bohvie ako nie, maly je ako cert, stale nam uteka, vobec neposlucha, pred tromi dnami si vybil predny zub, 🙄 nie cely ale ulomil si kusok, tak vyzera ako strbavec, utekal mi po schodoch vo vchode a takto to dopadlo. 😖
@zuzanakarolinka ja som ta tusim aj zahliadla, ale az z dialky a to uz si bola daleko, isla si aj s nejakou kamoskou zo zelenymi kocikmi?
no ahojte, prajem pekny dnik. 😎
baby ktore ste z nitry?potrebovala by som s vami vyplnit kratky dotaznik..ak mate zaujem, poslite mail..vdaka
@zuzanakarolinka ano, tak ste to boli vy, 😕 skoda ze som vas nezbadala skor a ked ste boli daleko nebola som si ista, 😅 bez brylov som slepa, 😝 tak nabuduce uz dufam pokecame. 😉 🙂
inak boli sme sa skor len z drobcom prejst, kukali sme ci je nieco este otvorene a ten obchod som objavila len den predtym, vtedy som si tam kupila rifle a muz tam este nebol tak sme nakukli, 😉 za pol hodku zatvarali tak sme stihli kupit len ponozky, 😀 lebo uz predavacky umyvali zem a netvarili sa dva krat milo. 😅 😝
vsetky mamicky, nemamicky, buduce mamicky, vsetci ktorym zalezi na vyske rodicovskeho prispevku pozrite odkaz od
kocky majulcek a podporte dobru vec!!! my sme podporili v pisomnej forme, moze sa len raz, bud pisomne alebo elektronicky 🙂
no ja by som radsej podporila peticiu osobne v NR, ale zatial sa nikto do toho nehrnie 😒 a velmi teda tej elektronickej forme sancu nedavam ze ju uznaju, 😅 moj nazor, 😉
ja budem priebezne sledovat temu ohladne RP na FB a ak sa nikto v NR na to neda potom podporim aj tu elektronicku peticiu, radsej som vsak za papierovu verziu. 😉
ahojte, som tiez z NR, podporila som tu elektronicku.
@klba preco si myslis, ze ta elektronicka zavazi menej ako papierova?
prosim dajte mi vediet, ak sa bude konat peticia aj v NR, som sice na PN na rizikovom ale kvoli tomu sa vytrepem do mesta 🙂
bola by skoda, ze krajske mesto a prave my sme tu nic nespravili...ved dokonca aj Surany maju, tak sa nedajme zahanbit
@pami2 preto myslim lebo sa tam neda elektronicky podpisat, proste v papierovej forme mas miesto aj pre podpis a mozno sa obavam zbytocne ale radsej by som podporila tu klasicku verziu. 😉
inak pami2 ak si uz podporila elektornicku formu uz sa nemozes zucastnit aj papierovej verzie, resp. mozes sa pripojit len 1 x a tiez dufam ze sa v NR alebo okoli niekto na to da.
@pami2 tak nakoniec sa mozno na tu elektronicku formu dam aj ja, ak to nepojde osobne, kuk na toto,
http://www.slobodavockovani.sk/news/ako-je-to-s...
Tu uz baby chceli stopnut elektr. peticiu, ale vid text dalej:
Prax plne rešpektuje existenciu internetu. Prostredníctvom našich stránok (tzn. http://changenet.sk - pozn. red.) sa za posledné roky vyzbierali desiatky tisíc podpisov pod desiatky petícií a nepamätám si, že by adresáti spochybnili ich elektronickú formu.
Takze uz sa neobavam neuspechu. 😎
baby, trocha pomimo otazka, ale nenasla som 1 vec: tych 190 eur ma platit len do 2 rokov dietata a potom od 2 rokov uz len tych 164? alebo tych 190 eur je uz do 3 rokov?
diki
@pami2 myslim ze az do 3 rokov rovnaka vyska, t.j tych 190 € po novom. 😉
a okrem toho ta elektornicka podoba ma stale odradza, citala som ten link a dole naspodu je pisane ze neuznali peticiu prave kvoli tym podpisom, tak stale dufam ze sa na to niekto aj v NR da nech to mozme aj my podporit,
takze kopirujem este toto.
http://www.slobodavockovani.sk/peticia/ pisu:
"Ako a kde sa dá Petícia podpísať?
V tejto chvíli možno podpísať Petíciu už len ručne (perom na papier - podpisový hárok). Do 24.V.2010 bolo možné podpísať Petíciu aj nezaručeným elektronickým podpisom na stránke changenet.sk, avšak nešťastná novela Zákona o petičnom práve urobila všetky tieto podpisy neplatnými. Prosíme preto aj všetkých "elektronických" signatárov, aby podpísali petíciu na papierový podpisový hárok. Ako?...." atd.
Dievcata, naozaj teda bude elektronicka platna?

@blazka24 nie,kkta mihala treba poslat do ciganskej osady ...